andi333 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 108 km gorąco,duszno masakra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Też oglądałem, miałem wieczorem śmignąć ale burza. Ucieczka raczej nie miała szans, ale koszulki są. Swoją drogą podjazd pod Belwederską xD Kiedyś myślałem że to duży podjazd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dzisiaj 32km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wczoraj rozbiórka kokpitu - zmiana owijki na świeższą , skrócenie kierownicy, ściągnąłem też wszystkie pancerze z linkami. Dzisiaj to wszystko do kupy złożyłem i chodzi jeszcze lepiej niż chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Oglądałem relacje z Tour de Pologne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 59.70 km szosowo po wzgórzach trzebnickich. Strasznie gorąco 33 stopnie. A teraz burza i porządnie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 50km z Mikołajem. Bardzo gorąco, w jedną stronę średnia wynosiła ok.40km/h, powrót to średnia ok. 28km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kupiłem nowe rogi Boplighta Przeczyściłem naped i nasmarowałem No i Tour de Polonge- znowu piękna ucieczka, zabrakło tylko 2,5km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kupno i montaż kierownicy i chwytów Boplight. Zysk wagowy 300 g za 105 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dzisiaj zrobiłem 30km i obejrzałem Tour de Pologne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Nowa ośka do przodu. Nowa, lekko używana oś do tyłu. Częściowe czyszczenie ramy. Jeszcze tylko w wolnobiegu muszę pogrzebać, a potem przykręcić koła, umyć ramę i śmigać następne setki kilometrów bezawaryjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 2.07.2009 -- 3.08.2009 Pod namiotami z rowerem w puszczy solskiej, pogryziony i zmęczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dokończone skręcanie roweru, regulacja hampli i gruntowne mycie. Jak wyschnie, to odmaluje odpryski. Ogółem rower jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wczoraj wybrałem się na miasto wieczorkiem jak padało i na 2.5km przed domem o dziwo złapałem rozcięcie na oponie na 0.5cm(pomimo tpi=180) i nieźle przysprintowałem na tych 2.5km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś asfaltowe 61km. I tradycyjnie Tour de Polonge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nabijanie km - 51 km szosa i test nowego kokpitu (kiera prosta boplight + chwyty boplight). Zysk wagowy 300 g i rower stał się bardziej zwinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Byłem w rowerowym powiedzieć im, że niedługo przyjdę ich zgnębić o klucz do pedałów pdm-520 W sumie fajna opcja - zamawiasz część, a oni potem dzwonią do Ciebie kiedy część jest na stanie i można odebrać - a to wszystko kilkaset metrów od domu - takie stacjonarne allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kupiłem pompke z manometrem Sigma Sport - Lambda Jet Analog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ponoć dobry wybór A ja dziś wyjątkowo nic nie zrobiłem Właśnie wstałem z wyrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Złożyłem sobie nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio4444 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rano w rowerowym pytałem się czy mają klucz do hollowtech II. koło południa trening 2,5h jakieś 70km, szosa, szybkość siła, w peletonie;] kupiłem korbe deore 2009, bo firex to syf i się sypie. potem TdP na koniec pół godziny wieczornego rozjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pierwsza rundka po "remoncie" mojego sprzęta Brak oporów toczenia, hample jak żyletki. Chciało by się rzec, że to inny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 47km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Umówiłem sie na jutrzejszą zmiane sterów w rowerowym, bo stare zaczeły strzelac No i 15km po mieście i parkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.