RudaMarylka Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ktoś przybędzie? Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 To jak, jutro 12.30 na młocinach? Tylko ja nie prowadzę! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak powszechnie wiadomo pogoda na rower może być "dobra" lub "bardzo dobra". Wiele wskazywało no to, że pogoda będzie "dobra" ale po ostatniej aktualizacji IMGW w lesie może być nawet 10st. i jak to w lesie - bez wiatru. Całkiem przyjemnie. Dodatkowo w większości słonecznie(chmury wysokie), a wspomniany wiatr, choć momentami silny, ma wiać z północy co nie rzutuje za bardzo wobec braku odsłoniętych odcinków PD-PN. W związku z tym będą chętni na jutrzejszą jazdę ? Nie wiem ile wyrzeczeń mam ponieść aby jutro "urwać się". Widzę, że Safian wstępnie się deklaruje, są jeszcze ochotnicy ? Jako, że to nadal zdecydowanie początek sezonu proponuję przejazd prawie wyłącznie szlakami. Oto opcje w wersji : GIGA Przejażdżka jak się patrzy. Ponad 100km w tym tylko 14-15 asfaltu z możliwością redukcji do ok 4. Większość atrakcji puszczy, dwa pasy wydmowe, "egzotyka" części zachodniej, a nawet trochę piachów (niestety mało o tej porze roku) MEGA W środku trochę asfaltu(całkiem malownicze regiony,a w każdym razie przyzwoite) dla skróecnia przejazdu. Co najważniejsze zachowany w zdecydowanej większości terenowy czad. Szczególnie na zachód od Roztoki. Ok 65km łącznie. i FIT Rozszczerzona i lekko zmodyfikowana wersja poprzedniej wycieczki. Dla cieniasów lub osób ograniczonych czasem lub chcących delektować się terenem lub spinterów ok 41km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak już to MEGA , choć na 100% teraz nie potwierdzę. Niestety córka złapała temperaturę i jak się rozwinie w niewłaściwą stronę, to będę uziemiony. Preferował bym godziny startu nieco wcześniejsze, ale jak się nie da to trudno. Śledzę wątek i jak będę to... będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 pomirot, byłoby miło. Napisz jeszcze jutro rano w miarę możliwości jakiś update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak już to MEGA , choć na 100% teraz nie potwierdzę. Niestety córka złapała temperaturę i jak się rozwinie w niewłaściwą stronę, to będę uziemiony. Preferował bym godziny startu nieco wcześniejsze, ale jak się nie da to trudno. Śledzę wątek i jak będę to... będę Hje, hje. Skąd ja to znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No, 65km, mega byłoby "mega" Niestety, przed 12 z domu nie wyjdę, najwcześniej 12.30 na młocinach, ewentualnie dołączyłbym gdzieś w terenie, gdyby się jakoś dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Od 12 czy 12.30 też jest sporo czasu. Ta opcja trasy jest do objechania w max trzy godziny, uzwględniając jakiś przystanek.Krócej czy dłużej to tylko od Nas zależy. Panie i Panowie - zgłaszać się. Nie ma co czekać na czerwiec.Kto pojeździ teraz dużo bardziej doceni sielankową pogodę, poza tym później może być za ciepło Pogoda się poprawia. W razie gdyby ktoś chciał jeszcze jechać niech się dopisze. Poczekamy. Natomiast na ostatnią chwilę(lub gdyby ktoś nie mógł się znaleźć przy metrze Młociny) podaję nr tel. 781 318 579 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Więc rozumiem, że finalnie spotykamy się o 12.30, yup? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Tak i mam nadzieję, że nie tylko we dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam Czy ktoś z szanownych Kolegów i Koleżanek jest z Muranowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jakby co,to zarezerwowałem sobie czas na przyszłą niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ej właśnie w niedzielę mam zamiar przełamać 100 km czy ktoś może się deklaruje?.Trasa nie powinna mieć więcej niż 150 km co nam by to zajęło 5-8 h. Trasa. Zaczęlibyśmy od stacji Kabat godzina ja wiem 12-00 wcześniej nie mogę.Między innymi chciałbym odwiedzić po drodze Zalesie Górne,Warkę,Czersk,Otwock,dalej szlakiem czerwonym aż do Między Lesia (łysa góra w Otwocku) która ma podobno wysokość 190 m.m.p.Wszystko zależy od pogody Co zabrać odpowiednie ubranie,oświetlenie itd . Pisać najlepiej na gg najpozniej do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Troszkę nie ten temat, ale co tam ... Potrzebuję pożyczyć torxa T30 (do śrub korby, konkretnie SLXa), mój z multi-toola nietety nie dał rady, może ktoś jest chętny by użyczyć? Najlepiej jakoś zaraz po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Rozumiem że ampulem nie da już rady(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nie no, to są standardowe śruby Shimano, więc niestety Torxy a nie imbusy :< Pewnie niedługo zmienię na normalne Alu na imbus, ale tymczasem szukam klucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 W mojej Xt sa imbusy dlatego się trochę zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Kończąc radosny OT(30-tki brak) pytam o ewentualnych chętnych na sobotnią jazdę. Nie będę szczególnie wybredny, może być MPK(bliski bądź nie), nada się puszcza, a w ostateczności nawet krótkim asfaltem nie pogardzę. Mogę prowadzić jeśli będzie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 czy jutro ktoś byłby chętny na Kampinos tak 11-12? najlepiej ktoś ogarnięty w tym terenie bo ja słabo......... najlepiej grupka....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nusch Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ja chętnie jutro, a ktoś dzisiaj jeszcze by gdzieś pojeździł ? Nie znam Warszawy a nie chcę większości czasu czekać na światłach, przy ulicach, poza lasem kabackim gdzie można jeszcze pojeździć na góralu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 i jak ktoś jeszcze chętny na KPN....... ustawka w centrum albo na młocinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No łobra, to ja się dołączam jutro:icon_mrgreen: 11 czy 12? Jeśli chodzi o rozeznanie to coraz lepiej zaczynam się orientować na szlakach aczkolwiek czasem się gubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 jakoś sobie poradzimy.........:-) może 11 a gdzie? zapraszamy do wspólnej jazdy......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Pewnie, że sobie poradzimy :-) Albo Młociny, albo cmentarz brama zachodnia - czyli przed wjazdem na czarny szlak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.