gilgamesz Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Wypad do Granicy się udał, w trzyosobowym składzie, który w Roztoce zrobił się dwuosobowym Przejechaliśmy w sumie 94,5km, ze średnią 22,1, max V 53,6, avg HR 144, max HR 234 (słup wysokiego napięcia ). Konkluzja: tereny za Asfaltem są lepsze od tych przed Asfaltem Karpaty to od teraz moje ulubione miejsce w KPN, rewelacja. Niedługo tam wracamy A jak tam wyglada teren w tych Karpatach. Górki,zjazdy podjazdy czy jakies fajne singletracki? Duzo piachu czy teren raczej z kałuzami po tych deszczach? Jakos nigdy w tamtą strone się nie zapedziłem jeżdżąc po Kampinosie. Nie ma więcej zdjęc z tego terenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Karpaty to wydmy porośnięte gęstym lasem, u podnóża widać było tereny podmokłe. Jechaliśmy czerwonym szlakiem, szczytem tego łańcucha wydm - bardzo ładne widoki! Do tego ścieżki są wąskie, kręte, ubite, nie piaszczyste (dużo korzeni również ), a sama topografia wydm urozmaicona (zjazdy i podjazdy na małej przestrzeni, choć są też dłuższe) przez co jazda po nich jest ciekawa. Nigdy wcześniej tam nie byłem, ale nawet patrząc na mapę widać, że zostało tam jeszcze wiele do przejechania. Zdjęć tym razem nie ma, akurat nie było nastroju Czyjś album Picasa Karpaty KPN w Google Czyjś blog o jeździe po tych okolicach Czyjś blog o jeździe po tych okolicach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja tez sie wstepnie piszę, nie wiem jeszcze czy na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ktoś ma więc na jutro jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja planowałem zrobić sobie pętlę, około 60km. Zaczynając z Truskawia żółtym szlakiem, potem zielonym do Roztoki, dalej zielonym do Górki i dalej do Granicy. Powrót żółtym i czerwonym przez Górki do Truskawia. Startować chciałem rano w sobotę bądź niedzielę (nadal nie jestem pewien). Tempo wycieczkowe bez spinania się (20 km/h w porywach do 25 km/h) a jak bym nie czuł się na siłach to awaryjnie miałem wracać z Górki bez jechania do Granicy. To jest jakaś propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja w sobote odpadam, ale na niedzielę chetnie wyskoczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Września 2010 Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jutro mi jednak nie pasuje Ok, lipstein, fajna trasa. Przy Zaborowie Leśnym byśmy wjechali na zielony szlak? Nie wiem czy nie za mokro będzie. Z drugiej strony, można by pojechać żółtym do Cmentarza Partyzantów i stamtąd czerwonym do Roztoki. A od Roztoki najpierw czerwonym, a potem za Zamczyskiem wjechać na zielony? Może wyjść więcej niż 60. ...w niedzielę mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Planujecie coś na jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ja wczoraj zapiłem, w związku z czym jutro będę śmigał bobiik wreszcie wyłaniasz się z loży szyderców hehe chcesz dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Czekam na ustalenia co i jak. Moze w koncu pogoda dopisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ja proponuje jakąs godzine 10:00. Spotkamy sie w Starych Babicach, moze przy tym kosciółku, albo w miejscowości Krywinów, co wy na to? Ja tez preferuje tempo raczej spokojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Tzn. ja będę startował z parkingu w Truskawiu około 10 ... więc może o 10 tam się spotkajmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Bedzie ktos jechal z wawy badz mlocin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ja będę zaczynał przy Metrze Młociny. Może się wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ja jutro też zamierzam śmignąć na trochę do Kampinosu ale turystycznie i nie wiem o której. Pewnie jak wstanę Ale może rzucimy sobie groźne spojrzenia gdzieś po trasie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Moze zrobmy zbiorke pzed wejsciem na stacje mlociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 O 9:10 może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 9,45 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mi pasuje, ale dyskutuj z lipsteinem, problem w tym, że chyba go nie ma na forum w tej chwili... W 15 minut na pewno nie dojedziemy do Truskawia, jest jakieś 12km (nie wiem dokładnie), czyli ze 40 min bez stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mi pasuje, ale dyskutuj z lipsteinem, problem w tym, że chyba go nie ma na forum w tej chwili... W 15 minut na pewno nie dojedziemy do Truskawia, jest jakieś 12km (nie wiem dokładnie), czyli ze 40 min bez stresu. Wysłałem wiadomość na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Spoko poczekam na was. Nie ma problemu. Będę o 10 na parkingu w Truskawiu. Piotrek ma do mnie numer telefonu a ja do niego więc spoko, znajdziemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ok to na ktorą na tych mlocinach? 9:45? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ok to na ktorą na tych mlocinach? 9:45? Umówiliśmy sie z Goldbloomem na 9-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Dzisiaj wjeżdżałem od strony Truskawia i zalane po pachy Drugie podejście od Mariewa w stronę Budy i... to samo. ... ale twardym trzeba być, więc może bym się podłączył jeśli pozwolicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Dzisiaj wjeżdżałem od strony Truskawia i zalane po pachy Drugie podejście od Mariewa w stronę Budy i... to samo. ... ale twardym trzeba być, więc może bym się podłączył jeśli pozwolicie. Osobiście nie mam nic przeciwko(-: Spotykamy sie po czesci na gorze stacji Młociny o 9-30,a pozniej jedziemy do Truskawia.Tam bedzie reszta ,,grupy,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.