ukaniex Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Gdzież na szczęśliwicach takie krzaczory? Byłby ktoś dobry i poratował dziś szczypczykami do linek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ale mam kurde ochote wpasc ;/ Na razie ciezko mi o kogos do jazdy w okolicy. Uka - probuj zlapac goldiego... Na pewno ma dobre bo korzystalem, ale co sie z nim dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja się z nim próbuję skontaktować od >3 miesięcy, ale nie daje znaku życia, na gadu, na forum, nie ma go, kupił sobie fulla i nas olał :c Sporo osób korzystało z jego przecinaczek, ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolexx Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ja może się dopisze do kolejnego wypadu. Presja grupy bardziej mobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kupił fulla i stwierdził, że z plebsem na sztywniakach jeździł nie będzie. :< Piotr Bobiik rzekł, że Karol wyjechał na poziomki do Holandii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Będę na 99% Kabaty(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jeżeli ktoś byłby chętny jechać ze mną i Piotrem na Kabaty to o 17.20 ruszamy stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Czy ktoś poratuje szczypcem do linek? Ew. kombinerkami. Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Proponuję używanie rurek termokurczliwych - http://www.image.micros.com.pl/_icon_auto/rys.rts070.0.jpg Wystarczy odciąć mały kawałek, wsunąć na linkę i podgrzać zapalniczką, wygląda estetycznie a linka się nie strzępi Dostępne są w różnych kolorach w każdym elektrycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No w porządku ale to a propos czego? Zapalniczką mam przepalić stalową linkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nie musisz niczego przypalać Podgrzewasz rurkę przez kila sekund aż zmniejszy swoją średnicę, zaciskając splot linki W swoim rowerze wszystkie linki mam zakończone w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 @UP: Tylko Ukaniex nie chce zakańczać, lecz przeciąć linkę Jutro pewnie jadę ok 18 do Bielańskiego wypróbować nowy widelec, więc tempo pewnie będzie średniawe, jak ktoś chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nie musisz niczego przypalać Podgrzewasz rurkę przez kila sekund aż zmniejszy swoją średnicę, zaciskając splot linki W swoim rowerze wszystkie linki mam zakończone w ten sposób Ale kolega chce linkę przeciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No nic, pozostaje mi pojechać do iX'a. Safian, mogę się przyłączyć do Ciebie jeżeli sobie życzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Bardzo chętnie, to jeszcze jutro dam znać, pomożesz mi dobrze ustawić widły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dla mnie jak na razie sezon się skończył - pękła mi rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Gdzie? Jak? Dlaczego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia jak i dlaczego. Zauważyliśmy to pęknięcie wczoraj jak się umawiałem w serwisie na montaż nowego hamulca. Przy okazji się pochwaliłem niemożliwym do zlokalizowania trzeszczeniem na sztycy i wyszło, że rama pękła pod zaciskiem tuż nad spawem na łączniku. Ciekawe jak zareagują Niemcy na reklamację. Mam nadzieję, że lepiej niż Polscy dystrybutorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czyli to tak hałasowało w niedzielę w Kampinosie... Generalnie przykra sprawa, i co teraz ? Wysyłasz im samą ramę, czy na początek zdjęcia ? Ciekawe jak to się skończy, trochę mi się zapał na Canyona wystudził, jednak na miejscu to na miejscu.... Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Na razie tylko opis ze zdjęciami. Ale pewnie będą chcieli żeby wysłać do nich ramę. Czekam co odpiszą i czy odpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 @ukaniex: Mnie jednak o 18 nie będzie, dopiero do domu wróciłem, będę pewnie ok 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jakbyście wytrzymali do bliżej 20 to może udałoby mi się dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja zanim tam dojadę, trochę sobie pośmigam to będzie 20, więc możesz mnie szukać tam Jakbyś tam już był to dzwoń, ja jeżdzę trasą wzdłuż Marymonckiej/Podleśnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 PM z numerem pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja dziś odpadam. Jutro ktoś wychodzi? Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.