bateryjka Napisano 13 Lipca 2009 Napisano 13 Lipca 2009 Witam jestem nowy na forum( i w ogóle w rowerach siedzę od kilku tygodni), więc proszę o pomoc i opinie użytkowników na temat pedałów podanych w temacie. na pedały chciałem przeznaczyć nie więcej niż 80 złociszy a białe pedały octane przypadły mi do gustu wizualnie jak i praktycznie, pedały będą przytwierdzone do unibike, którego mam od roku a platFormy zamONtowane seryjnie no cóż, czego można się spodziewać po tej klasie cenowej to sh*t!! jeżdżę raczej po utwardzonych nawieRZchniach (tj. asfalt, żwir) jednak czasem lubię poskakać lub wyskoczyć do lasku szczegÓlnie, że jest w nim fajna piaskowa ścieżyna. a więc podsumowująć pedały nie będą jakoś specjalnie katowane, mają jednak trzymać stopę i nie złamać się przy okazjonalnych "skokach", proszę więc o opinie, porady oraz alternatywy w tym przedziale cenowym, z góry dziękuję!!!! PS:jestem dysortografikiem więc proszę o wyrozumiałość w tej kwestii
bateryjka Napisano 14 Lipca 2009 Autor Napisano 14 Lipca 2009 W miarę możliwości proszę o w miarę szubką odpowiedź gdyż wyjeżdżam za niecałe 2 tyg. a chciałbym jeszcze w miedzy czasie trochę pojeździć (wybaczcie orty mam już wodra więc będzie git)
orbs Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Na tym forum nie szukaj odpowiedzi na takie pytania, co innego jak bys zapytal czy kupic krossa czy kellysa...od razu dostalbys miliard porad i podpowiedzi od znawcow tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.