iksC Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ktoś chętny do rozruszania kości po zimie na jutro ? Najlepiej szosa z jakąs umiarkowaną średnią(do 30km/h żebym mógł nadążyć na MTB)lub bardzo lekki teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasser Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ktoś chętny do rozruszania kości po zimie na jutro ? Najlepiej szosa z jakąs umiarkowaną średnią(do 30km/h żebym mógł nadążyć na MTB)lub bardzo lekki teren. jak mi się uda to niedziela/poniedziałek, ale muszę zmienić tylną dętkę i znaleźć pompkę, która wyciągnie 8 barów jaka trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 właśnie, jaka trasa? jestem chętny sobota/niedziela/poniedziałek o ile pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 O ile nie będzie specjalnego zapotrzebowania na konkretna trasę myślałem o most siekierkowski do okolic konstancina gassów, GK lub czerska w zależności od Waszych chęci. To bardzo znośny sposób na wyjazd z Warszawy nie przebijając się przez uciążliwości miasta. Na dzisiejszy stan rzeczy najlepsza pogoda zapowiada się w niedzielę, głównie ze względu na wysokie ciśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasser Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 O ile nie będzie specjalnego zapotrzebowania na konkretna trasę myślałem o most siekierkowski do okolic konstancina gassów, GK lub czerska w zależności od Waszych chęci. To bardzo znośny sposób na wyjazd z Warszawy nie przebijając się przez uciążliwości miasta. Na dzisiejszy stan rzeczy najlepsza pogoda zapowiada się w niedzielę, głównie ze względu na wysokie ciśnienie. mi by bardzo pasowała taka trasa z zahaczeniem o Czersk oraz powrót mostem w GK i prawą stroną Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Raczej się piszę, jestem z ochoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasser Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Raczej się piszę, jestem z ochoty Wola, Mirów - blisko Al. Jana Pawła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja też, ja też :] Sugerowałbym niedzielę ze względu na brak opadów atmosferycznych, które mają wystąpić w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasser Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jaka godzina i jakie miejsce? tak orientacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 najcieplej w poniedziałek chociaż niedziela pewnie pasuje większości, może niedziela 10:00, rotunda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 10 dla mnie może być, chociaż preferowałbym po 12 ze względu na wyższą temperaturę, ale to jak reszcie pasuje? Rozumiem, że szosa only? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ja MTB, ale raczej 30km/h dam radę. po 12 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Najlepiej szosa z jakąs umiarkowaną średnią(do 30km/h żebym mógł nadążyć na MTB)lub bardzo lekki teren. Artur,Ty masz średnią 30km/h w terenie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Heh,zaprawdę powiadam Ci bobiik, nie ma żadnej ściemy w tej "taryfie ulgowej". Sezon właściwie się jeszcze nie zaczął dla większości i ja też nie jestem w formie. To nie wyścig tylko rozjazd przedsezonowy przynajmniej mi tak się wydaje. Chcesz to mogę wpaść po Ciebie. Będę obok jechać w drodze do ... Rotundy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Nie wiem na pewno czy będę miał czas)-: Z chęcią bym się wybrał. O której finalnie zbiórka pod rotundą? Nie mam daleko to w razie czego mogę szybko podjechać(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Mój głos na 10-tą. Rozsądna godzina. Niech wpiszą się Ci, którzy na pewno NIE mogą na 10-tą i CI ,którym 12 rujnuje wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zarówno 10 jak i 12 dla mnie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Jeżeli będę miał czas to pasuje mi zarówno 10 jak i 12. Jaki dystans przewidujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasser Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 to w końcu 10 czy 12? bo nikt chyba nie ma ochoty na stanie 2 godzin pod PKO ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 No dobra, to jak wszystkim pasuje o 10 to zbieramy się o 10 przy rotundzie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 "Zaopiekujecie się" nowicjuszem? Jeżdże codziennie ale raczej krótkie trasy (dojazd do i z pracy). Obawiam się że przy średniej 30km/h mogę "spuchnąć" ;-) Nie chce ciągnąć się w ogonie tak aby inni musieli czekać więc: jakiej długości trasa oraz rodzaj (asfalt/teren) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Nie chce ciągnąć się w ogonie tak aby inni musieli czekać więc: jakiej długości trasa oraz rodzaj (asfalt/teren) Przy 30km/h to nie będziesz sam z tyłu(-: Jaka długość trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wygląda na to, że auktuana jest koncepcja jazdy w kierunku GK i powrót prawą stroną Wisły. W dodatku takie rzeczy jak ewentualny Czersk aż proszą się o mały przystanek. W taki wypadku do GK i z powrotem(jak dla Ciebie bobiik) to odrobinkę ponad 70km. Myślę, że w odniesieniu do spojojnej jazdy wyłącznie po asfalcie (jeśli nie będzie ludzi na szosac to odrobinę równej polnej drogi) jest umiarkownaym dystansem, nawet jeśli ktoś nie objecał jeszcze w tym sezonie ziemii po równiku. Nexus6, nie widzę przeszkód - po to właśnie umawiamy się na publicznym forum aby każdy mógł się dołączyć o ile widzi się na danym wyjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Dotarłem Dzięki za wspólna jazdę. Cokolwiek więcej gdy wypiszą mnie z intensywnej terapii ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No, było bardzo przyjemnie, dzięki :] umyję rower i napiszę coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.