Dukezpol Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 siema, jedzie ktoś gdzieś jutro na MTB o w miare ludzkiej godzinie (nie wcześniej niż 11stej)? Ja startuję z Bielan, kierunek obojętny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 O 17 nie ma szans, żebym była. Stop Wyczerpujące i bardzo nęcące informacje. Stop Nie mam pary, do pary - chyba, że Elin ruszy pedałkami . Stop Jedziecie na miejsce na Bikach? Stop Wszystko, co napisałeś dobrze wiem ale zawsze jest jakieś ale, które jest przeszkodą. Stop Zobaczę, jak się zorganizuję i dam Wam znać - co i jak. Marylka, zorganizuj się koniecznie i przybywaj do NDM! Nie będę jechać ale Pomirot wie gdzie mnie znaleźć Co do kręcenia pedałkami, to niniejszym oświadczam, że już wyzdrowiałam i obiecuję umówić się na jakąś wycieczkę w terminie jak najbardziej nieodległym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Planujecie coś na niedzielę? oczywiście w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 siema, jedzie ktoś gdzieś jutro na MTB o w miare ludzkiej godzinie (nie wcześniej niż 11stej)? Ja startuję z Bielan, kierunek obojętny... Cześć jest nas trzech,jak chcesz to mozesz dołączyc.Sieraków godz.12(sklep przy pętli autobusowej) Cześć jest nas trzech,jak chcecie to mozecie dołączyc.Sieraków godz.12(sklep przy pętli autobusowej),pozdrawiam(trasa do ustalenia na miejscu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ale tylko Górki bierzecie pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ale tylko Górki bierzecie pod uwagę? nie,zapraszamy.Pojedziemy pod twój gust.Ustalimy wszystko na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Siema, siema. Jedzie ktoś z Bielan? Do końca nie wiem jak i gdzie się dzisiaj zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 http://bike-roztoka.pl/blog/98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Fajne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Fajne foty dzięki,zapraszamy w następny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 dzięki,zapraszamy w następny weekend Chyba na ten, zalegam jeszcze workując się i myślę intensywnie, czy nie dołączyć. Ile zajmuje wam wyprawa, na którą planowany powrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Mimo wszystko podjełaś IMO dobrą decyzję dziś - Widzieliśmy Cię na trasie. Epilog za ok 4 tyg. jest jeszcze bliżej bo w Łomiankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2011 No i jak wyniki? Artur - pudło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Mimo wszystko podjełaś IMO dobrą decyzję dziś - Widzieliśmy Cię na trasie. Epilog za ok 4 tyg. jest jeszcze bliżej bo w Łomiankach. Zaczerpnęłam języka - Mazovia w Łomiankach i to na "naszych" terenach! Łapki zacieram mając nadzieję, że ze względu na pogodę połowa ludzi, których widziałam dzisiaj pójdzie do... np Centrum Kopernika Bez sensu się jeździ samemu - w drodze wpadłam na ambitny pomysł na towarzysza w postaci radia. ...Rzeczywiście szybciej jeżdżę albo ktoś z km oszukuje na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Pudło ? Widzę, że humorek dopisuje, hehe. 31/228 w kategorii w mega mężczyzni, w ogóle, żeby mieć szanse na pudło w takim wyścigu to właściwie trzeba mieć dobrą miejscówkę startową,a my z Pomirotem byliśmu na końcu sektora. Jak się dowiedziałem to pierwszy z sektora rozpoczyna czas CAŁEMU sektorowi jak ludzie jeszcze stoją w korkach. Niestety od razu glebę zaliczyłem na <>3 km kiedy peleton się przetasowywał. Później to już wyścig składał się z wyprzedzania(mozolnie i jak krew z nosa) oraz przepuszczania ludzi (to akurat BŁYSKAWICZNE ) kiedy łańcuch spadał lub zakleszczał się. Jakiś nieszczęśnik złamał obojczyk, kilka osób 'glebiło' - dzień jak co dzień Nawet błota nie zabrakło wbrew pozorom. Szkoda może, że miejsc do wyprzedzania jak na lekarstwo. Bardzo duża część trasy to wąskie singielki, właściwie dopiero na ostatnich kilometrach się to zmieniło ale wtedy to już jakby po herbacie... RMarylka, tempo powrotne rzeczywiście miałaś moce, mijaliśmy Cię dopiero przed łomiankami, w okolicach przystanku "na bolący kark". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Pudło ? Widzę, że humorek dopisuje, hehe. No to jak tak piszesz to gdybyś startował z początku, nie szorował gleby to miałbyś szansę, szczególnie, że to Twój pierwszy (?) start to chyba nietrudno sobie wyobrazić co może być w (niedalekiej?)przyszłosci Może uda mi się z wami do Łomianek skoczyć, w tym tyg postaram się zamówić hample, koła też jakoś niedługo A Ty Ukaniec - kupuj kask i też jedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Na pudło to obiektywnie jeszcze długo nie. Na pewno ścisła czołówka ciężko i regularnie trenuje od dłuższego czasu i raczej nie ma opcji by namieszał tam ktoś "z ulicy". Natomiast gdyby nie defekty i miejsce do wyprzedzania to jakaś zauważalna poprawa byłaby. Sztuka się podczepić do kogoś kto mobilizuje i jechać dopóki organizm pracuje, a nie zapisać się do jakiejś grupki na <> znośną jazdę, a później zdychać pod koniec bo wyścig się przeciąga. Zapraszam i piszę się przy okazji wstępnie na jakąś weekendówkę. Coś ciekawego, może ścieżki za Zegrzem, dalsze MPK albo zachodnie rubieże puszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Na pudło to obiektywnie jeszcze długo nie. Na pewno ścisła czołówka ciężko i regularnie trenuje od dłuższego czasu i raczej nie ma opcji by namieszał tam ktoś "z ulicy". Natomiast gdyby nie defekty i miejsce do wyprzedzania to jakaś zauważalna poprawa byłaby. Sztuka się podczepić do kogoś kto mobilizuje i jechać dopóki organizm pracuje, a nie zapisać się do jakiejś grupki na <> znośną jazdę, a później zdychać pod koniec bo wyścig się przeciąga. Zapraszam i piszę się przy okazji wstępnie na jakąś weekendówkę. Coś ciekawego, może ścieżki za Zegrzem, dalsze MPK albo zachodnie rubieże puszczy. I tak gratuluje(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Zapraszam i piszę się przy okazji wstępnie na jakąś weekendówkę. Coś ciekawego, może ścieżki za Zegrzem, dalsze MPK albo zachodnie rubieże puszczy. I ja, i ja Bobiku, słyszałam, że zaczynasz jeździć - ruszysz z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jeszcze robię opatrunki)-:i noga mi troszke puchnie od chodzenia,a co dopiero od jazdy(-: Moze wybiorę się gdzieś nie daleko w sobotę. Rower to już mam tak wyszykowany że hej(-: Z tego co czytam to chyba nie będę miał z kim jeździć w następnym sezonie...wszyscy będą startować(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Super... i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wstępnie wyrażam zainteresowanie ponieważ w ten weekend ma być ciepło i słonecznie zresztą cały tydzień tak ma być. A w sumie nawet gdyby padało też pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Naprawdę fajne fotki z wyprawy i fajne miejsca może z wami kiedyś się wybiorę na tamtą stronę warszawy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.