bobiik Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wizja obiadu była silniejsza(-: Autobus był na żądanie i się nie zatrzymał)-:Nic nie przyspieszyłem. Wracałem rowerem(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Nexus6, na pewno w ostatecznym rozracunku wyjazd wyjdzie na zdrowie safian, uwazaj na odpływ, to błoto jest jakieś perfidne, ja prawie swój zatkałem bobiik, trzeba będzie gdzies w teren uderzyć Np. bliski MPK jest dość fajny i łatwy.Na swoim fullu zaszalejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ależ ja jestem very happy - ostatni raz taki dystans pokonałem...hmmm... 20 lat temu? ;-) Cieszę się ze byłem i wytrzymałem (no prawie ;-P) I naprawdę jestem pod wrażeniem Waszych możliwości. Pod Rotundą myślałem sobie: "nie będzie tak źle - na takich oponach to nie pociągną tak szybko żebym nie dogonił". Rzeczywistość jednak wygląda zdecydowanie ineczej. Szacum Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Spoko, spoko, zaschnięte błoto 'zdrapałem' szczotką, do wanny poszło 'tylko trochę' Wpis na moim BS: http://safian.bikestats.pl/index.php?did=445425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 U mnie była grana szczotka do zębów(-: Rozebrałem kasetę i rzeczywiście 11 i 12 kwalifikują się do wymiany(piła tarczowa),chyba że się nie opłaca i nabyć całą kasetę?Duża jest różnica miedzy xt,a Slx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 U mnie była grana szczotka do zębów(-: Rozebrałem kasetę i rzeczywiście 11 i 12 kwalifikują się do wymiany(piła tarczowa),chyba że się nie opłaca i nabyć całą kasetę?Duża jest różnica miedzy xt,a Slx? Ja mam SLX. Obie (xt i slx) są na pająku. Różnica w cenie i wadze. W mojej (11-28) najmniejsze 3 koronki są osobno wiec nie ma problemu z wymianą. Korzystając że kobiety nie było w domu rower wylądował w wannie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dzięki za wspólną jazdę trzeba formę podszlifować bo na koniec wymiękałem. Wyszło mi 101km dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja mam SLX. Obie (xt i slx) są na pająku. Różnica w cenie i wadze. W cenie i wadze to wiem(-: Akurat na wadze mi nie zależy.W xt 4 koronki są osobno. W sumie się nigdy nad tym nie zastanawiałem i kupowałem 11-32. Czy z 34 będzie lepiej? Pewnie większa siła na podjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Że też musiałem pracować. A jaka trasa dokładnie jechaliście? Btw , nie opłaca sie kupować xt , jeśli nie zależy Ci na paru gramach więcej. Stosunek cena/jakość wygrywa slx zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Właśnie zagłębiłem eis w temat xt i slx(-: Różnica polega na ilości części stałych na pajaku. W xt jest tych części więcej i jest podobno stabilniejszy oraz nie nacina rzekomo bębenka.Jaka jest prawda tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Że też musiałem pracować. A jaka trasa dokładnie jechaliście? Wystarczy wejść na mojego BS, żeby się tego dowiedzieć Mapka: http://www.bikemap.net/route/862252 BTW. właśnie sprawdziłem na jakim ciśnieniu jechałem - ok 2.5 atm, troche mało jak na slicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja teraz w tygodniu mam czas po 16 , więc jakby coś to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jakby kogoś zainteresowało to na obecną chwile można zamówić koronki do kasety shimano cs-m770 w sklepach Giant. Zamówiłem sobie na ul. Wyzwolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jakby kogoś zainteresowało to na obecną chwile można zamówić koronki do kasety shimano cs-m770 w sklepach Giant. Zamówiłem sobie na ul. Wyzwolenia. Niestety nie jest tak różowo jak mi się zdawało)-: Dostałem info dziś ze sklepu o niedostępności na dzień dzisiejszy 12 i 14. Ceny też od wczoraj wzrosły(-: Chyba ekonomiczniej będzie jednak nabyć nową kasetę.Przy oględzinach okazało sie że i koronka zanitowana na pajaku jest w nie najlepszym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ktoś chętny na wyjazd jutro popołudniu/"po pracy" ? Coś krótkiego czasowo bo świateł nie uznaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 O której konkretnie i ile? Może jesteś chętny popodjezdzac kilka razy pod Agrykolę? ^^ Akurat muszę rękawiczki nowe przetestować, więc jestem bardzo chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 O ile dostanę od Ciebie potwierdzenie to będę o 16.00 (17.00 najpóźniej wchodzi w grę) na agrykoli lub na poniatowskim. Do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jasne, to będę na Agrykoli tam na górze (przy przejściu dla pieszych), przy skrzyżowaniu z Al. Ujazdowskimi o 16 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 O.K.Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Udało mi się wrócić do domu - rozwaliłem dętkę a ostatnia na zmianę poszła w niedzielę, na szczęście mało ludzi w autobusach Trzeba oddać koło do centrowania i przy okazji niech sprawdzą mi taśmę, może faktycznie coś z nią nie tak :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak bywa. Na Twoim miejscu rozważyłbym "bilans zysków i strat" czy warto po mieście w slick'ach śmigać. I tak drogi są takie, że często na asfalcie zwalniam blokadę na damprze bo szkoda ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Szykuje się może jutro jakieś niedzielne upadlanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ja chętnie pośmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Po MPK masz chęć pojeździć ? Nie wiem jak u Ciebie z doajzdem więc daj ewentualne inne propozycje skąd i ile <> km tu lub na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Drugi koniec Wwy ogarnąłem się już na bieganie więc może innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.