Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Kampinos, niedziela, godz. 9-10, dystans 100km i w górę, tempo raczej mocne...

Czy ktoś się pisze?

Jest również opcja soboty, ale dopiero od około 11:30

byłbym zainteresowany sobotnią wycieczka do kampinosu, dlugosc i tempo jest okej.

czy nadal aktualne?

Jak najbardziej, tylko godzina może się przesunąć. Złapałem dzisiaj kapcia, a zasadzie rozerwałem oponę i muszę jutro odebrać nową z magazynu Siódemki. W tej sytuacji najlepiej będzie jak się zdzwonimy około 12:00.

Nr do mnie 662277011

W tym tygodniu nie proponuję Kabat - nie zdążę z powrotem i sprawami po prawej stronie Wisły w rozsądnym czasie. Tak więc dziś przystanek most siekierkowski.

O Kabatach myślałem w inny dzień, "poza konkursem" jako o wyjeździe eksploracyjno-roboczym wg własnego programu terenowego w najciekawszych miejscach:)

Został ktoś jeszcze w domu ? Może jeszcze nie wszystko stracone ;)

Kierunek...

jestem nieco ograniczony przez stan techniczny roweru bo większość części przychodzi w tym tygodniu ale patrząc z okno to pogoda jest w stanie uświetnić (prawie) każdą trasę.

Widzę conajmniej dwa rozwiązania, albo ktoś z "centrum MPK" poprowadzi Nas w tych okolicach choćby jakimś ogólnym zarysem (lukaszs?) albo też możemy wybrać się prawą stroną w kierunku Góry Kalwarii i wrócimy np. przez lasy Chojnowskie (tu nie potrzeba przewodnika ;)

11.00 ? 12.00 ? Miejsce zaraz ustalilibyśmy jeszcze.

Aha! To chyba jechałeś przede mną - drzewo, jak drzewo najgorsze dosyć głębokie kałuże, przez które jadąc rozpędzonym traci się równowagę ze względu na rozmyte dno :icon_mrgreen:

Widok mojej zacnej osoby po dzisiejszym bielanie - bezcenny. Ale najważniejsze, by komary nie doścignęły :icon_wink:

Często jeździsz, może preferujesz poranki?

PS. Może ktoś chętny na niedzielny Kampinos. Wolałbym trochę mocniej, ale jak nie będzie chętnych to biorę wszystko :icon_wink:

ja się piszę!

to mój pierwszy raz na forum - choć nie pierwszy w Kampinosie :)

tak czy inaczej nie mam pojęcia gdzie i jak się ustawiacie - jeśli spotykacie się jutro i dziewczyna też może, to bardzo proszę o wskazówki, konkrety, pw, maila etc

Aha! To chyba jechałeś przede mną - drzewo, jak drzewo najgorsze dosyć głębokie kałuże, przez które jadąc rozpędzonym traci się równowagę ze względu na rozmyte dno :icon_mrgreen:

Widok mojej zacnej osoby po dzisiejszym bielanie - bezcenny. Ale najważniejsze, by komary nie doścignęły :icon_wink:

Często jeździsz, może preferujesz poranki?

Wczoraj zapewniłem sobie małą pielęgnację błotną z powodu błotka więc nie było tragicznie :laugh:

Tamtędy jeżdżę często bo prawie codziennie w dowolnych porach (wyłączając świt) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...