Sol Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Szczebel i okolice w niedzielę, chyba że mnie znowu wywieje na wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Spróbuje przybyć,ale to nie jest pewne na 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Bartek, zatem daj cynk (!) jak będziesz ruszał. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Proszę się nie zdziwić, jeśli będę miała obsuwkę. Mam mały problem z bikem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja bym sie pisał sobota/niedziela puki pogoda dopisuje. Dziś na 17:30 jakaś ustawka?? Ludzie czy wy nie pracujecie nigdzie, nie uczycie się?? . Też bym pojechał, ale kibluję w pracy do 18:00.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Fajnie nie? Ja zanim się wytarabanię z roboty i ułożę potwory spać to już wybija 20 albo 21. Ale nie narzekam - nocne treningi są fajne. Uk, dam znać, ale uprzedzam lojalnie, że start może być wcześnie więc nie pij za dużo w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Niestety mnie nie będzie . Bym musiał już wyjeżdżać, jeszcze nie napompowałem opon heh nie nasmarowałem łańcucha więc się nie pojawię.Za tydzień jak będziecie też gdzie jechali to dajcie znać nawet w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ponawiam pytanie czy ktoś w TĄ sobotę wpadnie o 20 na rondo Starzyńskiego? Nocny rower tempo lajtowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Bartek, możemy razem się napić to przynajmniej tempo będzie wyrównane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Adam, ja wolałbym kampinos zaatakować, a jeśli nie wypali to pojadę na ten wieczorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 W sobote o 10.30 spotykamy sie w Truskawiu(Parking)i ruszamy na szczebel(KPN,Górki-niebieski szlak)jak macie ochote to zapraszam na wspólna jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Kto bedzie, bo ja bym się pisał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Wysłałem wiadomosc do swoich znajomych,częsc osób mi potwierdziła przybycie ale zobaczymy jak będzie.Obserwuje wpisy na tym forum i postanowiłem sam coś zaproponowac.Jeżeli masz ochotę to zapraszam,mozesz tez porozmawiac ze znajomymi z tego forum bo ja nikogo nie znam.A jak będziemy tylko we dwóch to tez polecimy na szczebel,dla mnie niema problemu,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ok to ja sie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Planujecie może Panowie, jakiś energiczny przejazd z minimalną ilością przerw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Taka mnie naszła nonszalancka myśl: jazda na rowerze jest jak seks - jak człowiek zbyt dużo przerywa, to szybko stygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Artur, ja będę jechał na ile mnie stać, ale nie zamierzam wrócić do domu jak trup . Marylka mam nadzieję, że to nie jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Co/gdzie to jest szczebel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Taka mnie naszła nonszalancka myśl: jazda na rowerze jest jak seks - jak człowiek zbyt dużo przerywa, to szybko stygnie Gorzej jak się pospieszy i za szybko skończy . BTW, od kiedy nonszalancki znaczy włochaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ja myślę, że te dwie sprawy nie są jednak tak podobne jak mówisz: np. na rowerze toleruję jazdę z dwoma pedałami lukas85- nie szkodzi, raczej się nie stawię. Wieczorem jeszcze obowiązki społeczno-kulturalne więc w ramach krótkiego wypadu pojadę co najwyżej z szosowcami na rondo. A co do Twoich domysłów to słyszałeś żadna propozycja tylko przemyślenia filozoficzno-egzystencjalne (jeśli się mylę, a Ty masz rację to Ruda mnie poprawi:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Szczebel to taki, jak na kampinos kawałek prawdziwego xc, w drugiej częsci kampinosu za Roztoką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Gorzej jak się pospieszy i za szybko skończy . BTW, od kiedy nonszalancki znaczy włochaty? Uchm - widzę tutaj wyższą szkołę jazdy - na włochatościach się ktoś rozkminia Lukas, potwierdzasz powiedzenie o facetach... coś tam o głowach dwóch i myśleniu nie tą, co trzeba ... albo ktoś musi Cię po prostu w tym Kampinosie zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Oj przecież tylko żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dukezpol Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 siema, ja tu nowy. Ta ustawka za godzine w Truskawiu aktualna? Bede na pomaranczowym Ninerze jakby co Doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Wróciłem jakieś 1/2h temu z RB - sie działo Napiszcie coś o swoich zmaganiach w KPN, może eksplorowaliście nowe tereny , a może jakieś sympatyczne tempo lub wycisk na górkach ? Ile osób się upadlało :?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.