Sol Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dolina Mieni w MPK - naprawdę miły kawałek terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 a gdzie to jest ostatnio zwiedzam Warszawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 To już nie Warszawa. MPK = Mazowiecki Park Krajobrazowy, okolice Świdrów Wielkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zna ktoś może jakąś ciekawą trasę w klimacie wąska leśna ścieżka, zjazdy+podjazdy i możliwość zapętlenia? W moich wypadach natknąłem się na coś takiego tylko na Kabatach (po skręceniu w lewo przed bramą wjazdową do ogrodu botanicznego), ale jest nużąco krótka. BTW moja propozycja nadal aktualna; w trasę wybieram się np jutro rano. Młociny. Jakieś 150m od wjazdu do Lasów Miejskich Warszawy od ulicy Wóycickiego (między cmentarzem a UKSW). Jedziesz prosto i 20m za szlabanem jest ścieżka pod górkę (po prawej stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 całkiem fajny singletrack jest na wisłą między bulwarami a mostem grota. Kilkaset metrow, raczej płasko troche kręty, właściwie to 2 sie ze soba przeplataja i przy odpowiedniej predkości fajnie sie jeździ. W pewnym momencie jak zaczyna sie taka szeroka wyjezdzona przez jeepy droga trzeba wjechac głębiej w krzaki i dalej jest singletrack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jest ktoś chętny na wspólną jazdę jeżdżę po Wa-wie i zwiedzam ją np dzisiaj będę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Nad Mienie najlepiej uderzać z Otwocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Kto ma czas w tygodniu po 16? Najchętniej Kampinos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Goldbloom a pomożesz w dokończeniu bajka ? To odwdzięczę się w codziennych wypadach po 16. A tak na serio to chętnie w następnym tygodniu bo rower jeszcze poskładać muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 A z czym masz problem? Przeważnie jeżdżę ok 3h i tak do 60 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepton Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 mogę z kimś się umówić, ale na szosę najlepiej rano np. dookoła Kampinosu , kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ... i, oczywiście, niestety, nie jeżdżę szosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Potrzeba mi adaptera do IS na tyl. Musze zaniesc przednie kolo do serwisu poniewaz popsulem srube . Nalezloby amor zaopatrzyc w linke do blokady oraz manetke xt. To by bylo na tyle. Plus regulacja przerzutek ale to chwila. Zapomnialbym no i kasete trzeba zdjac ze starego kola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bedzie ktos cos dzisiaj jezdzil po poludniu, w okolicach godziny 18.30? Moze byc szosa, byle nie za szybko, bo nie mam spdów i tylnego hamulca w rowerze szosowym albo teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Z mojej need listy wykreśliłem wszystko prócz adaptera którego nie było w 5ciu pobliskich sklepach. Muszę się wybrać do Giant'a na wybrzeżu ewentualnie na zamiany ale z Bielan to pewnie pół dnia drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie ściemniaj, tylko kupuj ten adapter to może jeszcze dzisiaj pojeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Chciałbym ale gdyby nie ten cholerny adapter.... Grrr! No i przerzutki trzeba wyregulować a ja nie kumaty . Okazało się na dodatek, że linka przerzutki przedniej jest za krótka no i kloc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja MAM adapter 160 IS/PM na tył na zbyciu Właśnie znalazłem, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Okazało się, że na tył pasuje też przedni 180mm :> Podjedź na Bielany to pomożesz w z przerzutkami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 może ktoś ma ochotę wybrać sie w niedziele na rowerze do Kazimierza Dolnego? Trasa Wawa, Garwolin, Puławy, Kazimierz, troche po tamtejszych lasach i powrót do Dęblina skad pociagiem do Wawy. W sumie wyjdzie kolo 200km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 a nie lepiej jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 jutro nie moge, pasuje mi tylko niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hej, ktoś chętny na jakiś wypad rowerowy jeszcze dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 zależy o której bo jutro prawdopodobnie będę robił ponad 100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pekkala Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 A może by tak połączyć akcję rowerową z Międzynarodowym Festiwalem SZTUKA ULICY. Tu jest link do strony http://www.kulturalnie.waw.pl/wydarzenia/6539/miedzynarodowy-festiwal-sztuka-ulicy.html. Ja będę jutro śmigać rowerm od spektaklu do spektaklu... Może jest ktoś chętny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.