kamfan Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Super rowerowe mieszkanie - http://deser.pl/deser/1,97052,6819044,Mies...__ZDJECIA_.html A jakie Wy macie nietypowe pasje lub kolekcje związane z rowerami? (może np. największą kolekcję dziurawych dętek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Efektowne, aczkolwiek mnie taka mania by wypaliła szybko Ja mam wiszący amulet ze starej zębatki z kasety tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mi się uzbierało sporo numerów startowych z wyścigów i się zastanawiam czy sobie nie wytapetować nimi pokoju A oprócz tego jakoś żal mi wyrzucać rozwalone kaski, są dopiero dwa na szczęście i oby więcej ich nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dobry pomysł z numerami , chyba poprzyklejam swoje na drzwi od garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Sporo numerów startowych, kilka strzałek z maratonów, medali i pucharków (wszystkie z wyścigów MTB). W piwnicy leży mi ogrom starych i nieużywanych części, którymi jakoś nigdy nie mam chęci się zająć, leżą bo nie mam sumienia ich wyrzucić. Po za tym są dość sprawne jeszcze. Może i znajdę motywację i będzie w piwnicy czy gdzieś leżała mała wystawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TdF Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja tam na każdej wycieczce robie zdjęcia jak moge/chce mi sie zatrzymywac. Pozniej na zeskanowanej mapie na kompie zaznaczam trase, dorzucam do tego zdjęcia i staty z mojego licznika i tworzy sie taka galeryjka:) Fajnie jest czsem sobie przypomniec wyprawy sprzed paru lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.