Skocz do zawartości

[Yumeya] Xtr Upgrade :)

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, niby te baryłki są fajne, ale no. Cenowo lekkie przegięcie. Taniej wyszłoby na nusiu kupić aluminiowych z 20 sztuk, wyanodować sobie na złoto i posprzedawać.

No i ponad 5 baniek za wózek przerzutki to już totalna jazda moim zdaniem.

Wszystko fajnie ładnie ale ceny no.... Da się taniej, a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? :whistling:

Przecież nie skrytykowałem nikogo komu się to podoba, czy chce kupić czy też już to ma.

Jeśli uważam, że coś jest warte swojej ceny to kupię choćby było drogie, Yumeya'e akurat mi nie wpadły jakoś szczególnie w oko.

Lepiej IMO jak by zrobili nowiutką, złotą wersję XTR'a, która byłaby lżejsza, unikatowa na maxa i piękna - wtedy to bym inaczej na to patrzył.

• Mod Team

Tak zgadza się...

"...W poniedziałek skontaktuję się z Shimano Polska celem ustalenia konkretnego terminu dostawy.

Z doświadczenia jednak wiem, że okres oczekiwania może mieścić się między 2 tygodnie a 2 miesiące..."

dlatego pytałem o inny sklep w którym mogą to mieć już u siebie no ale zobaczymy co odpiszą :]

inny sklep w którym mogą to mieć już u siebie

idź do najlepszego sklepu w mieście :) może dla prestiżu ściągają jakieś drogie graty? znam sklepy które tak robią. mją jakieś drogie zabawki, pojedyncze sztuki tak na wszelki wypadek bo a nóz przyjdzie taki klient który tego potrzebuje.

4 tysiące złotych za pare drobiazgów - japończycy do tej pory jawili mi się jako rozsądni ludzie o zmyśle ekonomicznym.

myśle ze zlecenie panu z dobrymi maszynami i odrobiną polotu takich robótek, włącznie z anodowaniem wyniosłoby - jestem pewien - w najbardziej drastycznym przypadku 1/4 tej ceny, choć myślę z nawet i to przekracza sporo realny koszt stworzenia dla siebie takej indywidualności.

Sram miał kupę fajnych wersji w normalnych cenach

Jeśli cena za kolorowe X.0 jest normalna to ja podziękuję...

Na crc trzeba za wersję kolorową wybulić 50 funtów więcej od podstawowej (na samej przerzutce). Manetki, kaseta czy korba Noir w wersjach kolorowych też kosztują "odpowiednio" więcej. Prawda jest taka że kolorowe bajery kosztują i to sporo.

Na crc trzeba za wersję kolorową wybulić 50 funtów więcej od podstawowej (na samej przerzutce). Manetki, kaseta czy korba Noir w wersjach kolorowych też kosztują "odpowiednio" więcej. Prawda jest taka że kolorowe bajery kosztują i to sporo.

Tak, bo lepiej wywalić ponad 7kafli za jednozawiasowego KTM'a na LX'ie.

164$ za najwyższy model przerzutki w kolorze to dużo ?

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categories

Większość przerzutek 170$ - 520zł cena praktycznie taka sama jak zwykłe wersje w polsce. A to że X-0 nie jest dla wszystkich, cóż... Może dzięki temu są nieco mniej popularne od shimano.

A to, że u naszego "kochanego dystrybutora" X.0 kosztuje ile kosztuje to już jego własny wymysł

No ale wlasnie o to chodzi. To ma byc cos co sie wyroznia od innych, ,,zwyklych'' xtrow, a nie oszukujmy sie, tylko nielicznych stac na takie bajery... Gdyby to kosztowalo tyle co zwykly, to polowa by miala takiego, a polowa normalnego.

P.S. Wielka szkoda, ze nie ma takiego upgrade'a do Dura-Ace'a. To by bylo cos, mhmmm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...