Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Tu się z Toba bobiik nie zgodzę, niech sobie pada aby nie było mokro ;P Największym obrzydlistwem były dziś (i są ogólnie) polskie drogi, równe "inaczej". Zbierają się tam baseny za kostki.

P.S. Czekaliśmy chwilę na Was ale jakoś się nie pojawiliście,hehe. Było o tyle miło,że choć padało i wody zgromadzonej na ulicach full to jednak ok 0,5-1st powyżej zera więc nie zamarzała :)

No, no..

Aktywacja :icon_mrgreen:

Śmiesznie - wracam z gór, a tu śnieg...

3 dni bez bika i dochodzę do wniosku, że jestem nienormalna - rower mi się śni po nocach.

Bakcyl jakiś, którego trudno już wyplenić ze krwi.

IksC ma rację, może padać aby nie było mokro :icon_cool:

Sorry, że tak wyrywam z kontekstu ktoś pisał o przebieżce o 6 rano?

Tak kilka chwil przed mogę się ustawiać prawie co dzień, najchętniej w bielańskim albo z Bielan na moczydło - na wolę.

Tak a propos uzależnienia, to przed wyjazdem na majówkę zagadnąłem córkę czy woli wziąć rower czy hulajnogę.

Odpowiedziała, że hulajnogę, ale jak będę tęsknił za swoim, to mogę zrobić mu zdjęcie i w przypływie smutku popatrzeć na nie :D . Cóż... zdjęcia nie zrobiłem i roweru brakowało, mimo sporej ilości browara :devil:

pozdrawiam i do zobaczenia w tygodniu

Hahahaha!

Spryciara! Ja się nie ogarnęłam i wypożyczyłam rower. Porażka na maksa, po przymiarce kilku modeli wybrałam stareeeego, przedpotopowego sztywniaka (per górala) ze zużytymi oponami, którego ktoś przerobił dodatkowo na rower turystyczny. Atutem było szerokie, sprężynowe siodełko :icon_mrgreen:

Przy starcie z Młocin zapewne będziemy od strony Łomianek.

A czy przy podróży z Legionowa nie będzie Ci obojętne z której strony wlatujemy?

Myślę, że tak czy inaczej na Metro Młociny będziesz miał najbliżej i najprościej.

bobiik: jak trzeba to swój Ci oddam :thumbsup:

Piszcie mnie na listę rezerwową, planuję się pojawić ale wiąże się to ze sporymi wyrzeczeniami więc nie na 100%

safian, ja też za tym gatunkiem nie przepadam ale bądź tym razem bardziej tolerancyjny dla pedałów bo daleko nie zajedziemy ;)

protege, zwykle metro młociny, lub parking w Truskawiu.

• Mod Team

Ja bym się nie zdziwił jakby komuś coś się popsuło, ciągle ktoś ma jakieś kłopoty ze sprzętem - w tym sezonie wyjątkowo często :P

@UP: Sprzęt może przynajmniej Tobie wytrzyma :) A jak widać Artura nie będzie na 100%, więc jest szansa, że nie będzie 'szatańskiego' tempa :icon_mrgreen:

I jak, na jutro nie ma chętnych? :)

Nawet 20% Artura to i tak dużo jak na moją kondycję niedzielnego rowerzysty ;-)

Ogólnie kłopotów ze sprzętem nie mam ale łańcuch i kaseta mają ponad 3k km ich stan kwalifikuje się do wymiany. Przy jeździe z i do pracy to nie przeszkadza ale w terenie to jednak trochę co innego.

Zobaczę. Najwyżej jak coś to się urwę od peletonu i wrócę swoim tempem. Przy okazji się zgubię, zje mnie niedźwiedź i będę miał co opisywać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...