Skocz do zawartości
  • 0

Kellys Definite czy inny?

Gość Gość_Leon_*

Pytanie

Gość Gość_Leon_*
Napisano

Witam,

jestem zainteresowany rowerem Kellys Definite. Obecnie można go kupić za ok 3 tys zł. Czy moglibyście mi poradzić czy warto kupic taki rower za te pieniadze, czy lepiej wybrać inny model. Jeżdzę sporo po płaskich terenach, ale trochę po terenie. Dziekuje za wszelkie propozycje.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hejka

znajomy kupił ten rowerek i jest ok. lekki ładnie wyglądający na dobrym osprzęcie. jest to krossowy rower na 28" kołach więc sprawdzi się na ulicach i ubitych szlakach. nie jest to na pewno rower na górskie wypady i leśne bezdroża.

pozdro

ml5552

Napisano

Sądze że to dobry wybór, mogę tylko doradzić że trzeba sprawdzić stan szprych, Kellys njiestety fabrycznie ich za bardzo nie naciąga, pogoń serwis żeby przy przeglądzie gwarancyjnym naciągnęli koło.

Napisano

Jestem w jego posiadaniu od 2 miesiecy i musze przyznac, ze rower spisuje się bardzo dobrze!:) jezdze po roznym terenie od szosy zaczynajac po polnych i drogach/sciezkach konczac i rower spisuje sie bez zarzutow. pierwszy tydzien ciezko sie bylo przyzwyczaic do siedzenia, ale pozniej bylo spoko;)

amortyzator, przerzutki i hamulce tarczowe na duzy plus!

pozdrawiam

Napisano

No i takie pytanko czy ten definitie nadaje się na wyprawy i wycieczki bo śmigam około 1400 km miesięcznie z tobołami ja warzę 55kg a sakwy na tyle jakieś 15 kg w saphixie trochę koła mi się odkształciły i mostek dostał luzów dlatego tak napaliłem się na lepszy sprzęt tylko czy to będzie dobry traf z tym definitie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...