pomirot Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No no Marylka, nie zapominaj o ulubionych bagnach. Safian: Nie mignąłeś mi dzisiaj na Podleśniej... przypadkiem? Jakąś znajomą twarz zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ktoś chętny na krótki wypad w dniu jutrzejszym? Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allothius Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ktoś chętny na krótki wypad w dniu jutrzejszym? Sent from my HTC Magic using Tapatalk No ale gdzie? O jakiej porze dnia? Jakieś szczegóły co do trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No no Marylka, nie zapominaj o ulubionych bagnach. Safian: Nie mignąłeś mi dzisiaj na Podleśniej... przypadkiem? Jakąś znajomą twarz zarejestrowałem Niestety nie, nie jeździłem w tym tygodniu nic, rower na razie stoi z gołą kierownicą :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ciekawe czy w weekend będzie jakiś wzmożony opad(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allothius Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ciekawe czy w weekend będzie jakiś wzmożony opad(-: Na ICM na razie widać mały deszczyk tylko w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Na modelu COAMPS pokazane jeszcze opady w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Straszyli że cały weekend będzie lało. Naturalnie nastawiam się na górki i dołki w Kampinosie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Brak konkretnego celu, ale może być ranny kampinos, np o 8 tak by do 16 być na mlocinach. Tempo emeryckie. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allothius Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Straszyli że cały weekend będzie lało. Naturalnie nastawiam się na górki i dołki w Kampinosie(-: Nie ma się co na razie źle nastawiać. Wstępnie wyjazd ok. 10 w sobotę (chyba, że nie tylko ja cierpię na bezsenność, mogę wyjechać również o 6.30 ) Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Miej Pan litość dla ludu uprawiającego "najdroższe hobby świata". ;-) Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No no Marylka, nie zapominaj o ulubionych bagnach. Mój drogi, tylko wybrańcy poznają obyczaje wiedźm Ukaniex - uśmiałam się "tempo emeryckie" tego jeszcze nie słyszałam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Użytkowniczka miotły nie zna ograniczeń prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Użytkowniczka miotły nie zna ograniczeń prędkości. Niestety jeszcze nie mam licencji oraz prawa jazdy na mietłę - ale się staram, staram się! Podczas następnego Sabatu być może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Safian: Nie mignąłeś mi dzisiaj na Podleśniej... przypadkiem? Jakąś znajomą twarz zarejestrowałem To ja Ci mignąłem :-) Edytowanie mi się wyłączyło więc jeszcze dopiszę: Co do wycieczki w ten weekend to ja niestety odpadam - muszę przysiąść przy rowerze i go wypucować bo w poniedziałek idzie na wymianę kilku gratów a niedzielę mam już zajętą. Ale w następny weekend chciałem się kopnąć do Roztoki (do: czerwonym szlakiem; z: czerwonym). Tempo mniej więcej takie jak na ostatniej wycieczce w Kampinosie - ogólnie takie żeby dojechać, wrócić, zmęczyć się ale mieć frajdę. Jak ktoś chętny to zapraszam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ktoś dziś jadzie powalczyć z górkami w bielańskim? Się będę pałętać po 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Sobota ma być słoneczna i bez ani jednego ,,opada,, w przeciwieństwie do deszczowej niedzieli(-: Kampinos na 10-tą metro Młociny ,aktualne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 To ja jednak z wami pojadę jak wstanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Chodźcie na rajd bielański, nażremy się kiełbasy chociaż :< Od 9.30 są zapisy na mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Uziemiony jutro A na Mazowię w niedzielę może ktoś się skusi. Transport do Legionowa gratis Może być fajne błotko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 W niedziele ma być niezła ulewa(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Fakt, ale nikt nie mówił, że będzie lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dobra, walić rajd bielański, widzę, że to raczej rodzinna impreza :c 10.00 Kampinos i tyle :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ołł jeahhh! Ciekawe jak nowe przepisy obejdą kierowców na drogach Ale i tak chwała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dzieje się coś w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.