Skocz do zawartości

[siodelko] Szosowe do ok 100zl - trudny wybor

Askaniusz92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Lecz niewiem ktore jest wygodne

liczysz że ktoś Ci odpowie które jest wygodne???

porównaj ze swoim poprzednim. pomyśl co było w nim ok a co nie. może było za szerokie-weź węższe. może odwrotnie a może coś jeszcze innego. i tak czy jest wygodne przekonasz się po zakupie :whistling:

Napisano

Może to nie do końca ściganckie siodełko i nowe przekracza twój budżet,ale jakbyś trafił gdzieś na Bodygeometry2 sport Specializeda to polecam się nad nim zastanowić.Po mojemu świetnie tłumi drgania(o niebo lepiej niż SKN te po ok 60zika.) jest wygodne jak diabli(sprawdzałem ze 7siodełek nim kupiłem to) ponadto wgłębienie po środku faktycznie odciąża męskie okolice:) i jest ładniutkie,Chociaz ktoś pewnie stwierdzi że to kanapa... bo faktycznie jest szerokie

Napisano
Ojciec ma Selle Italia Flite przy swoim specialized, i mowi ze nie jest za dobrze .

Ano widzisz, siodełko rzecz indywidualna. Ja mam już trzeciego Flite (aktualnie wersję ~190g) i uważam że to siodło jest boskie, nawet powyżej 100km. SKN nie miałem, ale siedziałem "gościnnie" na rowerze kumpla i miałem dość tego siodła już po 15 sekundach :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...