kamfan Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Super rowerowe mieszkanie - http://deser.pl/deser/1,97052,6819044,Mies...__ZDJECIA_.html A jakie Wy macie nietypowe pasje lub kolekcje związane z rowerami? (może np. największą kolekcję dziurawych dętek )
GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Efektowne, aczkolwiek mnie taka mania by wypaliła szybko Ja mam wiszący amulet ze starej zębatki z kasety tylko
ghost007 Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Mi się uzbierało sporo numerów startowych z wyścigów i się zastanawiam czy sobie nie wytapetować nimi pokoju A oprócz tego jakoś żal mi wyrzucać rozwalone kaski, są dopiero dwa na szczęście i oby więcej ich nie było.
gdy Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 dobry pomysł z numerami , chyba poprzyklejam swoje na drzwi od garazu
Robert Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Sporo numerów startowych, kilka strzałek z maratonów, medali i pucharków (wszystkie z wyścigów MTB). W piwnicy leży mi ogrom starych i nieużywanych części, którymi jakoś nigdy nie mam chęci się zająć, leżą bo nie mam sumienia ich wyrzucić. Po za tym są dość sprawne jeszcze. Może i znajdę motywację i będzie w piwnicy czy gdzieś leżała mała wystawka
TdF Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Ja tam na każdej wycieczce robie zdjęcia jak moge/chce mi sie zatrzymywac. Pozniej na zeskanowanej mapie na kompie zaznaczam trase, dorzucam do tego zdjęcia i staty z mojego licznika i tworzy sie taka galeryjka:) Fajnie jest czsem sobie przypomniec wyprawy sprzed paru lat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.