bobiik Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Spotkaliśmy dziś w bielańskim chyba z jednego rowerzystę(-: Zrobiliśmy jeszcze jedno kółko i paręnaście podjazdów pod górkę(-: Mi się nie udało wjechać na samą góre )-: Może nieśmiało,Kampinos we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Byłem wczoraj przelotem przez Bielański i nie spotkałem nikogo. Może dlatego, że to była 21 Mogę się podłączyć jakby co, tyle że z uwagi na obowiązki pozacyklistyczne ruszam w trasy ok. 7 lub ok. 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ktoś się jutro gdzieś wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Jutro ma padać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&row=406&col=250&lang=pl Umiarkowany opad atmosferyczny w godzinach popołudniowych, lekki wiatr i niska temperatura Dobrze, że będzie padało, przynajmniej nie będzie mi smutno, że przez brak pedałów stracę trening z WKK bo i tak bym nie pojechał Kupiłem od kolegi z forum Candy C, może one się nie popsują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Safian, pogromca pedałów. Czy wiecie gdzie z w-wie można dostać gacie Craft? Chciałbym od kolegi z forum kupić, ale nie wiem czy rozmiar S będzie odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Skiteam lub http://www.craft-outlet.pl/kontakt.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Widziałem chyba w intersporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Niech Wam w dzieciach wynagrodzą. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Już mam ... I dlatego jeżdżę o porąbanych porach . Ale mimo wszystko dziękuję, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Też mam i więcej nie potrzebuje Na rower zawsze znajdzie się czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Może byłby chętny szaleniec na bielański i może dalej około 6:00 lub 6:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 To pewnie ja bym był, przynajmniej przed deszczem byśmy zdążyli. Tylko takie rewelacje trzeba zgłaszać z większym wyprzedzeniem bo o tej porze porządni ludzie kładą się powoli spać, w każdym razie w dzień wolny Widzę, że pozostałych zniechęcił planowany opad atmosferyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Postaram się być na WKK na 99%. Walczę z drobną awarią(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 bobiik, a gdzie i o której to WKK? przyjechalibyśmy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 a o 18-tej, kladyny/podleśnej ; metro kabaty ; most skiekierkowski w stronę otwocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 najbliżej mam do siekierkowskiego, ale samemu mi się nie chce jechać bobiik, iksC - uderzacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Kurcze dzisiaj odpuszczę sobie trening bo się też miał wybrać z WKK chociaż nie należę do tego klubu...bo już w sumie dzisiaj jezdziłem....hi hi ale zimno, nie dość,że zle się ubrałem to jeszcze miałem letnie rękawiczki:/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Awaria usunięta(-: Będę dziś na klaudyny.Zaczyna się o 18. Możemy sie spotkać pod ,,rurą,,mostem gdańskim po stronie centrum o 17,30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Hmmm, most gdański wiem gdzie jest, po zachodniej stronie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Oki(-: Chyba warunki atmosferyczne się nie zmienią(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Panowie, ten wybór to tak z pełną premedytacją ? W lasku b. byliśmy nie dalej jak 48h temu, a na most wszyscy mają znacznie bliżej... wracać w deszczu do domu też bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ja bym wolał na most, ale bobiik zaproponował to się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ja bym wolał na most, ale bobiik zaproponował to się dostosuję. Z ostatniej chwili(-: Ruszamy na most siekierkowski. To spotkamy sie chyba już tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 u mnie jest mokro opór, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.