slim Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ponoć ma się wypogodzić jeżdżąc codziennie na trasie Powsin Okrzeszyn potem nad Wisłą do Konstancina prawie zawsze po drodze spotykam jakiegoś kolarza a nawet raz kolarkę, fajnie by było jeździć razem, Ktoś jeździ koło 16 w dni powszednie na tej trasie? Może by się spotykać o 16 tu http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,20,21.10073,52.11830?l=d3890cfc72fe3085 Gdzie i o której są w warszawie ustawki na szosę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja szukam osób chętnych na mtb. gg: 5921665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja szukam osób chętnych na mtb. gg: 5921665 Moze wykombinujemy cos na jutro?? Moje gg jest w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Hej, też jestem z Grochowa, jak coś wykombinujecie na jutro to dajcie znać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ktos chetny na jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Pewnie się pogoda nie poprawi, ale jeśli od rana będzie bez deszczu to ja chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Moze jakas traske zaproponujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tak naprawdę to nie mam żadnej konkretnej trasy, bardziej bym powiedział ze się dostosuję do reszty Natomiast jeśli masz objeżdżony MPK to bardzo chętnie bym tam uderzył - niby blisko a nigdy tam nie byłem i kompletnie nie wiem jak się tam poruszać. Jeśli chodzi o płaską trasę, żeby tylko pokręcić również może być - prawie miesiąc nie jeździłem i chętnie po prostu się poruszam, wtedy proponuję ruszyć w kierunku Powsina i może dalej Góry Kalwarii (płasko, równo i raczej bez błota). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tak naprawdę to nie mam żadnej konkretnej trasy, bardziej bym powiedział ze się dostosuję do reszty Natomiast jeśli masz objeżdżony MPK to bardzo chętnie bym tam uderzył - niby blisko a nigdy tam nie byłem i kompletnie nie wiem jak się tam poruszać. Jeśli chodzi o płaską trasę, żeby tylko pokręcić również może być - prawie miesiąc nie jeździłem i chętnie po prostu się poruszam, wtedy proponuję ruszyć w kierunku Powsina i może dalej Góry Kalwarii (płasko, równo i raczej bez błota). Zobaczymy jaka bedzie aura.na razie grochow w deszczu)-:Niestety Mpk nie jest moja mocna strona.Chyba jutro najrozsadniej jest pojezdzic wlasnie po plaskim. Mozemy sie gdzies w wstepnie umowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Myślę, że gdzieś w okolicach ronda Wiatraczna będzie ok. Tylko czy w ogóle jest ktoś jeszcze chętny na ustawkę ? Jak na tą chwilę to przestało padać więc może od rana być ładnie. Co do godziny to bym proponował nie wcześniej jak 11 ale w razie czego się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Jezeli nie bedzie padac wstepnie jestesmy umowieni na 11.Chetni wala drzwiami i oknami. Szykujac rowerek troche przedobrzylem i bede mial sprawny tylko tylny hamulec)-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Hehe, spoko mnie przygotowania kosztowały tylko dętkę Rano proponuję potwierdzić jeszcze na forum czy wybijamy i wtedy uzgodni się ściśle miejsce startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 oki Moze wiesz gdzie mozna naprawic zerwany gwint?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Niestety nie mam pojęcia, musisz po serwisach w okolicy popytać ( a trochę ich mamy ). Co do godziny 11 to pamiętaj dzisiaj zmiana czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 U mnie jednak nastąpiła zmiana planów. Tak więc muszę zrezygnować z dzisiejszej jazdy, sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Oki.Tak bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Zastój zimowy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Zapowiada się dość przyjemny weekend, są chętni na kręcenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Moze ktos chetny na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja praktycznie zawsze chętny , byleby nie rano w dni powszednie , bo szkoła. Trasy dowolne , tempo też. Byleby dać info wczesniej nr. 693587359 . Esik i sie zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 planuje ok 100 km w niedziele, ma nie padać, ktoś chętny z Mazowsza?? ja i tak idę więc to tylko pytanie dla zapaleńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiu32 Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 planuje ok 100 km w niedziele, ma nie padać, ktoś chętny z Mazowsza?? ja i tak idę więc to tylko pytanie dla zapaleńców Szosa czy teren? Chętnie bym się przejechał jeśli nie będzie padać lub wiać jak dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 jasiu może być koło 12 ok stacji metra Kabaty i jedziemy trasa do obgadania na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Kuszące zrzucić trochę świątecznego sadła. Nie mogę zagwarantować ale postaram się zjawić, napiszę jeszcze na 100% późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 dogadane jutro 12 metro kabaty i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.