Mod Team safian Napisano 29 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 I to wszystko tylko w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Nie było powiedziane na ile niedziel rozciągnie się wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 jadę jutro do góry kalwarii. jak ktoś chętny to z metra politechnika, od strony trasy o 11, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 No kurde szkoda,że dopiero teraz to przeczytałem bo właśnie wróciłem z tamtych okolic i chyba ciebie widziałem jeśli jechałeś główną drogą nr 78 z Piaseczna?.Po drodze widziałem grupę szosowców.Machnąłem do nich a oni nic nawet nie drgnęli :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Nie wiecie może czy prom na Burakowie już działa? A jeżeli nie to kiedy startuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 jechałem przez konstancin i słomczyn, drogą 734 więc to nie ja dużo rowerzystów po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Namiot na plecy i noclegi gdzie nocka zastanie ;-) Raczej miałem na myśli tempo biwakowe. Niestety "pogruchotałem" sobie nogi i ledwo po schodach wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Znaczy dasz radę jutro biwakowym tempem, czy nie? Ja bym jutro bardzo chętnie pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Tak, tak. Dam radę. Niemożność skakania po stopniach jak kozica nie wpływa w żadnym stopniu na jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarek Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Nie wiecie może czy prom na Burakowie już działa? A jeżeli nie to kiedy startuje? Wszelakie promy startują od 7 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 To jak Ukaniex, jutro 11 metro młociny, kto jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 To może rekreacyjnie nad Wisłę(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ja się pytam gdzie Marylka była? (-: Hje HJe.. Zważywszy na brak przygotowań do wyjazdu następnego dnia wybrała mniejsze zuo i popędziła po zakupy oraz do lasku bielańskiego ;-p Taki świński spontan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Panowie, z ciekawości zapytam - jaki macie dystans i jaką średnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Z kilku naszych przejazdów: 73.35km / 21.79kmph 107.36km / 17.65kmph (tu rozwaliłem pedał na ~70km, więc zwolniliśmy+dużo prowadzenia roweru przez błoto) 27.74km / 20.55kmph 103.77km / 22.48kmph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Jak ktoś chętny na Kampinos to godz 11.00 zbiórka na górze stacji Młociny. Dystans to pewnie z 50km ze średnią 20km/h (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ze względu na trwający opad atmosferyczny, który utrzyma się najprawdopodobniej przez większość dnia nigdzie dziś nie jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Jaki to opad, parę kropli. Wstyd! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ja zaraz wyruszam tylko nie wiem gdzie,ale pewnie mało zrobię km:/.Kiedyś to się jeździło w deszczu 60 km:P tak było 2 lata temu,ale to kiedyś,a teraz to się nawet człowiekowi tyłka nie chcę ruszyć.A w przyszłą sobotę wyruszam w trasę.Zaraszam za powiem wycieczkę może ktoś chętny jest na 100 ? Bo niestety nie pojechałem wtedy co miałem jechać do Warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 W związku z tragicznym stanem atmosferycznym trzeba wyjść pojeździć dookoła bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Jakim tragicznym stanem atmosferycznym? Zresztą nie ma złej pogody, jest złe ubranie. ;-p Kurcze, chwalą się trasami po 100 km. ze średnią 30 kmh a tutaj parę kropel i takie coś. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Jednak wyszliśmy, ustawiliśmy się na szybko, zrobiliśmy dwie rundki w lasku bielańskim, rozwaliłem drugi pedał i wróciłem, Bobik i Artur chyba jeszcze tam śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Safian - niszczyciel pedałów :-D Najgorsze jest to, że mój jeden Time też już dokonuje żywota. Eh. Ja sobie dziś zrobiłem krótką rundkę na Młociny przez Bielański. Fajnie, pusto, rześko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 No proszę, ja też byłem w bielańskim a nikogóż tam nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ja byłem rano. Ok. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.