Duke Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dla zainteresowanych wyprawą w przerwie majowej jest odpowiedni temat w konkurencyjnym forum(B..eF...m) w dziale Warszawa. Z przyczyn oczywistych pełnej nazwy nie mogę podać. a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Panowie zakładając że w niedzielę nie będzie gradu i burz z piorunami. Niedziela 2. maja godzina 9 zajezdnia os. Górczewska, dobra baza ze względu na banalny dojazd z każdego zakątka Warszawy autobusem lub tramwajem, bez konieczności tłuczenia się między samochodami, dodatkowo można się zaopatrzyć obok w różne świństwa w macdonaldzie i jak komuś wyskoczy jakaś usterka są również 2 sklepy rowerowe, no i kampinos bliziutko. Oprócz osób z tego forum będą również jakieś z bikeforum, im więcej tym lepiej. Zapraszam wsszystkich, jednak proszę o zadeklarowanie się, tylko dla celów informacyjnych ile ludzi będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Od tygodnia monitoruje pogode i wyglada na to ze w weekend wilgotnosc gleby osiagnie 100% w sobote sie zaczna przelotne deszcze, natomiast niedziela i poniedzialek bedzie zalana. Paskudztwo idzie od strony Radomia gdzie w poniedzialek beda juz burze. Wiatr byc morze przesunie opady na wczesniej lub pozniej, ale nieunikniony jest fakt ze bedzie mokro. Dlatego ja sobie biore wolny piatek i jade do Kampinosu. Jesli sa chetni to zapraszam Prawda jest taka ze piatek bedzie pieknym slonecznym dniem z temperatura kolo 24 stopni i jesli mam przesiedziec w domu majowke z powodu deszczu to przynajmniej bede mial co wspominac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Od tygodnia monitoruje pogode i wyglada na to ze w weekend wilgotnosc gleby osiagnie 100% w sobote sie zaczna przelotne deszcze, natomiast niedziela i poniedzialek bedzie zalana. Paskudztwo idzie od strony Radomia gdzie w poniedzialek beda juz burze. Wiatr byc morze przesunie opady na wczesniej lub pozniej, ale nieunikniony jest fakt ze bedzie mokro. Dlatego ja sobie biore wolny piatek i jade do Kampinosu. Jesli sa chetni to zapraszam Prawda jest taka ze piatek bedzie pieknym slonecznym dniem z temperatura kolo 24 stopni i jesli mam przesiedziec w domu majowke z powodu deszczu to przynajmniej bede mial co wspominac Zapowiadają piękną pogodę, ale cały dzień mam zajęty sprawami wyżej postawionymi : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Mam tez taki niecny plan zeby poszalec w blocie, przy jakims oberwaniu chmury, kiedy na na powierzchni ziemi robia sie niewielkie zbiorniki wody lub innej cieczy i zrobic sobie maraton z rozbryzgami blota w ktore bede wjezdzal z predkoscia 20km hehehe ale to akurat plan do zrealizowania wylacznie w okolicy (lasku Brodnowskiego), zeby bylo blisko pod cieply prysznic Zobaczymy jak bedzie. Tu zapowiadaja sie ze raczej slonca nie bedzie :/ http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL007|WARSAW&metric=1 w ICM nie wierze, bo jest malo wiarygodny, niestety. Taka fajna zabawka, ale lipa jak nie wiem co, nigdy sie nie sprawdzil. ONET tez zapowiada opady http://pogoda.onet.pl/0,3,38,warszawa,miasto.html Twoja Pogoda tez: http://www.twojapogoda.pl/ i Wirtualna: http://pogoda.wp.pl/miasto,warszawa,mid,1201290,mi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ICM sprawdzał się z dokładnością co do sekundy do 1,5 roku temu, potem coś się zje..ało, nie wiem co i czemu. Trasa będzie ustalona podczas spotkania, wstępna jest na forum o którym mówiłem(to moje macierzyste forum i wszelkie ustalenia tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 To jest jakieś chore Przychodzi co do czego wolny dzień jakim jest sobota i co i pada... Wolne się kończy idzie się do roboty i słońce ... Wychodzę z pracy i ... pada i tak w koło macieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Deszcz na niedzifelę zniknął z prognoz ICM, może będzie dobrze, za to ja jestem na lekach, żebym się bardziej nie rozłożył do niedzieli. O widzę, że mi ostrzeżenia regularnie rosną. No cóż, bywa, admini mają dziwne problemy, ale cóż, takie ich prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Kolejny weekend i znowu zapowiadaja h2o :/ W niedziele nawet z pradem. Fatalnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ktoś chętny na nocne jazdy i wogóle jazdy? Póki co jestem dyspozycyjny od 11 maja po godz 17, ale później mam w planach rzucić się w wir pracy i będę dostępny codziennie od 22 Od niedawna sprowadziłem sobie rower do Warszawy i nie bardzo wiem gdzie jeździć i z kim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeśli chcesz zawiązać Grupę Trzymającą Tempo to zapraszam. Jestem gotów jeździć nawet do 2:00 Ktoś jeszcze czuje się niewyjeżdzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja bym gdzieś pojechał, ale to zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ja jestem chętny do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jade jutro do Kampinosu Wieczorem napisze szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jade jutro do Kampinosu Wieczorem napisze szczegoly W jakim kierunku, i takie tam> Ja tez na jutro szykuje mały objazd: palmiry ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja bym się dołączył, ale muszę wiedzieć co i jak Dystans, czy to będzie wyścig czy chodzi tylko o to żeby sobie spokojnie popedałować ... jakaś przybliżona trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja bym się dołączył, ale muszę wiedzieć co i jak Dystans, czy to będzie wyścig czy chodzi tylko o to żeby sobie spokojnie popedałować ... jakaś przybliżona trasa. Jak pisałem przez palmiry bo ja z bemowa,kopalniana wyruszę. Docelowo do nowe grochale podjechać do wisły(+,-35km, a potem się zobaczy. Dalej polatać kampinosem i jak siły, czas i warunki pozwolą to ....się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 O której planujesz? Ja bym się ewentualnie pisał tylko na kampinos. Samochodem bym podjechał i rowerem tylko po kampinosie. Dlatego pytałem o to jak będzie wyglądała jazda po lesie bo jeśli chodzi o kondycję to na wyścigi się nie nadaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jutro nie mam czasu na Kampinos ale planuję wypad Metro Kabaty- lasy za Konstancinem i powrót. Długość trasy 28km,czas 1-1:20h Ktoś się pisze? gg2089462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam. Chetnie bym się dołączył jeśli jazda by była po południo tzn. w okolicach 14.Tempo raczej rekreacyjne niż wyścigowe(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 O której planujesz? Ja bym się ewentualnie pisał tylko na kampinos. Samochodem bym podjechał i rowerem tylko po kampinosie. Dlatego pytałem o to jak będzie wyglądała jazda po lesie bo jeśli chodzi o kondycję to na wyścigi się nie nadaję Koło 10.30 chciałbym wyruszyć do celu koło 2,5godz. jazdy. Ja też w zamyśle mam jazdę kampinosem do celu i z powrotem do domu kampinosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Chyba jednak dołączę do chłopaków na Kabaty i Konstancin. Ale Kampinos w niedalekiej przyszłości jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ktoś coś jutro planuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wie ktoś jak wygląda sytuacja w MPK w okolicach Mieni i Świdra? Planowałem tam jutro wyjazd i powrót łęgami prawym brzegiem Wisły, ale z przyczyn oczywistych część powrotna uległa zmianie. Jeżeli do tego miałyby dojść jakieś problemy z Mienią i Świdrem to trzeba będzie wyskoczyć gdzie indziej. Stąd pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 28 Maja 2010 Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Są jakieś plany na kampinos na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.