vovovoytek Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Witam, noszę się z zamiarem zakupu licznika Polar CS200 lub CS400. Czy ma ktoś instrukcję obsługi w wersji elektronicznej? Chętnie bym poczytał zanim kupię. Najlepiej po Polsku, ewent. angielska. Wdzięczny bym był też za opinie użytkowników. Zwłaszcza: czy tą ilość bajerów, którą oferuje producent można wykorzystać, czy po prostu tak jak z komórkami- wykorzystujemy kilka procent tego co mają.
vovovoytek Napisano 15 Lipca 2009 Autor Napisano 15 Lipca 2009 Angielskie wersje instrukcji ściągnąłem sobie ze stronki producenta. Jak by miał ktoś polską wersję do SC 400- byłoby miło. Instrukcja ma 47 stron a wrodzone lenistwo lingwistyczne odstrasza mnie od tłumaczenia.
dan1976 Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Jeżeli byś potrzebował to do Polara Cs 200 posiadam instrukcje po Polsku w formacie A4 i A5
vovovoytek Napisano 17 Lipca 2009 Autor Napisano 17 Lipca 2009 Dzięki, do CS 200 już mam. Chyba jednak zdecyduję się na CS 400- ma więcej funkcji a zwłaszcza komunikację z komputerem. Napisałem maila do dystrybutora Polarów w Polsce z zapytaniem, czy sprzedają instrukcje obsługi. Ciekawe, czy i co odpiszą. Nadal szukam polskiej instrukcji do CS 400
rafib2 Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 witam,przeczytałem że posiadacie instrukję obsługi w języku polskim do polara cs200,nabyłem taki model niestety nie ma w zestawie polskiej instrukcji jeśli ktoś może mi taką przesłać byłbym wdzięczny,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.