Sol Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ja wspomniałem, hehe. Byliśmy dzisiaj z Safianem. Było fajnie i w ogóle, aczkolwiek po ciemnicy nie odważyłem się zjechać tego fragmentu za betonową płytą. EDIT: W sumie po jasności też się za często nie odważam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 O której byliście? Ja około 18. O którym fragmencie mówisz, bo chyba nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 My to tak ok 21 byliśmy. Zdyyyyyycham a tylko 1400 przewyzszenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ty na Kasprowy wjeżdżałeś czy na obrośniętą krzakami śmieciową górkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale: - po serii hopek jest taki moment kiedy trasa zmienia się w singiel, który kończy się na dole schodów; - trochę przed tym momentem jest jakby skrzyżowanie szlaków, czyli miejsce gdzie zbiegają się różne fragmenty trasy; - w tym mniej więcej miejscu (przy krzakach z lewej strony, jadąc w dół) leży betonowa płyta, a zaraz pod nią - o 180 stopni od głównego przebiegu trasy - jest stromy zjazd. Stromizna to w zasadzie nie problem. Gorzej, że z lewej strony jest wysypany tłuczniem. Prawa jest czysta, ale można się na nią dostać tylko zeskakując z płyty, która z resztą chyba robi za skocznię (widziałem tam kiedyś dzieciaki z bmx). XCowiec nie ma więc wyboru tylko władować się na tłuczeń i jakoś potem trawersować na czyste. Bywa z tym problem, mój tyłek i biodro coś o tym wiedzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Bobiik ja zaliczyłam dwie glebki, obie w tym samym miejscu i z tego samego powodu i stłuczenia na tych samych częściach ciała (wylazły mi od razu po treningu takie sińce, że wyglądam jakby mnie ktoś młotkiem obił, jeszcze spuchnięte w dodatku, na prawym pośladku i udzie). Altacet nie pomógł). A mianowicie chodzi o podjazd, który był zaraz po zjeździe z korzeniami-progami i barierką na dole. Korzenie na tym podjeździe wymuszały na mnie za każdym razem podparcie się prawą nogą a że coś mi się zapiaszczyły bloki i nie chciały za bardzo wypinać to... Ała. iksC fajnie, że Ci się podobało. Często się zdarza, że coś zachwalasz a tu akurat wyjątkowo jakaś nuda No ale na szczęście z Błażejem nie bywa nudno. Zwykle coś dla nas przygotowuje konkretnego, jednak wczoraj chyba poszedł na spontan z tą rundką i nie miał pomysłu na trening Mnie się bardzo podoba, że patrzy jak ludzie jeżdżą i podpowiada jak coś zrobić sprawniej, którędy najlepiej pojechać itd. Jak mu powiedziałam, że jeden podjazd zupełnie nie sprawia mi problemu to kazał jechać na twardszym przełożeniu to będzie trudniej i szybciej (sama na to nie wpadłam, hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No tak, oczami świecić nie musisz - z resztą, jechaliśmy na pewniaka. Trener rzeczywiście wygląda jakby interesował się tym jak kto jeździ, trzy tygodnie temu, na trudniejszej rundzie ustawił się w newralgicznym miejscu obserwując nasze nieudolne zjazdy :)Wczoraj dostałem też Zn ab nawet z niskiej mocy jeździć z wysokiej kadencji ale ja chyba nie lubię swojego łańcucha za bardzo:) A przyglebić gdzieś, owszem, b.dobra rzecz. O ile nie ma strat na zdrowiu i sprzęcie - bywa pouczające. ukainex, co to za wjazd bo chyba nie ten po schodach, dość łagodny. Coś po trawersie pod górę ? Safian, to przewyższenie wygląda mi na niezłą bzdurę ze stron softu. Może to z błędów w GPS(np. GPS w plecaku itp), a nie z altimetru, rozumiem, że agrykoli było ok .10 ? W innym przypadku jestem szczerze zaciekawiony gdzie udało Ci się nabić równowartość pozostałych ok. 65 "agrykol" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To gdzie w końcu mieliście ten trening WKK, w bielańskim czy na Kabatach? Pogubiłem się Jeśli tak zachwalacie Kabaty, to może się skuszę next time, choć kawał drogi. Co do bielańskiego to podtrzymuję, że raczej jest słabo. Duża grupa, tempo żadne. Za mało mam czasu w tygodniu na "wycieczki" po lasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ostanio na Kabatach. Nie jest chyba aż tak daleko. Z bobiikiem jechaliśmy ostatnio po 20km w jedną stronę ale szybko czas na dojeździe upływa. I rozgrzewkę można zrobić. Z Bielan jest chyba podobna odległość i dochodzi jeszcze opcja Metro dla wygodnych ponieważ zbiórka jest oczywiście przy stacji końcowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Potwierdzam. Podczas dojazdu można się idealnie rozgrzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roku Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 hej moze macie jutro chec jechać nad Zegrze bo dzis juz chyba za pozno się ustawić na 14 wyjazd byłby o 12 ze stacji metro słodowiec dalej przez most i w kierunku wody jesteśmy tez nową grupą XC Warsaw Team zamierzamy jezdzic co weekend w okolice Warszawy czym nas wiecej tym lepiej bo wiadomo nie kazdemu kazdy weekend pasuje wiec czym więcej osób tym wieksza szansa ze ktos przyjedzie pozdr Marcin jak coś piszcie jak jesteście chetni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Jedziecie szosą?? Osobiście chyba obiorę strategiczny kierunek-Kampinos(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Jedziecie szosą?? Osobiście chyba obiorę strategiczny kierunek-Kampinos(-: Cześć o której chcesz wystratować do kampinosu. I jaki kierunke chcesz obrac bo także jadę. K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Myślałem o 11 z Młocin. Tyle że zawsze jeżdżę z osoba znającą teren(-: Co do kierunku to się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Myślałem o 11 z Młocin. Tyle że zawsze jeżdżę z pilotem(-: Co do kierunku to się dostosuje. Jaki kierunek i odległość miałeś na myśli? Mieszkam na bemowie i wjeżdzam do kampinosu od truskawia lub od lipkowa. A z metra najbliżej w stronę sierakowa i ....dalej Co myslisz? Co to/kto pilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Trasa może być modyfikowana na bieżąco. Moze być ze 40km po lesie.Dołączy jeszcze Safian. Będziemy w okolicach 11 na górze stacji Młociny. W miejscu gdzie zawsze się spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Trasa może być modyfikowana na bieżąco. Moze być ze 40km po lesie.Dołączy jeszcze Safian. Będziemy w okolicach 11 na górze stacji Młociny. W miejscu gdzie zawsze się spotykamy. Nie znam miejsca spotkań, ale przyjade o 11 na metro, górą ma się rozumieć:-) i pojeżdzimy. narta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No i co, czekaliśmy 30 minut, ale kolega nie przyjechał, aż nam się smutno zrobiło Trzeba było chociaż SMSa wysłać, numery telefonów są w naszych profilach, albo chociaż na forum napisać, że Ciebie nie będzie, przed odjazdem sprawdziliśmy forum i nic Nie mieliśmy pilota, więc błądziliśmy, trochę po asfalcie, trochę w terenie, zrobiliśmy jakieś 35 km w okolicy Kampinosu, wróciliśmy do Warszawy, zatrzymaliśmy się na chwilę w MC'u, pojechalismy do Bielańskiego, troszkę znów pobłądziliśmy, zrobiliśmy 2 rundki i wróciliśmy, łącznie ok 70 km. A tu nasza trasa: http://www.sportypal.com/Workouts/Details/1243876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Święta prawda(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ukainex, co to za wjazd bo chyba nie ten po schodach, dość łagodny. Coś po trawersie pod górę ? Miałem na myśli ten po schodach. No to ja muszę zobaczyć jak Ty się po nich wdrapujesz. Poza tym masz fulla to Ci łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashtest Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 No i co, czekaliśmy 30 minut, ale kolega nie przyjechał, aż nam się smutno zrobiło Trzeba było chociaż SMSa wysłać, numery telefonów są w naszych profilach, albo chociaż na forum napisać, że Ciebie nie będzie, przed odjazdem sprawdziliśmy forum i nic Nie mieliśmy pilota, więc błądziliśmy, trochę po asfalcie, trochę w terenie, zrobiliśmy jakieś 35 km w okolicy Kampinosu, wróciliśmy do Warszawy, zatrzymaliśmy się na chwilę w MC'u, pojechalismy do Bielańskiego, troszkę znów pobłądziliśmy, zrobiliśmy 2 rundki i wróciliśmy, łącznie ok 70 km. A tu nasza trasa: http://www.sportypal.com/Workouts/Details/1243876 Wiem, wiem nie miło, Przepraszam wszystkich smutnych i poszkodowanych. Postaram się poprawić next time. Budzik ustawiłem na złą godzinę i jak się ogarnąłem było póżno na pędzenie do Was. A ja odkryłem kilka miłych singielków w kampinosku także odwdzięcze się w taki sposób jak polecimy razem:-)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Wiem, wiem nie miło, Przepraszam wszystkich smutnych i poszkodowanych. Postaram się poprawić next time. Budzik ustawiłem na złą godzinę i jak się ogarnąłem było póżno na pędzenie do Was. A ja odkryłem kilka miłych singielków w kampinosku także odwdzięcze się w taki sposób jak polecimy razem:-)). Świeża krew! Trzymamy za słowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ktoś by się gdzieś pisał? Może niedziela? Na razie orientacyjnie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dzisiaj w planach Agry lub Szczęśliwice, w zależności od nastroju W weekend Szczebel lub pętla do WKK i z powrotem (brzegiem Wisły), w zależności od nastroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Sol, o której szczęśliwice? Ja byłbym chętny ale około 17:00+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.