bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mokro może być ,aby nie padało. Zanosi się jednak na lanie do końca dnia)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Tu się z Toba bobiik nie zgodzę, niech sobie pada aby nie było mokro ;P Największym obrzydlistwem były dziś (i są ogólnie) polskie drogi, równe "inaczej". Zbierają się tam baseny za kostki. P.S. Czekaliśmy chwilę na Was ale jakoś się nie pojawiliście,hehe. Było o tyle miło,że choć padało i wody zgromadzonej na ulicach full to jednak ok 0,5-1st powyżej zera więc nie zamarzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 No, no.. Aktywacja Śmiesznie - wracam z gór, a tu śnieg... 3 dni bez bika i dochodzę do wniosku, że jestem nienormalna - rower mi się śni po nocach. Bakcyl jakiś, którego trudno już wyplenić ze krwi. IksC ma rację, może padać aby nie było mokro Sorry, że tak wyrywam z kontekstu ktoś pisał o przebieżce o 6 rano? Tak kilka chwil przed mogę się ustawiać prawie co dzień, najchętniej w bielańskim albo z Bielan na moczydło - na wolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Tak a propos uzależnienia, to przed wyjazdem na majówkę zagadnąłem córkę czy woli wziąć rower czy hulajnogę. Odpowiedziała, że hulajnogę, ale jak będę tęsknił za swoim, to mogę zrobić mu zdjęcie i w przypływie smutku popatrzeć na nie . Cóż... zdjęcia nie zrobiłem i roweru brakowało, mimo sporej ilości browara pozdrawiam i do zobaczenia w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wyruszyłem ale wróciłem do domu)-: Myślałem że doprowadziłem suport do normalnego stanu ale jednak czeka mnie wymiana -lub samych łożysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Hahahaha! Spryciara! Ja się nie ogarnęłam i wypożyczyłam rower. Porażka na maksa, po przymiarce kilku modeli wybrałam stareeeego, przedpotopowego sztywniaka (per górala) ze zużytymi oponami, którego ktoś przerobił dodatkowo na rower turystyczny. Atutem było szerokie, sprężynowe siodełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wesołych świąt majówkowych wszystkim, św. Majołaj niebawem do Was przyjdzie. Śnieg niech pada byleby nie był mokry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Niestety jest mokry i ciężki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ktoś z Bielan przedłużył sobie długi weekend i chce się jutro rano wybrać na kółeczko do Powsina? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ty a o ktorej bedziesz w Powsinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Nie mam pojęcia. Zakładając, że wyruszę planowo o 10 to i tak nie wiem ile mi zejdzie żeby dojechać. Z 1,5 godziny pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Sobota zapowiada się słoneczna, więc proponuję Kampinos. Zbiórka 10:00 na Młocinach. Trasa i tempo do dogadania. Ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 OK, nowe pedały są, jeszcze działają, więc o ile nie zmienię planów to się pojawię (potwierdzę jeszcze jutro ) Pogoda: http://new.meteo.pl/metco/mgram_pict.php?ntype=2n&fdate=2011050500&row=133&col=96&lang=pl wygląda ok, nieco wiatru, ale damy radę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Jak jutro uda mi się kupić nowy suport to postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 :angry2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 @bobik: Kupuj szybko. @UP: Co taka zła? :> Może ktoś jutro do lasku Bielańskiego? Chętnie powtórzyłbym trasę Artura, niesamowicie przypadła mi do gustu Ale chcę się wyspać, więc najwcześniej 13-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Zła, jak osa. Nie mam wolnej chwili... a rwie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protege Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Podepnę się pod temat.Mam pytanko:jeśli jedziecie do Kampinosu to w którym miejscu tam zaczynacie jazdę? Chodzi o to,że ja jestem z Legionowa i może bym się przyłączył jakoś do was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Przy starcie z Młocin zapewne będziemy od strony Łomianek. A czy przy podróży z Legionowa nie będzie Ci obojętne z której strony wlatujemy? Myślę, że tak czy inaczej na Metro Młociny będziesz miał najbliżej i najprościej. bobiik: jak trzeba to swój Ci oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Piszcie mnie na listę rezerwową, planuję się pojawić ale wiąże się to ze sporymi wyrzeczeniami więc nie na 100% safian, ja też za tym gatunkiem nie przepadam ale bądź tym razem bardziej tolerancyjny dla pedałów bo daleko nie zajedziemy protege, zwykle metro młociny, lub parking w Truskawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Jutro kupie(-: Zaryzykuje accenta bb-ex 1. Chyba ze coś się zmieni przez wieczór(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ruszył bym się do Kampinosu ale raz, że z Was szatany a ja stary i niedołężny a dwa, i to gorsze jest, mam już tak zużyty napęd, że nie wiem czy da radę i wytrzyma w terenie. Ble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ja bym się nie zdziwił jakby komuś coś się popsuło, ciągle ktoś ma jakieś kłopoty ze sprzętem - w tym sezonie wyjątkowo często @UP: Sprzęt może przynajmniej Tobie wytrzyma A jak widać Artura nie będzie na 100%, więc jest szansa, że nie będzie 'szatańskiego' tempa I jak, na jutro nie ma chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nawet 20% Artura to i tak dużo jak na moją kondycję niedzielnego rowerzysty ;-) Ogólnie kłopotów ze sprzętem nie mam ale łańcuch i kaseta mają ponad 3k km ich stan kwalifikuje się do wymiany. Przy jeździe z i do pracy to nie przeszkadza ale w terenie to jednak trochę co innego. Zobaczę. Najwyżej jak coś to się urwę od peletonu i wrócę swoim tempem. Przy okazji się zgubię, zje mnie niedźwiedź i będę miał co opisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 @safian ja bym myknął, ale wcześniej 10-11 najpóźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.