Skocz do zawartości

[maraton] 24h na okrągło 1-2 sierpnia Białka Tatrzańska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak najbardziej <_< startował kto się zapisał. Obserwował kto tylko chciał :)

Lookas, rok temu byliśmy sami w mixie ;) w tym roku pojawiła się rywalizacja :D

• 10 miesięcy temu...
  • Mod Team
Napisano

Maraton 24h w Białce w tym roku został odwołany. Tak jest napisane na stronie, właściwie forum przez organizatora

Napisano

Dopiero godzinę temu natrafiłem na ten wątek... czytam i czytam, i żałuję, że nie przyjadę, chociaż akurat mam wolne, no ale ręka jeszcze nie do końca zrośnięta... czytam dalej, aż dochodzę do wpisu Pixona. Hmmm... mam nadzieję, że za rok impreza się odbędzie.

Napisano

No niestety, z powodu bardzo małej liczby zarejestrowanych osób musielismy w tym roku odwołać imprezę, czego osobiście bardzo żałuję.

Liczę, ze w przyszłym roku nie bedziemy już mieli takich problemów i impreza normalnie się odbedzie.

Osoby majace ochotę się pościgać w tej nietypowej formule zapraszam 19 września do Bielska-Białej na wyścig 8h. Moze to być dobry przedsmak tego co się dzieje w Białce na 24h i swoista próba sił, łatwiej pokusić sie o rywalizacje SOLO, bo na 24h to już nie przelewki :icon_wink:

Napisano
No niestety, z powodu bardzo małej liczby zarejestrowanych osób musielismy w tym roku odwołać imprezę, czego osobiście bardzo żałuję.

Ja też mam nadzieję że w przyszłym roku normalnie się odbędzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...