Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Metro młociny, zwykle tam z tyłu, przy ławeczkach, jednak wystarczy objechać, na pewno nas poznasz No, to całkiem spore grono jutro się szykuje, super ^^ EDIT: O w tym miejscu: http://bit.ly/laweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jak rozumiem standard 11.15 i odjazd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Z chęcią się przyłączę W którym miejscu jest zbiórka? Stacja Metro Młociny od strony ZUS-u ups... coś mi nie odświeżyło Waszych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dzięki za dzisiejszą wycieczkę, wspólną jazdę i walkę z komarami ;-) Pamiątkowe zdjęcie z czerwonego szlaku w Kampinosie: oraz ślad: http://connect.garmin.com/activity/83989410 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 oh, oh, wielkie dięki za tracka, już się bałem, że nikt nie rejestruje. Buziak dla Ciebie > ^^ Bardzo przyjemna wycieczka, tempo też bardzo fajne, jednak nie trzeba zapierdzielać na maxa, aby się świetnie bawić. EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dobre, dobre No to mi pozostało już tylko pytanie, czy ktoś ze mną rusza w przyszłą sobotę na maraton bielański? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML? Pobrać się da tylko z tego co widzę trzeba mieć tam konto. Wtedy dodatkowo nad mapą pojawia się opcja "Eksportuj" i masz możliwość pobrania jako TCX, GPL i KML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pamiątkowe zdjęcie z czerwonego szlaku w Kampinosie: Mogę nieśmiało liczyć na filmik ze zjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 I my dziękujemy, szczególnie Ala dziękuje, mówi że jeszcze kilka razy i my będziemy na nią czekać Zajechaliśmy jeszcze na grzane piwko pod Gdańskim... Yuurei dzięki za foto i trasę, tylko mogliśmy poprosić tych biesiadników żeby fotkę cykneli, ale ze zdjęciami to zawsze tak, nikomu się robić nie chce a po potem każdy chce oglądać. Do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Jasne. Jutro postaram się go udostępnić do oglądania. Dziś nie dam rady niestety już ;-) Mam nadzieję, że Pomirot nie będzie miał za złe jeśli nie wytnę jego "performensu" na szlaku. "Łacinę" mogę wypikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 A patrzyliśmy i nie widzieliśmy Was pod Gdańskim @RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać. @Yuurei byłbyś tak dobry i podesłałbyś mi to via @ na asafian@o2.pl, później na BS'ie ładnie opiszę cały wypad ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Na Młocinach pozdrawiałem się dziś z jakąś ekipą, może to Wy? Pasowałoby do tracka (Niebieska Merida, czarna kurtka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 @RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać. A proszę, jedyne jakie znalazłam - albo słabo szukałam Rajd bielański 14.05.11 Swoją drogą, wracając z Bartkiem przyszedł mi do głowy czaderski pomysł na moje problemy z postawą. Założyłam stary (długi) mostek, przesunęłam siodło na przód (aby ciężar ciała przenieść bardziej na przód roweru). Możliwe Alicja, że obie będziemy śmigać, a Panom pozostanie oglądanie naszych... plecków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 A patrzyliśmy i nie widzieliśmy Was pod Gdańskim A my Was tak, machaliśmy ale pojechaliście dalej, chyba się tam też rozjechaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Przepraszam za swoją nieobecność, po drodze wziąłem udział w dość nieprzyjemnym zdarzeniu z pieszym Wybiera się ktoś jutro do Kampinosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ale wszystko ok, co się wydarzyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pewnikiem będę się gdzieś wybierał,może i Kampinos by się nadał trzeba jakoś powetować dzisiejsze straty. Pomirot, nie wymęczyli Cię do ostatniej kreski ? P.S. daro77, połamania szprych na jutrzejszym wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123 Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ale wszystko ok, co się wydarzyło? Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia Współczuję. Mam nadzieję, że wszystko mimo stanu rzeczy pozytywnie się zakończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dzięki wielkie za dzisiejszy wypad. Było bardzo sympatycznie Na liczniku z wraz z krótkim rajdem po Bielańskim wyszło 60km, więc nie źle. iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy Yuurei: Coś Ty jeszcze nagrał oprócz zjazdu? Poza jednym sytuacyjnym ku..a to byłem powściągliwy. Gleby też nie kojarzę, więc wrzucaj. Najwyżej wymienię na jakiś czas szkła w okularach na ciemne pozdrawiam i do zobaczenie wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Za to ja nadrabiałam za wszystkich dzisiaj (taki dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Chyba jak zawsze... Mnie gryzło coś innego, niżeli wiatr czy chęć (a niemożność) jechania szybciej Kosmatych - panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Zbrodnia nie pójść dziś na rower więc będę leniwie objeżdżał jakąś bliską lokację w ramach tzw. niezobowiązującej przejażdżki, w grę wchodzą Kabaty(najchętniej),bliski MPK, lub ew. bielański. Sprawa aktualna do <> 16.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy Kurcze, a tak się starałem :-) W sumie nawet mi się wydawało, że się nie zgubiliśmy ani razu poza chwilami niepewności i zaliczyliśmy całkiem ładną pętlę. Myślałem, że raczej na tempo będziesz narzekał ;-) Co do łaciny to tak, jest tylko to jedno k*&^% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.