Lazapius Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Świetny dzień! Trip distance - 92.43km. Max speed - 52.90km/h. Dwa rekordy jednego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No więc tak: - przyszła rama Accent El Nino, sztyca Accent SP-408, zacisk sztycy Accent Lite, - zamówiłem korbę Deore i klamki Avid SD7. na razie tyle, w przyszłym tygodniu będzie składanko. Potem tylko posezonowy zakup rękawiczek i butów SPD i to będzie koniec wydatków na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zrobiłem miejsce w szafce na moje rowerowe sprzęty ;] i kupiłem sobie sakwe pod siodłową ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 kupiłam Lopesa i Friela na razie zabrałam się za Lopesa. Friel chyba jest trochę za bardzo zaawansowany jak na moje warunki haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ostatnie 2 dni z TdP 2 miejsce w mini tdp w lublinie i 4 w rzeszowie,zbieranie bidonów oraz autografów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Przed chwilą dostałem korbę i klamki. Już wszystko mam, teraz tylko czas na składanie by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wczoraj po pracy 65km na wyprostowanie kości powrót pociągiem wieczorkiem w Brzeźnie nad morzem atakują muszki droga rowerowa w Przejazdowie w stronę Gdańska kończy się wysokim krawężnikiem, zaś na przejściu ze światłami podobna sytuacja tyle że trudno tam wyrobić zakręt bo przeszkadza słup świetlny a obniżony chodnik jest dla pieszych, a dla rowerów już zapomnieli... Kto to projektował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzisiaj tylko nasmarowałem łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kupno i wymiana sterów na łożyskach maszynowych. Tour de Polonge i na koniec dnia 37km ze średnią 28km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 140 km Głuszyca - Bielany Wrocławskie - Głuszyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 140 km Głuszyca - Bielany Wrocławskie - Głuszyca Respect Ile godzin ta wyprawa pochłonęła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Sama jazda trwała 6,5h, jest dużo lepiej w porównaniu z tamtym rokiem bo nie błądziłem po Świdnicy i jechałem dużo szybciej. W tamtym roku identyczna trasa plus 10 km błądzenia trwała 8h. Podczas jazdy drogami krajowymi trzeba trzymać się krawędzi jezdni i uważać na wyprzedzające TIR-y, inaczej można stworzyć niezły korek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wycieczka w okolice Torunia, 60 km. Kolega 5 km od miasta złapał kapcia, a jeszcze 500 m wczesniej mówił - "Co by było gdybym złapał flaka" WYKRAKAŁ! x D Na szczeście było nas dwóch, mieliśmy 2 dychy i niedaleko był Carefour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 kupno spd i nauka wpinania/wypinania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Od tygodnia się urlopuję Zaliczyłem już VW Manię - jeden z największych zlotów VW (ponad 1200 samochodów). Na zlot zabrałem też swoje małe zabaweczki VW. A wczoraj wróciłem z 4 dniowego wypadu do Szklarskiej Udało się moim pełnoletnim niskopodłogowcem z rowerami na dachu dojechać i wrócić bez przygód (czas jazdy 7-8h) Góry wymęczyły nas strasznie. Mimo niezłej kondycji... cholera ile można kręcić pod górę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Byłem na Skrzycznym (1257mnpm) i mam taaaaaakiego banana na gębie . Wjechałem sam 95%, 5% trzeba było podprowadzić rowerek, acz z postojami. No i zjechałem też sam , no poezja te Beskidy powiadam Wam, poezja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Poezja żeś podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Czytałem czerwcowy bikeBoard . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzisiaj nic z racji braku sprzętu, ale włożyłem zaciski do kół. Również zrobiłem nową rozpiskę, czyli jak będzie prezentował się rower po modyfikacjach częściowo nieplanowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Zrobiłem dużo kilometrów po mieście, trochę kilometrów po plaży i bardzo dużo kilometrów po lesie jeżdżąc w te i z powrotem po górkach na pełnym gazie. Niestety cały rower mam tak zapiaszczony, że jutro będę musiał łańcuch rozruszać dłutem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Zamieniłem się z kolegą za amorki (na razie na próbe) 7km na testowanie, ale jutro będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 41km na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 43km ze średnią 24 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gagarin40i4 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja wstałem rano pojechałem na działke pozrywac ogórki jakies 4km w obie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja zrobiłem 33km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.