Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

witam wracam po dłuuugiej przerwie na forum od którego zaczynałem swoje rowerowanie 3 lata temu:) rany jak tu was dużo - :icon_mrgreen: na wstępie chciałbym sie przywitać ze wszystkimi - Pewnie kilka osób mnie zna - Z tej strony Adam Prowadzę mniej lub bardziej udolnie - grupę regionalną Legionowskiego Powiatu:)

a włąsnie w tym temacie - czy ktoś z was zapuszcza się w okolice Legionowa lub tych okolic - teraz do Stolicy mam słaby dojazd bo Modlińska lezy wszystko rozkopane... Nigdy nie sądziłem że mi XC zafundują na asfalcie;)

Apropo, jesli ktos chce zrobic 300km+ w 1 dzien lub 24h w zaleznosci od nastroju to szukam partnera.

Trasa

Warszawa -> Lublin

Lublin -> Warszawa

W zaleznosci od nastroju i sil, nocleg w Lublinie u mnie, posilek itd i ewentualny powrot tego samego lub nastepnego dnia. Termin blizej nie okreslony w tym momencie.

^ Szacunek :icon_mrgreen:

Jazda po Kampinosie - podbijam :confused: Chętnie jutro, ale nie tylko.

Wkleję kilka linków z Legia MTB Maraton - Laski 2010. Trasa tego maratonu to MOJA trasa, wypisz-wymaluj :wallbash: Gdyby ktoś był chętny, oprowadzę :icon_lol:

Po tym jak zadałem sobie tyle trudu z wklejeniem linków, spodziewam się masy odpowiedzi :thanks:

Apropo, jesli ktos chce zrobic 300km+ w 1 dzien lub 24h w zaleznosci od nastroju to szukam partnera.

Trasa

Warszawa -> Lublin

Lublin -> Warszawa

W zaleznosci od nastroju i sil, nocleg w Lublinie u mnie, posilek itd i ewentualny powrot tego samego lub nastepnego dnia. Termin blizej nie okreslony w tym momencie.

Ja zbieram sie w sobie na trase Warszawa-Kazimierz dolny-Warszawa w jeden dzień trasą lubelską. Jeśli nie zbiorę sie do końca września to na sam koniec, na koniec wakacji już musze pojechać. Jak bedziesz jechac daj znac moze chociaż kawalek Wwa-Żyrzyn się podłączę.

Kazimierz to bedzie troche gorek i fajniejszych podjazdow, na pewno ciekawsza trasa tylko nie wiem czy bezpieczniejsza w kwestii sil i samej trasy. Do Lublina jest szeroko, wiec troche bezpieczniej, ale mysle ze mozemy sie dogadac. Pytanie czy bedziesz jechal szosa czy mtb? Ja musze sprawdzic czy mi slicki na ZTR'ze nie zrobia problemu przy cisnieniu 3.5bara, inaczej bede musial szukac drugiego kompletu kol :|

^ Szacunek :)

Jazda po Kampinosie - podbijam :P Chętnie jutro, ale nie tylko.

Wkleję kilka linków z Legia MTB Maraton - Laski 2010. Trasa tego maratonu to MOJA trasa, wypisz-wymaluj :) Gdyby ktoś był chętny, oprowadzę :D

Po tym jak zadałem sobie tyle trudu z wklejeniem linków, spodziewam się masy odpowiedzi :D

Kto chętny - 16:00 na Młocinach.

Wypogodziło się :)

gg 6060987

Przyznać się, kto dziś ok. 16 zatrzymywał się na skrzyżowaniu Reymonta i Broniewskiego i gdzieś dzwonił? Strój HTC a rower nie wiem ale czarny był, ten rower :-) Mam wrażenie, że to ktoś z forum :-) Akurat czekałem na wysepce na światło, żeby przejechać przez ulicę :>

Przyznać się, kto dziś ok. 16 zatrzymywał się na skrzyżowaniu Reymonta i Broniewskiego i gdzieś dzwonił? Strój HTC a rower nie wiem ale czarny był, ten rower :-) Mam wrażenie, że to ktoś z forum :-) Akurat czekałem na wysepce na światło, żeby przejechać przez ulicę :>

To byl safian, mysmy go szukali bo sie zagubil.

Foto i filmy za jakies 2h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...