Skocz do zawartości
  • 0

przerzutka sram i manetki shimano

Gość trasek

Pytanie

Gość trasek
Napisano

Witam!

na początek dodam ze jestem świerzakiem w tych tematach ,chciałbym sie podszkolić ale to wymaga czasu:)

Pare dni temu zakupiłem w komisie rower biria (aluminiowy) za 600 zł (bije sie z myślami czy zakup ten był dobry)

z tyłu ma przerzutki sram 7.0 ,manetki również sram (chyba 3.0 -nie wiem dokladnie ale bardzo słabe) ,chciałem wymienić na coś lepszego .W moim mieście są tylko dwa sklepy rowerowe ,w żadnym nie ma manetek firmy sram ,są tylko shimano ,zastawaniem sie nad kupnem ,jednak czy bedzie to kompatybilne? niestety tu pojawia sie problem jakie są to manetki :huh:;) sprzedawca powiedział ze są bardzo dobre i pomachał mi nimi przed oczyma ,wiem tylko ,że kosztują 70 zł . Chyba mogę zaufać sprzedawcy bo cieszy sie dobrą reputacja ,ale czy te manetki bedą pasowały do przerzutek sram?

z chęcią wstawił bym forki tego roweru ale aparat mi sie rozładował i nie chce mi sie szukać ladowarki :) jednak jek bedzie ktoś kto po wyglądzie potrafi ocenić rower to wrzucę pare fotek i oceni mój wybór ,prosze tylko o pomoc:)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poza tym, że nie będą pasowały, kupujesz coś nawet nie wiedząc, jaki to model itp, sugerując się opinią sprzedawcy? A powiedziałeś mu, że masz przerzutkę SRAMA? Bo jeśli tak, a on ci je próbuje sprzedać, to poproś, żeby ci je zainstalował i wyregulował, jeżeli jest taki sprytny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...