Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj 29 km. Jadąc już do domu jako że jechaliśmy jeden obok drugiego kilku kierowców jak to zwykle bywa trąbiło. Ale najlepsi byli dwaj panowie w nowym audi a4 na zakręcie z podwójną linią ciągłą. Trąbi, wyprzedza, opuszcza okno i krzyczy: "znasz przepisy, wiesz że tak nie wolno jechać". Po kilku kilometrach odmienna sytuacja inny kolarz za nim samochód wyprzedza go na milimetry a z naprzeciwka wyjeżdża inny samochód i znowu trąbienie na kierowce który bezmyślnie wyprzedał.

Dziś z Grodziska wyruszyłem do Kampinosu, przez Roztokę (trochę w terenie) potem na asfalt , Kazuń, Kaliszki, znów Roztoka, znów Kaliszki, Palmiry, Truskaw i na Pruszków. Pod koniec burza ,deszcz i zaliczona gleba. Wyszło 140 km z paroma metrami. Pozdr.

tu jeszcze się nie udzielałem :)

dzisiaj... dostałem wreszcie zmieniarke przednią 9.0. skoro tak to jazda. czyli zdjęcie ok 1/6 jej pierwotnej wagi.

a później. później przyszła pora na X.0. niby przerzutka którą można rozłożyć na części pierwsze. no bo można ale by to zrobić musiałem zaadaptować na prase spore imadło. udalo się i stałem się szczęśliwym posiadaczem tytanowej sprężynki :)

jutro ważenie i może też montaż do mej pięknej 9.0SL :D

pogoda sprzyja i może na weekend uda mi się złożyć rower na nowo :P

Wczoraj to ja sobie walnąłem 40km mieszanej ale dość szybkiej jazdy.

Tyłek przyzwyczaja się do Tune'a i jest lepiej niż myślałem, że będzie. Wkurza mnie jednak strzelająca na łączeniu z redukcją sztyca. Jeździłem z nią 1,5 roku i nic się nie działo, a ostatnio coś zaczyna fisiować... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...