Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś chętny do rozruszania kości po zimie na jutro ? Najlepiej szosa z jakąs umiarkowaną średnią(do 30km/h żebym mógł nadążyć na MTB)lub bardzo lekki teren.

jak mi się uda to niedziela/poniedziałek,

ale muszę zmienić tylną dętkę i znaleźć pompkę, która wyciągnie 8 barów

jaka trasa?

O ile nie będzie specjalnego zapotrzebowania na konkretna trasę myślałem o most siekierkowski do okolic konstancina gassów, GK lub czerska w zależności od Waszych chęci. To bardzo znośny sposób na wyjazd z Warszawy nie przebijając się przez uciążliwości miasta.

Na dzisiejszy stan rzeczy najlepsza pogoda zapowiada się w niedzielę, głównie ze względu na wysokie ciśnienie.

O ile nie będzie specjalnego zapotrzebowania na konkretna trasę myślałem o most siekierkowski do okolic konstancina gassów, GK lub czerska w zależności od Waszych chęci. To bardzo znośny sposób na wyjazd z Warszawy nie przebijając się przez uciążliwości miasta.

Na dzisiejszy stan rzeczy najlepsza pogoda zapowiada się w niedzielę, głównie ze względu na wysokie ciśnienie.

mi by bardzo pasowała taka trasa z zahaczeniem o Czersk oraz powrót mostem w GK i prawą stroną Wisły

Heh,zaprawdę powiadam Ci bobiik, nie ma żadnej ściemy w tej "taryfie ulgowej". Sezon właściwie się jeszcze nie zaczął dla większości i ja też nie jestem w formie. To nie wyścig tylko rozjazd przedsezonowy ;) przynajmniej mi tak się wydaje. Chcesz to mogę wpaść po Ciebie. Będę obok jechać w drodze do ... Rotundy ?

"Zaopiekujecie się" nowicjuszem?

Jeżdże codziennie ale raczej krótkie trasy (dojazd do i z pracy). Obawiam się że przy średniej 30km/h mogę "spuchnąć" ;-)

Nie chce ciągnąć się w ogonie tak aby inni musieli czekać więc: jakiej długości trasa oraz rodzaj (asfalt/teren)

Wygląda na to, że auktuana jest koncepcja jazdy w kierunku GK i powrót prawą stroną Wisły. W dodatku takie rzeczy jak ewentualny Czersk aż proszą się o mały przystanek.

W taki wypadku do GK i z powrotem(jak dla Ciebie bobiik) to odrobinkę ponad 70km. Myślę, że w odniesieniu do spojojnej jazdy wyłącznie po asfalcie (jeśli nie będzie ludzi na szosac to odrobinę równej polnej drogi) jest umiarkownaym dystansem, nawet jeśli ktoś nie objecał jeszcze w tym sezonie ziemii po równiku.

Nexus6, nie widzę przeszkód - po to właśnie umawiamy się na publicznym forum aby każdy mógł się dołączyć o ile widzi się na danym wyjeździe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...