Wax Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kupiłem Cateye'a Micro za 100zł jak za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 ... dziś jeszcze nic, ale wczoraj 72 km z czego 48 w za######istym deszczu, błoto w lesie jak na TC, wieczorem ... rozbiórka Speca i czyszczenie. ... a jednak rano czyszczenie - kĄpanie łańcucha (no nie ja tylko uczniowie z praktyk), ale ja im kazałem hihihi i to się liczy. Wieczorkiem założenie łańcucha i smarowanie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Odkurzanie, mycie, polerka, nabłyszczanie plastików zewnętrznych, ale to odnośnie... samochodu Ale rowerek też dziś był w centrum uwagi. Jako, że ostatnio jeździł w różnych dziwnych miejscach; od bagien w lesie, po brzeg morza, to trochę się usyfił. Wszędzie miał piasek, błoto i wodorosty. Dlatego rozebrałem wolnobieg oraz osie i po wyczyszczeniu gruntowanie nasmarowałem. Do tego centrowanie tylnego koła, smarowanie pedałów, czyszczenie hamulców i... suszenie opon. Woda dostała mi się w oponę, więc aby nie zaszkodzić dętkom postanowiłem je wysuszyć. Ramy nie myłem tylko omiotłem z luźno przylegającego syfu i podczyściłem z piasku istotne miejsca. Nie ma sensu myć, bo ostatnio jest zbyt mokro, przecież i tak się zaraz ubrudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Oglądałem relację z 20 etapu Tour de France z metą na Mont Ventoux. Czekałem na niego 7 lat! Dobrze pamiętam etapy z 2000 i 2002 roku, gdy na Gigancie Prowansji wygrywali tak wielcy kolarze jak Pantani i Virenque. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja również oglądałem to co poprzednik, a pozatym myślałem i próbowałem zamontować rower na bagażnik samochodowy - przyczepiany do haka. 600km drogi samochodem, z 2 rowerumi w środkowym lusterku na mnie w poniedziałek czeka. Może Polskie morze i pomorze z pogodą pomoże, bo w górach tak już dłużej być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Oglądałem Tour de France i pojechałem 300 metrów do sklepu i z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Przez ostatni tydzień prawie codziennie chodziłem na rowerek, ale wodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Wczoraj z wieczora z 3km, ćwicząc wheelie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Odkurzanie, mycie, polerka, nabłyszczanie plastików zewnętrznych, ale to odnośnie... samochodu Ja muszę to zrobić do piątku (wyjazd na VW Manię) i nie wiem czy dziś się nie zabiorę powoli. Na rowerku polatałem po mieście i zaliczyłem chodnikowy drift na butach Wypiąłem się skacząc pod krawężnik i leciałem na nogach ślizgiem po chodniku. Dobrze że utrzymałem równowagę i nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 125km Dziś była wyprawa do Czech, a dokładnie do Skalnego Miasta Mega fajna wycieczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 125kmDziś była wyprawa do Czech, a dokładnie do Skalnego Miasta Mega fajna wycieczka! Pozazdroszczę Fajnie tam jest, byłem raz ale nie rowerem. Zapodaj jakąś fotkę z wyprawy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dzisiaj wycieczka do Czech 128km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Wycieczka do Czech - skalnego miasta 95 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Widzę, że większa wyprawa byłą do tych Czech, aż 3osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Nie 3 osoby tylko 9 osób Fotki wrzuce wam poźniej lub dam linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMule14 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 wjechałem UPHill na Wielką sowę! \m/ (miejsce nieznane ale byofajnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Oglądałem Tour de France Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Pojechałem rowerem na boisko, a teraz rozmyślam nad nowymi kółkami dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Pozazdroszczę Fajnie tam jest, byłem raz ale nie rowerem. Zapodaj jakąś fotkę z wyprawy później Są obiecane fotki które chciałeś http://picasaweb.google.com/inferek/2607SkalneMiasto# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Są obiecane fotki które chciałeś http://picasaweb.google.com/inferek/2607SkalneMiasto# Niezłe Też się tam wybiorę, ochotę mi narobiliście Czeskie drogi, klimaty i browar Ps. Trochę się zawiesiłem na dawaniu w przód i tył zdjęć zrobionych "z trawy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ej fotki są moje A tak po za tym 140 km z Rockriderem do Skalnego Miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 W piątek zaliczyłem swój najdłuzszy dobowy przelot (napisałem w odpowiednim temacie). Wczoraj zmiana opon. Michelin XC AT 1.85". Jedna waży 500g, druga 507g. Zdarte Continentale ważyły równo po 603g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ej fotki są moje Ale chłopaki mnie prosili A po drugie nie wszystkie Ty robiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja wróciłem ze sklepu, gdzie odebrałem oponki Maxxis Detonator 26x 1.0"... w sumie ważą jakieś 450g Czekam jeszcze na dętki Maxxis Welter Weight, które powinny przyjść w paczuszce również dzisiaj ------ no i przyszły też dęteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philips Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja dziś swojego bajka rozebrałem na części pierwsze, jutro rama do piaskowania a potem lakierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.