ukaniex Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To sms napisz przed wyjściem, szafrański coś wspominał więc można Go zgarnąć. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wykolowany Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja chętnie bym się z wami wybrał w niedziele, ale nie ukrywam, że wolę szosę od lasu. Jakie macie trasy (jest jakaś mapka) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 W jakich godzinkach startujecie jutro na agry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wykolowany Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Hmm jak na agrykole, to chętnie przyjadę. Można ? i właśnie jak z tempem, bo nie chciałbym się przyłączyć i potem zawracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Piotrek, ja to bym ruszył o 17, nie wiem jak Bartek z czasem stoi ale pewnie przed 19 z komnaty się wysnuje. @wykolowany, tempo takie żeby zapalić, wypić browar, pogawędzić i nie dostać zadyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wykolowany Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ja bez palenia to o 17 się spotykacie na agrykoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 O 17 to ja jem w robocie drugie śniadanie . 19 bardziej realna, a najbardziej realna 20. Się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ej to w koncu MPK jedziecie jutro, czy coś innego?? Ja nie ukrywam, że mam ochotę wyskoczyć w jakąś dzicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Eh, widzę że sobota odpada jednak, bo nikt nie pisze , to na niedzielę chociaż ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jeżeli jutro będzie w miarę pogodnie to jestem chętny natomiast jeżeli będzie padało to odpadam, po prostu jestem leniwy i futro mi się mierzwi od deszczu i błota. Taki ze mnie piesek francuski. Ot co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tzboro Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hey, Czy ktoś w Wawie jedzie jutro się przejechać na rowerek ? Najlepiej w lekki teren bo przyjechałem do wawy wyposażony tylko w miśki XCR Dry Jestem cały dzień gotowy na rower Jazda XC ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jeżeli jutro będzie w miarę pogodnie to jestem chętny natomiast jeżeli będzie padało to odpadam, po prostu jestem leniwy i futro mi się mierzwi od deszczu i błota. Taki ze mnie piesek francuski. Ot co! Huhu, właśnie wróciłem z Moczydła. Przemoczony, uświniony i z płucami na kierownicy. Czyli było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Eh, widzę że sobota odpada jednak, bo nikt nie pisze , to na niedzielę chociaż ktoś?? No mój drogi, czuję się bardzo pominięta... Proponuję niedzielę standardowo 10.00-10.30 Metro Młociny. Tempo - abym z rowerem nie padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tzboro Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jaką trasę robicie spod tego metra Młociny ? Szosa czy teren ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Huhu, właśnie wróciłem z Moczydła. Przemoczony, uświniony i z płucami na kierownicy. Czyli było super Aj tam, latałem cały dzień a Ty wychodzisz na bajka jak kury idą spać i widoczność spada do 10m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Etam, kupuj tą bocialarę i jedziemy w nocną trasę w jakiś Kampinos czy coś. +100 do fanu, no mówię ci. P.S. Jazda o dziwnych porach ma m.in. tą zaletę, że człowieki nie włażą pod koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Może i nie włażo ale masz +50% szans do druzgoczącego uderzenia czerepem, o ile nie posiadasz w swej sakiewce świetlistej różdżki by Bocian Bloody Legs która daje +10 do błasku światła. Dobra, ruszamy jutro gdzieś bo nie wiem czy koła mlekiem zalewać... ze śniadania zostało, szkoda wylewać. P.S. Jest progress, mam pod dupą świetlika więc niebawem Świetliste Ostrze, ścinające wszystkich człowieków z nóg pojawi się na mym kokpicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No wreszcie gadasz z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Nie przytakiwywój tylko gadaj czy jutro ruszamy???? Szafrański dzwoni o 6:30 i pyta o p... rzejażdżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jutro będzie mokro, w teren nie ma co jechać więc planujemy z Bobikiem pojechać asfaltem do Góry Kalwarii, planujemy wystartować o 12.00 ze skrzyżowania Sobieskiego / Sikorskiego. Dystans całkowity wyjdzie pewnie ok 50-60 km, więc wycieczkowym tempem z odpoczynkami wyjdą pewnie >3 godziny. Jeżeli byłby nieoczekiwany tajfun to oczywiście nie jedziemy, co potwierdzimy na forum Chętnych zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Nie przytakiwywój tylko gadaj czy jutro ruszamy???? Szafrański dzwoni o 6:30 i pyta o p... rzejażdżkę. No pisałem już, że w ten weekend odpadam. Zdobywam największy szczyt Podlasia, czyli górę św. Anny - całe 209 m, już się boję, hehe. Aha, może jestem skrzywiony, ale wolę jeździć w terenie w deszczu niż w upał. Nie ma błota - nie ma fanu. To taki malutki prztyczek dla braci asfaltowców powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 "Asfaltowców" ... bynajmniej, jednak nie mam korków na kierownicy, więc jadąc z wami ryzykowałbym jej utopieniem (swoim utonięciem pewnie również bym ryzykował), też lubię błoto, z tą różnicą, że takie, które da się przejechać, nie przepłynąć Z resztą możemy pojechać tak jak na początku sezonu, na tamtym odcinku zapewne ilość błota nawet Sola by zadowoliła ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dobra dziewczyny, mamy do siebie numery, ustawiamy się jutro o 10:00 na forum czy jedziemy? Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 "Asfaltowców" ... bynajmniej, jednak nie mam korków na kierownicy, więc jadąc z wami ryzykowałbym jej utopieniem (swoim utonięciem pewnie również bym ryzykował), też lubię błoto, z tą różnicą, że takie, które da się przejechać, nie przepłynąć Z resztą możemy pojechać tak jak na początku sezonu, na tamtym odcinku zapewne ilość błota nawet Sola by zadowoliła ^^ Ja wyznaję zasadę - przejechać wszystko or die trying Przeważnie się sprawdza. Przeważnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Czyli jutro planujecie szosa? Sobieskiego/Sikorskiego na 12, wpadnę jak nie będzie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.