dużepiwo Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dobra. Widzę że w Warszawie już się nie jeździ rowerem Pojadę chyba sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jak będą jakieś wyjazdy to też chcę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wbijajcie na Nocną Masę Krytyczną (w tym tygodniu nieoficjalna) o 24.oo pod Kolumną Zygmunta - im więcej osób tym lepsza zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasar Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No i ja, tez moge sie przejechac, jestem z Legionowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dobra. Widzę że w Warszawie już się nie jeździ rowerem Pojadę chyba sam. Jeździ się.Tyle ze jest problem z umówieniem. Jak przyjdzie co do czego to wszystkim nagle coś wypada(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Kacper jakby co to pisz na gg. Sesja się kończy więc można pod koniec tyg gdzieś wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ktoś może śmiga na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Chciałbym wreszcie przejechać swoje pierwsze 100 km (a może i więcej) ale nie chce mi się samemu tak jeździć albo nie mam gdzie a jestem z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Można by się ustawić na dłuższy wypad większą grupą z forum. Ja właśnie sprzęt mam w rozsypce. Nowy amor niezbędny więc piszę się na to dopiero za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Chciałbym wreszcie przejechać swoje pierwsze 100 km (a może i więcej) ale nie chce mi się samemu tak jeździć albo nie mam gdzie a jestem z Warszawy. Hello, ja bym stówkę jakąś miłą pojechał, w dobrym towarzystwie i w dobrym tempie(umownym) sama przyjemność. Jakiś kierunek masz na myśli? I kiedy, ten weekend mam cały luźny a kolejne już tylko poszczególne dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 któregoś dnia planuję zrobić trasę Warszawa-Kazimierz dolny przez Garwolin i Ryki. W jedna strone wyjdzie ze 150km średnia pewnie jakies 25-27km/h. Jak ktoś chciałby się przyłączyć to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie mam jeszcze pomysłu co do trasy. Może ty masz jakiś pomysł? Najlepiej 50 km w jedną stronę i z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ja bym się chętnie pisał na 60km lasem, najlepiej trasą jakiegoś maratonu w bliskiej okolicy Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator1928 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 też bym coś pośmigał po jakichś lasach, więc jak bedzie jakaś fajna opcja i bede miec czas, to się piszę. chwilowo jeszcze klepie sesje, wiec do konca tygodnia raczej nici, ale po 14 czerwca, jak nic sie nie bedzie dzialo, to sprobuje sam wyjsc z jakas inicjatywa. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 To jak jedziemy w niedziele, bo na ten dzień zapowiadany jest brak opadów. Las i bezdroża, to moje preferencja oczywiście dojazd jest wpisany w moją rzeczywistość to jakie propozycje....Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja pewnie wyskoczę na trasę Mokotów-Kabaty:17km w obie strony + Kabaty-Konstacin: 29km w tym jakieś 20 po bezdrożach; jeśli są chętni, żeby zabrać się na szybki wypad to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 A kiedy chcesz jechać? Bo rano wybieram się na piknik lotniczy Góraszka. Ale być może po południu bym skoczył popedałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jakoś rano czyli pewnie gdzieś o 13, powrót 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wybieram sie dzis na wycieczke z Targowka, na Kabaty, Powsin i gdzies dalej... wyjezdzam kolo 12... kto wie, moze sie spotkamy Zostaw mi tel. na PRIV, chyba ze poczekasz na mnie, puszcze Ci sms'a jak bede wyjezdzal od siebie, potrzebuje z godzine, poltorej zeby dojechac na Kabaty, chce sie przejechac nad Wisla i zobaczyc jak nas zalalo Chyba ze wpakujesz sie w Metro i spotkamy sie nad Wisla na wysokosci pl.Bankowego (Metra Ratusz Arsenal) pod mostem. Daj znac, bede tu jeszcze na forum przed wyjazdem kolo 11...11.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ok,koniec sesji, jestem otwarty na żwawe wycieczki. Ktoś się pisze? nawet na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Nie wiem jak bedzie z pogoda w ten weekend, bo jak na zlosc znajdziemy sie na froncie atmosferycznym :/ wiec bedzie padac... Pytanie czy bedzie padac caly weekend, czy moze tylko w sobote albo w niedziele... Osobiscie nie mam czasu w sobote, ale bardzo chetnie wybiore sie na wycieczke w niedziele o ile nie bedzie padac ...za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ja jeżdżę prawie codziennie po Wa-wie a jestem z Konstancina ja również jestem otwarte na wszelakie wycieczki:D pisać do mnei na gg 7804661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zna ktoś może jakąś ciekawą trasę w klimacie wąska leśna ścieżka, zjazdy+podjazdy i możliwość zapętlenia? W moich wypadach natknąłem się na coś takiego tylko na Kabatach (po skręceniu w lewo przed bramą wjazdową do ogrodu botanicznego), ale jest nużąco krótka. BTW moja propozycja nadal aktualna; w trasę wybieram się np jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hmm w Czersku są ładne podjazdy i w Słomczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zna ktoś może jakąś ciekawą trasę w klimacie wąska leśna ścieżka, zjazdy+podjazdy i możliwość zapętlenia? W moich wypadach natknąłem się na coś takiego tylko na Kabatach (po skręceniu w lewo przed bramą wjazdową do ogrodu botanicznego), ale jest nużąco krótka. BTW moja propozycja nadal aktualna; w trasę wybieram się np jutro rano. Fajny jak na nasze warunki jest single track w okolicach jednostki wojskowej w Lesie Kabackim. Od Moczydłowskiej odbijasz w Leśną, przejeżdżasz obok jednostki (po lewej) wyjeżdżasz na koniec lasu i tam odbijasz w prawo i jedziesz wzdłuż lasu i domków, jakieś 100m przed Kormoranów odbijasz w prawo w leśną dróżkę, później znów w prawo w wąski single track, nim wyjedziesz do kanałku, tam w lewo a szeroką alejkę i do końca aż dojedziesz do torów. Tam bym polecał pojechać wzdłuż torów do Moczydłowskiej albo jeszcze dalej do końca Metra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.