MatiZek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ok, to niech będzie przyszły weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Możliwe, że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mmara Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Weekend sie zbliża, to jak aktualne !!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No, możemy gdzieś się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 O której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Proponuję : http://pl.wikipedia.org/wiki/Atomowa_Kwatera_Dowodzenia - to tak z akcentem turystycznym Może ktoś wie jak tam dojechać, ja nie mam zielonego pojęcia, ew pozniej posmigac jeszcze po Kampinosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 To jest bardzo blisko Dąbrowy Leśnej pod Łomiankami, zaraz po wjeździe do Kampinosu. Tylko czy wszyscy by tam trafili? Żeby to naprawdę pozwiedzać, to trzeba przynajmniej mieć latarkę Jak miałbym jechać to raczej żeby jeździć, a nie zwiedzać. No, ale to moje zdanie... A poza tym dostosować się w jakimś stopniu zawsze można Właśnie: wprawdzie poruszam się na sztywniaku, ale jeszcze w tym roku chciałbym zapolować na fulla a wtedy korzenie + wzniesienia = Może być problem ze zjazdami. W wypadku kiedy nie wszyscy mają przynajmniej przedni amortyzator dobrze by było najpierw uzgodnić trasę. Nie ukrywam, że dla mnie zjazdy i podjazdy to właśnie sama radocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mmara Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 To jest bardzo blisko Dąbrowy Leśnej pod Łomiankami, zaraz po wjeździe do Kampinosu. Tylko czy wszyscy by tam trafili? Żeby to naprawdę pozwiedzać, to trzeba przynajmniej mieć latarkę Jak miałbym jechać to raczej żeby jeździć, a nie zwiedzać. No, ale to moje zdanie... A poza tym dostosować się w jakimś stopniu zawsze można Właśnie: Może być problem ze zjazdami. W wypadku kiedy nie wszyscy mają przynajmniej przedni amortyzator dobrze by było najpierw uzgodnić trasę. Nie ukrywam, że dla mnie zjazdy i podjazdy to właśnie sama radocha Źle się wyraziłem mówiąc sztywniak myślałem o hardtail-u, a ja szczerze mówiąc jstem głównie zainteresowany trasą Lipsteina, opisywaną zresztą na poprzedniej stronie, a więc zjazdy i podjazdy zdecydowanie tak!!!! Czy kolega lipstein widział by się w roli przewodnika ?. Kampinos = sobota rano lub niedziela ????( ponoć ma być niezła pogoda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Mi pasuje obojętnie i sobota i niedziela. Najlepiej ustalić jak będziemy jechać już wcześniej. Żeby nie było niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No to proponuję spotkanie w niedzielę o 10 na parkingu w Truskawiu. Jeżeli ktoś nie chce jechać sam to mogę podjechać na przykład na końcowy metra i stamtąd pojechać razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Dojeżdżasz rowerem, autobusem czy samochodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Dojeżdżasz rowerem, autobusem czy samochodem? Dojeżdżam rowerem, ze stacji metra będzie około 12 km. Edit. Po skonsultowaniu z google maps wychodzi że 13 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja proponuję spotkać się przy Metrze Młociny. Ciekawe kawałki są między Dąbrową a Pociechą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja będę startował jak Hanzo z parkingu w Truskawiu ale czemu niedziela? nie lepiej sobota? Jeszcze muszę się upewnić, czy nie będę musiał jechać do 3miasta na weekend. Jutro będę wiedział ostatecznie jak będzie wyglądał mój weekend Jeżeli nie pojadę to umówimy się na sobotę bądź niedzielę ... już jak będzie większości pasowało...dostosuję się choć wolałbym sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Można dojechać z Metra Młociny do Truskawia przez Pociechę. A po drodze bardzo fajny singletrack... A potem jeszcze przed i za Sierakowem ostre zakręty Lasem wyjdzie trochę więcej niż 13km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 ale czemu niedziela? nie lepiej sobota? Jeżeli rano to mi odpowiada tylko niedziela. Jeżeli w sobotę to w związku z pracą raczej po południu (+-16). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jak dla mnie sobota i niedziela jest ok, metro młociny - pasuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 W sumie dla mnie też lepiej w niedzielę rano... 1 godzina z zapasem wystarczy na dojazd lasem do Truskawia z Młocin, więc osoby, którym wygodniej jest zacząć na Metrze Młociny mogłyby dojechać do tych na parkingu w Truskawiu. Po prostu musielibyśmy wyjechać 1h wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Jeżeli rano to mi odpowiada tylko niedziela. Jeżeli w sobotę to w związku z pracą raczej po południu (+-16). No tak zapomniałem, że w soboty też pracujesz :/ 1 godzina z zapasem wystarczy na dojazd lasem do Truskawia z Młocin, więc osoby, którym wygodniej jest zacząć na Metrze Młociny mogłyby dojechać do tych na parkingu w Truskawiu. Po prostu musielibyśmy wyjechać 1h wcześniej. Dokładnie. Widzę, że wszystkim bardziej pasuje niedziela, niech zatem będzie niedziela rano. Około 10 na parkingu w Truskawiu? Ja najprawdopodobniej jednak będę w Wawie w weekend więc git. Co do konkretnej trasy to ustalimy na miejscu (na parkingu ), wezmę mapę kampinosu. P.S. Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Proponuję troszkę później, ja mieszkam na Targówku, dojazd do m. Młociny to jakieś 40-50 minut + godzina do Truskawia. Chyba, że nie jestem zaproszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Kolejna osoba na pokladzie na niedziele. Lepiej zeby tylko mnie goldbloom zbudzil Apropo - na bufet na wyprawe proponuje batoniki z lidla za 69groszy, wiele smakow. PS. Ktos chce sie zamienic na siodla bo z checia sprobowalbym jakiegos waskiego siodla byle nie SLR XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Proponuję troszkę później, ja mieszkam na Targówku, dojazd do m. Młociny to jakieś 40-50 minut + godzina do Truskawia. Chyba, że nie jestem zaproszony Jesteś, jesteś każdy chętny jest mile widziany. Zaproponowałem tak wczesną godzinę bo jestem do niej przyzwyczajony, mały ruch w lesie, nie jest jeszcze gorąco ... no i później będę miał sporo roboty więc drugą połowę dnia chcę mieć wolną Ale ewentualnie można jakiś poślizg przewidzieć tylko nie za długi po potem pełno ludzi w tym kampinosie się szlaja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Może jakiś taki ogólny zarys trasy warto by było zarysować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja już przedstawiłem wcześniej trasę, którą się poruszam zazwyczaj, ale zawsze można ją zmodyfikować, nawet na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mmara Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ja również wolałbym sobotę ale niedziela też nie jest zła. dopasuje się !!! Będe jechał z Ursusa, ale raczej samochodem, miałem sporą przerwę więc nie chciałbym się wypompować po drodze trzeba się oszczędzać na podjazdy !!!! Parking w Truskawiu - nigdy nie byłem, ale jakoś dojadę. Potwierdzmy tylko godzinę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.