Mmara Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Skoro "spokojniej" mogliście lecieć 45 km/h to jesteście kozacy Aż strach z wami jeździć Ja bym padł a Mmara by się przeżegnał i wyzionął ducha amen !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Może jutro koło 11-12 chciałby ktoś pojeździć? Wolałbym raczej po szosie i okolice wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Mi by pasowało ale pojutrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Pojutrze pewnie też będe jeździł więc możemy się ustawić Pasowałoby Ci pośmigać po okolicach zalewu zegrzyńskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja to jutro zapierniczam piąte 200km w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Okrąż sobie Wa-we to wyjdzie ci jakieś 300 km...mi już się w tym roku odechciało przekraczać 200km chociaż kolega mi zaproponował nie wiem czy pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 piateks,chętnie pojade nad Zegrze tylko napisz mi więcej info na PW.Miejsce spotkania,czas,tempo jakim planujesz jechać no i którędy.Pasowałoby mi startować z Siekierek. Ludzie po co wam te 200,300km?Nigdy sie nie sprawdzicie czy robicie postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ktoś chętny jutro lub w sobote na jazde warszawa lub okolice? Tempo do 30kmh niże też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 W niedziele planuje zrobić koło 200 km po okolicach wawy. Tempo 25-30 km/h. Może ktoś chciałby się dołączyć? Bo tak solo średnio chce mi się jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witam wracam po dłuuugiej przerwie na forum od którego zaczynałem swoje rowerowanie 3 lata temu:) rany jak tu was dużo - na wstępie chciałbym sie przywitać ze wszystkimi - Pewnie kilka osób mnie zna - Z tej strony Adam Prowadzę mniej lub bardziej udolnie - grupę regionalną Legionowskiego Powiatu:) a włąsnie w tym temacie - czy ktoś z was zapuszcza się w okolice Legionowa lub tych okolic - teraz do Stolicy mam słaby dojazd bo Modlińska lezy wszystko rozkopane... Nigdy nie sądziłem że mi XC zafundują na asfalcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Apropo, jesli ktos chce zrobic 300km+ w 1 dzien lub 24h w zaleznosci od nastroju to szukam partnera. Trasa Warszawa -> Lublin Lublin -> Warszawa W zaleznosci od nastroju i sil, nocleg w Lublinie u mnie, posilek itd i ewentualny powrot tego samego lub nastepnego dnia. Termin blizej nie okreslony w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ^ Szacunek Jazda po Kampinosie - podbijam Chętnie jutro, ale nie tylko. Wkleję kilka linków z Legia MTB Maraton - Laski 2010. Trasa tego maratonu to MOJA trasa, wypisz-wymaluj Gdyby ktoś był chętny, oprowadzę Po tym jak zadałem sobie tyle trudu z wklejeniem linków, spodziewam się masy odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Apropo, jesli ktos chce zrobic 300km+ w 1 dzien lub 24h w zaleznosci od nastroju to szukam partnera. Trasa Warszawa -> Lublin Lublin -> Warszawa W zaleznosci od nastroju i sil, nocleg w Lublinie u mnie, posilek itd i ewentualny powrot tego samego lub nastepnego dnia. Termin blizej nie okreslony w tym momencie. Ja zbieram sie w sobie na trase Warszawa-Kazimierz dolny-Warszawa w jeden dzień trasą lubelską. Jeśli nie zbiorę sie do końca września to na sam koniec, na koniec wakacji już musze pojechać. Jak bedziesz jechac daj znac moze chociaż kawalek Wwa-Żyrzyn się podłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kazimierz to bedzie troche gorek i fajniejszych podjazdow, na pewno ciekawsza trasa tylko nie wiem czy bezpieczniejsza w kwestii sil i samej trasy. Do Lublina jest szeroko, wiec troche bezpieczniej, ale mysle ze mozemy sie dogadac. Pytanie czy bedziesz jechal szosa czy mtb? Ja musze sprawdzic czy mi slicki na ZTR'ze nie zrobia problemu przy cisnieniu 3.5bara, inaczej bede musial szukac drugiego kompletu kol :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ^ Szacunek Jazda po Kampinosie - podbijam Chętnie jutro, ale nie tylko. Wkleję kilka linków z Legia MTB Maraton - Laski 2010. Trasa tego maratonu to MOJA trasa, wypisz-wymaluj Gdyby ktoś był chętny, oprowadzę Po tym jak zadałem sobie tyle trudu z wklejeniem linków, spodziewam się masy odpowiedzi Kto chętny - 16:00 na Młocinach. Wypogodziło się gg 6060987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Bedzie nas 4 na razie Ja goldbloom Safian Mlodyasg Wiec zapraszamy. Jakby co moj telefon, 606-400-911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Metro młociny, na zewnątrz rozumiem o 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dokładnie tak Weźcie aparat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ok to ja też będę. Jadę z pragi więc proszę poczekajcie z 5-10min jakbym sie ewentualnie spóźnił. Niebieska merida + biała reba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Przyznać się, kto dziś ok. 16 zatrzymywał się na skrzyżowaniu Reymonta i Broniewskiego i gdzieś dzwonił? Strój HTC a rower nie wiem ale czarny był, ten rower :-) Mam wrażenie, że to ktoś z forum :-) Akurat czekałem na wysepce na światło, żeby przejechać przez ulicę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Przyznać się, kto dziś ok. 16 zatrzymywał się na skrzyżowaniu Reymonta i Broniewskiego i gdzieś dzwonił? Strój HTC a rower nie wiem ale czarny był, ten rower :-) Mam wrażenie, że to ktoś z forum :-) Akurat czekałem na wysepce na światło, żeby przejechać przez ulicę :> To byl safian, mysmy go szukali bo sie zagubil. Foto i filmy za jakies 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czyli dobrze kojarzyłem. Nawet tak myślałem, że rower to był Rockrider ale ja już stary i ślepy więc wolałem się upewnić. Ale..., że się zgubił Safian trzeba było powiedzieć, popilotowałbym Cię na Młociny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Oj no ja z prawej strony Wisły jestem to skąd mam wiedzieć gdzie są jakieś młociny Nawet GPS odmówił współpracy, ale na szczęście po 20 minutach się znaleźliśmy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Staraliśmy się jechać, choć częściowo, po trasie maratonu Legii. Wyszło prawie 60km. Mi się podobało Efekty działania sorcererowego cybershota lada chwila Też zrobiłem kilka zdjęć, ale wrzucę je dopiero jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.