Mod Team safian Napisano 5 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 W sumie w niedzielę można gdzieś wyskoczyć o ile z ręką coś dziś sobie nie zrobiłem - bardzo ładne OTB dziś zaliczyłem na szczęście przy małej prędkości A jutro Masa Powstańcza ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andr27 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kampinos, niedziela, godz. 9-10, dystans 100km i w górę, tempo raczej mocne... Czy ktoś się pisze? Jest również opcja soboty, ale dopiero od około 11:30 byłbym zainteresowany sobotnią wycieczka do kampinosu, dlugosc i tempo jest okej. czy nadal aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jak najbardziej, tylko godzina może się przesunąć. Złapałem dzisiaj kapcia, a zasadzie rozerwałem oponę i muszę jutro odebrać nową z magazynu Siódemki. W tej sytuacji najlepiej będzie jak się zdzwonimy około 12:00. Nr do mnie 662277011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jedzie kto na WKK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Hmm, widzę że weekendowo ominął mnie niezły wyjazd Co do WKK to mam zamiar wybrać się "na most". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Hmm, widzę że weekendowo ominął mnie niezły wyjazd Co do WKK to mam zamiar wybrać się "na most". "Na most"? Konkretniej, proponujesz wspominane kabaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 W tym tygodniu nie proponuję Kabat - nie zdążę z powrotem i sprawami po prawej stronie Wisły w rozsądnym czasie. Tak więc dziś przystanek most siekierkowski. O Kabatach myślałem w inny dzień, "poza konkursem" jako o wyjeździe eksploracyjno-roboczym wg własnego programu terenowego w najciekawszych miejscach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ok - jeszcze się upomnę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Wybiera się ktoś gdzieś jutro? Mogą być Kabaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 śmiga ktoś jutro ???????? kierunek dowolny...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Został ktoś jeszcze w domu ? Może jeszcze nie wszystko stracone Kierunek... jestem nieco ograniczony przez stan techniczny roweru bo większość części przychodzi w tym tygodniu ale patrząc z okno to pogoda jest w stanie uświetnić (prawie) każdą trasę. Widzę conajmniej dwa rozwiązania, albo ktoś z "centrum MPK" poprowadzi Nas w tych okolicach choćby jakimś ogólnym zarysem (lukaszs?) albo też możemy wybrać się prawą stroną w kierunku Góry Kalwarii i wrócimy np. przez lasy Chojnowskie (tu nie potrzeba przewodnika 11.00 ? 12.00 ? Miejsce zaraz ustalilibyśmy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 szkoda :-( wyjechałem o 10:00 z domu - co prawda w druga stronę bo z centrum MPK do centrum WAWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś wybierał się na do lasku bielańskiego to uwaga na asfaltowej ścieżce rowerowej (na wysokości parku linowego, ścieżka bezpośrednio obok lasku). Drogę przecięło niezłych rozmiarów powalone drzewo, można się niemile zaskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Aha! To chyba jechałeś przede mną - drzewo, jak drzewo najgorsze dosyć głębokie kałuże, przez które jadąc rozpędzonym traci się równowagę ze względu na rozmyte dno Widok mojej zacnej osoby po dzisiejszym bielanie - bezcenny. Ale najważniejsze, by komary nie doścignęły Często jeździsz, może preferujesz poranki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Hehehe, Marylka nazywaj rzeczy po imieniu Mówisz o nocy, poranek zaczyna się około 8:00 PS. Może ktoś chętny na niedzielny Kampinos. Wolałbym trochę mocniej, ale jak nie będzie chętnych to biorę wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ja wybieram się do kampinosu w niedzielę + szczebel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Pomirot - ciiii, ja tak niepozornie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ja wybieram się do kampinosu w niedzielę + szczebel. Ok, chętnie się podepnę, jak tylko będę w stanie po dzisiejszym wieczorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Widziałem właśnie, coraz więcej 5l beczek srebrno-zielonych zostawiasz w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elin Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 PS. Może ktoś chętny na niedzielny Kampinos. Wolałbym trochę mocniej, ale jak nie będzie chętnych to biorę wszystko ja się piszę! to mój pierwszy raz na forum - choć nie pierwszy w Kampinosie tak czy inaczej nie mam pojęcia gdzie i jak się ustawiacie - jeśli spotykacie się jutro i dziewczyna też może, to bardzo proszę o wskazówki, konkrety, pw, maila etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Aha! To chyba jechałeś przede mną - drzewo, jak drzewo najgorsze dosyć głębokie kałuże, przez które jadąc rozpędzonym traci się równowagę ze względu na rozmyte dno Widok mojej zacnej osoby po dzisiejszym bielanie - bezcenny. Ale najważniejsze, by komary nie doścignęły Często jeździsz, może preferujesz poranki? Wczoraj zapewniłem sobie małą pielęgnację błotną z powodu błotka więc nie było tragicznie Tamtędy jeżdżę często bo prawie codziennie w dowolnych porach (wyłączając świt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 heh, nie chce mi się zmieniać opon na kampinos a na 1,2" zaraz się zakopię... jakiś asfalt może ktoś robi jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 W takim razie grupa "kampinos" proponuję stację metra Młociny o 11:00. Mam nadzieję, że nie za późno, ale dzisiejsza " bomba" jest już nieunikniona i wcześniej będzie mi ciężko ukaniex: my to chyba na patio parę minut wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Nie ma ktoś jakiegoś tylnego kółka pod kasetę do pożyczenia? Już nawet nie musi być pod V-ki, z tylnego hampla i tak nie korzystam bo pancerze się blokują :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Odpadam w dniu jutrzejszym. Raczej za mocno będzie w KPN, a jeszcze nie wyzdrowiałem więc może skoczę do bielańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.