bobiik Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Moze ktos chetny na nastepna niedziele? Moze byc Kampinos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ^No ba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Byc moze bedziemy jechac do kampinosu lub gdzies we wtorek/srode po 15. Zdjecia + filmy z kampinosu Jutro wstawie profil trasy z polara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Albo i gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Mi wyszło 96km, więc nie najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Też się piszę na środe po 15! Panowie , żebym znowu nie przegapił okazji to tu jest moje gg: 5921665 , a tu kom 693587359. Napiszcie esa co i jak i będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Tempo bylo rekreacyjne czy raczej maratonskie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jakims cudem stracilem niektore dane z polara z tego dnia. Tempo na pewno tylko troche slabsze od tego ponizej. Przejazd z czwartku w kampinosie. W kazdym razie 50% przyjazdu miedzy 75-85% HR MAX Czas trwania 2:58:00 Minimalne HR 101 ud/min średnie HR 149 ud/min Maksymalne HR 182 ud/min Minimum Prędkość 2,6 km/h średnia Prędkość 23,2 km/h Maksimum Prędkość 37,4 km/h Dystans 63,6 km Podjazd 121 m Zjazd 138 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Tym razem tempo było wolne, jak nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jednak udalo mi sie odzyskac dane z niedzieli. Screen z profilu trasy Czas trwania 3:01:50 Wydatek energii 2510 kcal Restytucja -2 uderzeń (Zmeczenie po calym tygodniu) Minimalne HR 91 ud/min średnie HR 139 ud/min Maksymalne HR 178 ud/min Minimum Prędkość 2,5 km/h średnia Prędkość 18,1 km/h (Sporo sredniej stracilismy na szosie wracajac 20km/h przez problemy zoladkowe) Maksimum Prędkość 30,5 km/h Dystans 48,3 km Podjazd 160 m Zjazd 89 m VAM 53 m/h (Jak widac podjazdy byly brane bardzo ostro :X) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ^Te dane coś lewe, bo więcej przejechaliśmy Ale w środę będzie lepiej. A może nie będzie... Pogoda ma być tragiczna, z tego co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Panowie i panie, z powodu fatalnie zapowiadajacych sie warunkow na srode ( Polnocny wiatr 35km/h+, spore opady i temp. 10-12, odczuwalna pewnie kolo 5oC poza lasem ), wyjazd do kampinosu we wtorek. Godzina mysle ze kolo godziny 14-15. Wiecej info rano? Jakby co tel 606 400 911 , gg 7710079. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Myślę ,że ta pogoda dzisiejsza jest jeszcze gorsza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Zgadza się, i dlatego następne grupowe jednak dopiero w weekend... Jest propozycja, żeby udać się do Granicy i z powrotem (>100km). Zawsze to jakaś odmiana. Co wy na to? GG 6060987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 w weekend bardzo chętnie, obojetne w sumie gdzie, dystans tez bez znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Plan jest taki: 4 września, w sobotę koło południa (rano muszę jeszcze odebrać rower z serwisu) wypad do Granicy (w Kampinosie); trasa w obie strony ma mierzyć 105-120km. Na 100% będę ja i kolega spoza forum + SirSanczo. Początek trasy - wstępnie ze stacji Metro Młociny. W grę wchodzi jeszcze Truskaw lub inne miejsce wzdłuż ul. Arkuszowej. Tempo raczej szybkie - w każdym razie skupiamy się głównie na jeździe W Granicy zatrzymamy się na postój. Co do dokładnego przebiegu trasy, jeśli chcecie jechać i macie jakieś pomysły, to jestem otwarty na propozycje. Patrząc teraz na mapę, prawdopodobnie pojedziemy czerwonym lub zielonym szlakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jutro o 9 rano mam dodatkowe konsultacje na uczelni i musze być, więc najlepiej po południu jedzmy, np. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Plan jest taki: 4 września, w sobotę koło południa (rano muszę jeszcze odebrać rower z serwisu) wypad do Granicy (w Kampinosie); trasa w obie strony ma mierzyć 105-120km. Na 100% będę ja i kolega spoza forum + SirSanczo. Początek trasy - wstępnie ze stacji Metro Młociny. W grę wchodzi jeszcze Truskaw lub inne miejsce wzdłuż ul. Arkuszowej. Tempo raczej szybkie - w każdym razie skupiamy się głównie na jeździe W Granicy zatrzymamy się na postój. Co do dokładnego przebiegu trasy, jeśli chcecie jechać i macie jakieś pomysły, to jestem otwarty na propozycje. Patrząc teraz na mapę, prawdopodobnie pojedziemy czerwonym lub zielonym szlakiem. Jutro o 9 rano mam dodatkowe konsultacje na uczelni i musze być, więc najlepiej po południu jedzmy, np. 14 Ok, wstępnie ustalmy więc 14 jako najpóźniejszą godzinę wyjazdu jutro. Sam chętnie wyjechałbym o 16, ale jednak trzeba przyjąć, że przejazd w obie strony zajmie nam około 5 godzin, a nie chcę wracać lasem po ciemku. Co do miejsca startu to, jeśli nic się nie zmieni, zaczynamy na Metrze Młociny. Do 20 dzisiaj podam ostateczne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Wyjazd z Metra Młociny jutro o 13. Co do składu, nic się na razie nie zmieniło. Mile więc widziane posiłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wypad do Granicy się udał, w trzyosobowym składzie, który w Roztoce zrobił się dwuosobowym Przejechaliśmy w sumie 94,5km, ze średnią 22,1, max V 53,6, avg HR 144, max HR 234 (słup wysokiego napięcia ). Konkluzja: tereny za Asfaltem są lepsze od tych przed Asfaltem Karpaty to od teraz moje ulubione miejsce w KPN, rewelacja. Niedługo tam wracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Byłby trzyosobowy ale pędziliście jak po Puchar Świata Widok złocistego napoju wpłynął na decyzje o przerwie technicznej w Roztoce A poważnie-podobało mi się i piszę sie na następny raz.Proponuje tylko zebrać sie wcześniej-moze o 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Najbliższy weekend to prawdopodobnie OSTATNI CIEPŁY WEEKEND ROKU. Z tej okazji pragnę wyruszyć na podbój kampinosu w teńże czas. Who is in? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Być może i ja się szarpnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Fajnie A gdzie i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.