piotrkwiatek Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam, Zauwazyłem na stronie organizatora, do ściągnięcia dokładne (kilometr po kilometrze) opisy tras dwóch pozostałych maratonów w formacie word ! :-) pozdr. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Próbowałem przejechać w sobotę Kwidzyńską wersję maratonu, ale napotkałem na 2 przeszkody - burza mnie wygnała do domu po 30km, a do tego opuściłem tzw odcinek specjalny - chaszcze po pachy, tj. jeżyny, pokrzywy itp. Teraz 2 weekendy mam wyjazdowe, więc najwcześniej za jakieś 3 tygodnie spróbuję jeszcze raz. Aha, i opis nie jest super dokładny. Odległości niekiedy się nie zgadzają, opis też czasami nie trybi, głównie w kwestii wjechania/zjechania ze szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, jest ktoś chętny na objazd trasy w Kwidzynie? Sam próbowałem od Licza ale jakoś niespecjalnie mi to poszło, wolne mam niestety tylko weekendy, czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja będę w Kwidzynie dopiero w ostatni weekend sierpnia, tj 29-30 sierpnia, więc wtedy mogę najwcześniej. Można wystartować i zakończyć w Szadowie, mniej więcej pomiędzy Kwidzynem i Prabutami. Jak coś to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przejechałem trasę w Olsztynie parę razy i co mogę o niej powiedzieć to: - rzeczywiście, trasa nie jest wymagające technicznie i przejedzie ją dosłownie każdy bez walki o życie - co do walorów widokowych to się nie wypowiadam - najgorsze wg mnie będą podjazdy, szczególnie jak już wyjedzie się z lasu i przejedzie przez most na Łynie, tzn nie mają jakiś mega przewyższeń ale są "upierdliwe" tzn dość długie i można się zmęczyć - to jest moja subiektywna opinia. Ja osobiście wole krótkie i strome niż w miarę płaskie i długie. To tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.