marecki01 Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Witam ! Mam pytanie czy grubość przewodu w Hayes sole ma znaczenie ? Z góry dzięki
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2009 Mod Team Napisano 12 Lipca 2009 Wpływ bedzie taki ze bedzie musiał do grubszego wiecej płynu wlac o pare kropel Jezeli nie roznią sie rozszezalnością cisnieniowa to nie powinno być roznicy ale im wiecej płynu tym bardziej da sie go scisnąc (nic nie jest doskonałe) i klamki bedą bardziej gumowe. Mowiąc grubszy mam na mysli ze ogolnie grobszy a nie tylko grobsze scianki. Tak ze w zasadzie cienszy jest lepszy.
Schwefel Napisano 12 Lipca 2009 Napisano 12 Lipca 2009 Sole to spowalniacz a nie hamulec także żaden przewód, nawet najlepszy mu nie pomoże.
marecki01 Napisano 13 Lipca 2009 Autor Napisano 13 Lipca 2009 Taraz załozyłem przewód który ma 4mm w środku a orginalny ma o wiele mniej. Odpowietrzyłem hamulec i klamka jest gumowa.
Mod Team Puklus Napisano 13 Lipca 2009 Mod Team Napisano 13 Lipca 2009 4mm to nawet w autach ciezko spotkać. Jest za gruby. dlatego masz gumowa klamke i nie hamuje za dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.