Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Nexus6, na pewno w ostatecznym rozracunku wyjazd wyjdzie na zdrowie ;)

safian, uwazaj na odpływ, to błoto jest jakieś perfidne, ja prawie swój zatkałem

bobiik, trzeba będzie gdzies w teren uderzyć :) Np. bliski MPK jest dość fajny i łatwy.Na swoim fullu zaszalejesz.

Ależ ja jestem very happy - ostatni raz taki dystans pokonałem...hmmm... 20 lat temu? ;-)

Cieszę się ze byłem i wytrzymałem (no prawie ;-P)

I naprawdę jestem pod wrażeniem Waszych możliwości. Pod Rotundą myślałem sobie: "nie będzie tak źle - na takich oponach to nie pociągną tak szybko żebym nie dogonił". Rzeczywistość jednak wygląda zdecydowanie ineczej. Szacum Panowie...

U mnie była grana szczotka do zębów(-:

Rozebrałem kasetę i rzeczywiście 11 i 12 kwalifikują się do wymiany(piła tarczowa),chyba że się nie opłaca i nabyć całą kasetę?Duża jest różnica miedzy xt,a Slx?

Ja mam SLX. Obie (xt i slx) są na pająku. Różnica w cenie i wadze. W mojej (11-28) najmniejsze 3 koronki są osobno wiec nie ma problemu z wymianą.

Korzystając że kobiety nie było w domu rower wylądował w wannie ;-)

Ja mam SLX. Obie (xt i slx) są na pająku. Różnica w cenie i wadze.

W cenie i wadze to wiem(-: Akurat na wadze mi nie zależy.W xt 4 koronki są osobno.

W sumie się nigdy nad tym nie zastanawiałem i kupowałem 11-32. Czy z 34 będzie lepiej? Pewnie większa siła na podjazdach.

Jakby kogoś zainteresowało to na obecną chwile można zamówić koronki do kasety shimano cs-m770 w sklepach Giant. Zamówiłem sobie na ul. Wyzwolenia.

Niestety nie jest tak różowo jak mi się zdawało)-: Dostałem info dziś ze sklepu o niedostępności na dzień dzisiejszy 12 i 14. Ceny też od wczoraj wzrosły(-:

Chyba ekonomiczniej będzie jednak nabyć nową kasetę.Przy oględzinach okazało sie że i koronka zanitowana na pajaku jest w nie najlepszym stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...