lipstein Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 padam na cyce ale ogólnie wyprawa była przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Karpaty to wydmy porośnięte gęstym lasem, u podnóża widać było tereny podmokłe. Jechaliśmy czerwonym szlakiem, szczytem tego łańcucha wydm - bardzo ładne widoki! Do tego ścieżki są wąskie, kręte, ubite, nie piaszczyste (dużo korzeni również ), a sama topografia wydm urozmaicona (zjazdy i podjazdy na małej przestrzeni, choć są też dłuższe) przez co jazda po nich jest ciekawa. Nigdy wcześniej tam nie byłem, ale nawet patrząc na mapę widać, że zostało tam jeszcze wiele do przejechania. Zdjęć tym razem nie ma, akurat nie było nastroju Czyjś album Picasa Karpaty KPN w Google Czyjś blog o jeździe po tych okolicach Czyjś blog o jeździe po tych okolicach 2 Dzięki za linki,muszę się jeszcze w tym sezonie wybrać w tamte okolice. Bo tam jeszcze nie jeździłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Fajne miejsce. Czułem się, jakbym po górach jeździł hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dzięki za wypad, było ekstra... a na pewno do Kampinosu. Później to już walka z asfaltem W domu byłem o 15:45 i oczywiście na wejściu żółta kartka Licznik wskazał 88,9 km. Na wejściu również padłem na cyce. Prawie 30km leciałem bez wody, kicha... No cóż, next time będę lepiej przygotowany i na pewno nie dam się wkręcić, że trasa będzie miała około 60km Bike już czyściutki i przesmarowany, tarcza przednia wymieniona znów na 160, hample ponownie wyregulowane (zobaczymy na jak długo). Bobiik, daj znać jak dałeś radę, bo z tego co zauważyłem zatrzymałeś się. Jeszcze raz dzięki za super wypad i do zobaczyska. Jak wspominałem najbliższe tygodnie w niedzielę maratony, ale w tygodniu na jakieś krótkie acz intensywne pedałowanie się piszę PS. kontakt najlepiej tel. 662277011 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Wyszło "troszkę" więcej niż planowaliśmy Pod koniec ledwo żyłem (tego, kto wytyczał żółty szlak po bagnach, przez 1,5km 1,5 metrowych pokrzyw, powinni powiesić za jaja ) Ale warto było. ale w tygodniu na jakieśkrótkie acz intensywne pedałowanie się piszę Krótko, ale intensywnie, tak ze 40-50km. Odezwę się w razie czego Wrzucajcie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Jaka średnia Wam wyszła? pow. 22kmph? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Raczej coś koło 18. Inaczej niż zwykle się jechało, ale równie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mi średni wyszła 20,8km/h, ale to przez asfalt (tam średnia była około 28) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Bobiik, daj znać jak dałeś radę, bo z tego co zauważyłem zatrzymałeś się. Zatrzymalem sie,przednia tarcza zaczela mi znowu ocierac o klocki. Wszystko naprawilem i dzielnie dojechalem na gorczewska z nadzieja na big maca. Mac okazal sie zamkniety)-:Od gorczewskiej jechalem juz transportem miejskim do domu(-: Zrobilem ponad 90km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ktoś się pisze na małe co nie co jutro, tzn. dzisiaj w poniedziałek? Godzina dowolna, choć najchętniej do 15:00? Później wymagana konsultacja (z żoną ) Kierunek Kampinos, dystans około 50 km, ewentualnie pętle po lasku bielańskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Chętnie bym z tobą pojechał, ale właśnie robię sobie okłady z altacetu na kolano. Cholera... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ups! Zdrowiej chłopie i zgadamy się następnym razem. PS. Jechałeś może dzisiaj w Legia MTB Maraton w Laskach? Miałem lecieć, ale córka wylądowała w szpitalu i niestety nic nie wyszło w krzakach! Tak przy okazji zakończyłem (mam nadzieję) swoje problemy z hamplami i wymieniłem na XTR-ki. Póki co bajka. pozdrawiam i dużo zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Właśnie nie Mieliśmy w planach skoczyć do Nowego Dworu na ten objazd w zastępstwie odwołanej Mazovii w Łomiankach, ale ostatecznie pojechaliśmy do MPK (naprawdę fajne ubite ścieżki wzdłuż rzeczek, tylko lepiej od razu pociągiem 30 min dojechać niż wlec się przez 30 km w jedną stronę), a ja o maratonie Legii zapomniałem. Szkoda, lepszego miejsca do ścigania się dla mnie nie potrafię sobie wyobrazić Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam. Znajdzie się ktoś chętny na wyjazd do Kampinosu? Myślałem o jutrzejszym dniu powiedzmy w okolicach godziny 10:30 na parkingu w Truskawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Pisałbym się, tylko max 50km, bo w niedzielę lecę w Mazovii i nie chcę się zatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja się wstępnie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja też jestem chętny ... tylko proszę o w miarę możliwości wczesną godzinę Ruszamy z Hanzo o 10:30 z Truskawia w razie jakby ktoś chciał dołączyć. Zaczekamy na każdego kto potwierdzi swoją obecność, najlepiej na pw do jutra do 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 25 Września 2010 Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Jednak muszę odpuścić, mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Pisze ktos jutro na jakiś kampinos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 W związku z tym, że na przyszły weekend nie zapowiada się jakaś spektakularna zmiana pogody, może ma ktoś ochotę wyskoczyć do Kampinosu? Niestety odpowiada mi tym razem tylko niedziela. Co powiecie na godzinę 11? Jak zwykle parking w Truskawiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja się piszę, trzeba korzystac z ladnej pogody póki jest jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Chętnie się z Wami wybiorę o ile nie macie już zamkniętej listy. Tak czy inaczej nie zamierzam odpuścić takiej pogodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Ok w takim razie 11 na parkingu w truskawiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzięki za sympatyczny wypadzik w Kampinos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 10 Października 2010 Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzisiaj jak wyglądałem przez okno późnym popołudniem to widziałem jaką grupkę co przejechała przy L'Eclercu, skręciła w Renesansową i czmychnęła w osiedle. Czy ktoś z Was powracających? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.