Gość Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hmm to jak ktoś w ogóle jeździ jeszcze bo coś pusto na tym forum się zrobiło .Może jest ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 13 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja niestety w tygodniu ( teraz w soboty też)pracuję więc jeżeli już to niedzielne wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 może jakiś mały wypadzik rowerowy sobota po południu lub niedziela z rana co wy na to:) w kilka osób na szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Jaki dystans, jakie tempo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 dystans jakieś 30-50 KM tempo 25KM/h zaczynam sezon dopiero:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 W sumie jesli mnie dziewczyna puści to moge jechac , z jakiej dzielnicy wawy jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Stwierdzam, że przy obecnej pogodzie mogę jeździć nocą. Kto chętny pojeździć po mieście w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja niestety pracuję i max o 24 muszę się położyć spać żeby na drugi dzień w pracy nie umierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Proponuje piątek gdziesik w Warszawie 21-22. Piątek 22:00 opodal kolumny Zygmunta na starówce, przy murku nad ulicą... tam jest chyba jeszcze ten murek:P Nocna przejażdżka po mieście. Tempo szybsze. Wszyscy chętni mile widziani do mnie kontakt na wrazie 728 202 551 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Piątek 22:00 opodal kolumny Zygmunta na starówce, przy murku nad ulicą... tam jest chyba jeszcze ten murek: Murek jest od ladnych paru lat i nie zanosi sie na jego likwidacje(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Chciałam wprowadzić element niepewności... hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ok to kto chętny na trening w sobote? Planuje spokojne tempo ok 3h na szosie.... To jak bedzie?? godzina 8:00 jutro w sobote, tempo 25-30 km/h, trasa Piastów-Stare Babice-Leszno-Kazuń- Łomianki- Warszawa (lub Piastów w moim przypadku) Jak komuś nie pasuje to niech zaproponuje trase, dogadamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ja jutro odpadam rano bo na 10 do pracy trzeba iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 No to jak?? Bo pojade sam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Proponuje piątek gdziesik w Warszawie 21-22. Piątek 22:00 opodal kolumny Zygmunta na starówce, przy murku nad ulicą... tam jest chyba jeszcze ten murek:P Nocna przejażdżka po mieście. Tempo szybsze. Wszyscy chętni mile widziani do mnie kontakt na wrazie 728 202 551 I jak z tym nocnym wypadem, udał się czy nie:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 I jak z tym nocnym wypadem, udał się czy nie:)? Tez jestem ciekawy i dolaczam sie do pytania(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 niestety się nie udało. bo pewnej osobie coś wypadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hej. Wkurza mnie samotne jeżdżenie i niezdecydowane osobniki. Pogoda poprawi się wystarczająco do soboty. Jedziem na kabaty.. zbiórka pod dowolną stacją metra np. Pola Mokotowskie/Ursynów, i przejazd wzdłuż wybranych przystanków i zbiórka reszty chętnych.... a potem jazda po lasach kabackich. To sobota, wstępnie godzina 11! KTO ZE MNĄ. 1.ja 2. 3. Niedziela to jazda --->Ursus--->nadarzyn--->podkowa leśna i powrót przez brwinow do wawy szosą, albo z powrotem przez nadarzyn 5x--->7x km w zależności od wersji. GG 4736088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja mogę się wybrać jeżeli nie zdecyduję się na kampinos. A może nieco wcześniej? Tak żeby o 10 już wbijać do Lasu? Daj jeszcze znać jak jeździsz. Tempo? ilość km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Chwila, chwila nie zauważyłem że ktoś ogarnął kampinos, nie chcę rozbijać grupy, a sam chętnie się dołączę i np. Podkowę możemy ogarnąć następnego dnia lub za 2 tygodnie ; ). EDIT: Z tego co wyniuchałem to i tak ten Kampinos nie w ten weekend, jeśli się mylę proszę dajcie link. Więc zakładając że nie ten weekend, to proponuję się zebrać pod tymi metrami, może i być 9:30 to o 10 będziemy w lesie(obawiam się że podkowa leśna będzie mokra więc kabaty mają przewagę,tam jest bardziej płasko). Na kabatach byłem dwukrotnie w zeszłym tygodniu, podkowa leśna to to niestety nie jest:((jeżeli ktoś się nie boi błota to wolałbym jechać do podkowy), ale las jakiś tam jest. Tempo..licznikowa arytmetyczna >=20km/h i jest gites, zrobimy 40-50km i ok. A co do rundy przez podkowę to jest to prawie 80km z Ursusa do Jerozolimskich opisaną wyżej trasą. Tak więc już 2 chętnych oprócz mnie, chyba że ten Kampinos to jednak jakoś teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tzn. o Kampinosie wspomniałem bo tam często jeżdżę sam i nie oglądam się aż się ekipa na forum zbierze ... Kampinos mi bardziej odpowiada bo jeżdżę ostre XC. Właśnie myślałem żeby się wybrać teraz w sobotę, mam tam dużo tras obadanych i fajne singletracki wypatrzone w sam raz pod mój styl pedałowania Ale na Kabatach też mogę popedałować. Dzisiaj byłem właśnie, sporo błotka ale idzie jeździć. Kabaty to dla mnie brak emocji ale dla towarzystwa można pojeździć Godzina miedzy 9 a 10 mi odpowiada. Prędkość również, dystans także. Do 60 km po lesie mogę się pobujać. Zdecydujcie się tylko czy chcecie dołączyć do mnie w Kampinosie, czy większość będzie wolała Kabaty i wtedy ja być może się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tak więc czekam na wypowiedzi chętnych, mam nadzieję że jutro po masie krytycznej sytuacja się wyklaruje. Tylko proszę pisać wg szablonu Za Kabaty: -nick Za Kampinosoem: -nick w ten sposób mamy demokrację i wiadomo co wybrac, jak ktoś napisze Kabaty, potem ktoś Kampinos potem ktoś coś itd. to się zrobi bałagan, a tak wiadomo, to zajrzę do tematu jutro wieczorem i mam nadzieję że się zadeklarujecie Proponuję zbiórkę 10:00 metro Kabaty, a jak chceicie jakąś wcześniej to ustalcie ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 PRZEPRASZAM Was, dowiedziałem się dziś, że jutro na 9:15 mam ortopedę(kolana), więc dla mnie możliwa jest jedynie niedziela, ale domyślam się, że nie chce wam się z tego powodu nic przekładać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Standard zawsze w ostatniej chwili komuś nie pasuje Zdrowie ważniejsze więc nie ma problemu. Ja zatem trzymam się swojego samotnego planu i ruszam jutro na kampinos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Standard zawsze w ostatniej chwili komuś nie pasuje Tak to szara rzeczywistosc(-: Dlatego lepiej jezdzic samemu(-: Moze troche nudno na trasie ale jest jeden plus,mozna sie z samym soba doskonale dogadac co do terminu i predkosci pokonywanej trasy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.