Skocz do zawartości

[napoje] Co wlewacie do bidonu?

Firestorm

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od dawna popijam BE-sport .Isotonic z biedronki :icon_wink: . Rozlewany jest ponoć w zakładach tych gdzie robią oshee.Smak ma identyczny jak Powerade. Kosztuje 1,40 .

No właśnie się na tym wycyckałem :confused: Kupiłem za 3.67 powerade,przyszłem do biedronki,a tu BE-sport też pół litra,kolor niebieski,1.40 :bomb_ie: Spróbowałem i smak ma nieco ostrzejszy od powerade :) Zresztą dzisiaj,choć nie trenowałem,obaliłem już ponad połowę powerade :ermm:

Odpowiednie nawodninienie i dostarczenie odpowiedniej ilośći substancji odżywczych podczas trningu jest sprwą życia lub śmierci dla tego ja polecam kilka sprawdzonych marek i gwarantuje że są najlepsze i najtańsze na polskim rynku.

LontStar firmy Aminostar to świetny hipotonik na treningi butelka litrowa syropu kosztuje ok.60zł i starczy na 100 bidonów, jest tańszy i lepszy składowo od popularnego unis sportu nutrendu który kosztuje ok 100 zł z słabszym składzie.Można kupić między innymi w sklepie Fit Center.

IsoPlus firmy Olimp to izotonik który składem jest w ścisłej czołuwce najlepszych izotoników jego cena jest tagże bardzo atrakcyjna bo ok.30zł za 40 bidonów.Ja osobiście używam go tylko podczas wyścigów lub górskich wypraw ale jak kogoś stać to jest na pewno świetnym pomysłem na treningi szczególnie te długie.Specyfik sprzedawany jest w 700g słojach w postaci proszku, z jego kupnem nie powinno być większego problemu.

Jeżeli ktoś chce to mogę napisać jeszcze o żelach energetycznych które przeznaczone są na zawody a nie na treningi jak myślą nie którzy, dlaczego napisze jak będziecie chcieli.

Rozumowanie też masz dziwne, wystarczy nacisnąć butelkę żeby zrobiło się miejce na gaz, wstrząsnąć żeby się napompowała i odkręcać powoli butelkę żeby zszedł gaz, powtórzyć to 3 lub 4 razy i mirinda zamienia się w sok. Po co czekać 2h?

@ kamsal37

Próbowałem tych izotoników z Vitalmaxa: zarówno wersję proszkową jak i koncentrat. Koncentrat zdecydowanie lepszy, choć ogólnie nie grzeszą smakiem... Są zupełnie inne, niż Powerade, Oshee i Isostar ale za tą cenę można spróbować- ale dla pewności zacznij z mniejszym opakowaniem, a nie 1L

Ze smakow polecam cytryne (pomarancz mnie mdli).

Ja mam na przykład na odwrót. Najlepiej jest popróbować wszystkich smaków z butelek 0,75. Dopiero potem kupić puszkę proszku.

Megan23, to o czym rozmawiacie, ma tyle wspólnego z izotonikiem , co wiatrak z piernikiem

preparat wzbogacony o l-karnitynę i taurynę

o ile L-karnitynka jest w porządku, to tauryna już nie.

Ale taki syrop jest słodki i jeszcze bardziej się chce pić po tym, przynajmniej mnie.

Jeśli rozcieńszasz w takich proporcjach jakie są na butelce (chyba 1:10), to rzeczywiście słodki. W tego typu sokach chodzi po prostu o zabarwienie i zostawienie troche smaku - znacznie lepiej nawadnia, niż woda która po prostu przeleci przez organizm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...