Skocz do zawartości

[Pulsometr] instrukcja obsługi

vovovoytek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, noszę się z zamiarem zakupu licznika Polar CS200 lub CS400. Czy ma ktoś instrukcję obsługi w wersji elektronicznej? Chętnie bym poczytał zanim kupię. Najlepiej po Polsku, ewent. angielska. Wdzięczny bym był też za opinie użytkowników. Zwłaszcza: czy tą ilość bajerów, którą oferuje producent można wykorzystać, czy po prostu tak jak z komórkami- wykorzystujemy kilka procent tego co mają.

Napisano

Angielskie wersje instrukcji ściągnąłem sobie ze stronki producenta. Jak by miał ktoś polską wersję do SC 400- byłoby miło. Instrukcja ma 47 stron a wrodzone lenistwo lingwistyczne odstrasza mnie od tłumaczenia.

Napisano

Dzięki, do CS 200 już mam. Chyba jednak zdecyduję się na CS 400- ma więcej funkcji a zwłaszcza komunikację z komputerem. Napisałem maila do dystrybutora Polarów w Polsce z zapytaniem, czy sprzedają instrukcje obsługi. Ciekawe, czy i co odpiszą. Nadal szukam polskiej instrukcji do CS 400

• 4 tygodnie później...
Napisano

witam,przeczytałem że posiadacie instrukję obsługi w języku polskim do polara cs200,nabyłem taki model niestety nie ma w zestawie polskiej instrukcji jeśli ktoś może mi taką przesłać byłbym wdzięczny,pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...