Qbalski Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Doradzicie mi jaki mogę dostać najlżejszy amortyzator za cenę max. 300zł. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Suntour XCR. Nic innego i lepszego w tej cienie nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Używany Skareb Comp czasem się trafi na alleggro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ewentualnie jakiś Manitou Spyder albo RS Indy. Rzadkość na Allegro, ale to nie oznacza, że nie ma ich wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Manitou Mars - staroć, tańszy za granicą chyba, na allegro się zdarza w różnych modelach i stopniach zużycia, mógłby się zmieścić. Kiedyś można było za prawie tyle dorwać używaną Torę powietrzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbalski Napisano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dziękuję wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Za tyle to RS Duke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Duke to podchodzi raczej pod 400-450 zł, wiem bo sam kiedyś szukałem i przeglądałem różne aukcje. Natomiast takiego Skareba już wyczaisz ze te 300-350 zł. Ja swojego kupiłem za 350 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Używany Skareb Comp czasem się trafi na alleggro Natomiast takiego Skareba już wyczaisz ze te 300-350 zł. takiego czyli Compa??? używany Skareb Super disc only. 1373g z gwiazdką i sterówką 195mm. w idealnym stanie. 380pln mnie on kosztował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 jak będzie mega okazja to nawet i R7 ci się trafi za te pieniądze Ja kupuje właśnie za 300zł wersję Absolute, ale jest uszkodzona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Za 300zł to nie staraj się kupić jak najlżejszego amora ale kup taki amor który będzie z miarę dobrze działał. Wierz mi, przy dość ciężkim rowerze (11-13kg) te kilkaset gram nie będzie bardzo odczuwalne, a najlżejszy rower to i tak nie będzie w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.