rockrider Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 63km - taką pogodę trzeba było wykorzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 71 km wczoraj w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 35 km po mieście wreszcie ładna pogoda więc można było pojeździć szybciej niż 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Pogoda świetna, ale dzień pracujący więc tylko 13km... ale założyłem nowy licznik i zacisk pod siodło. W pracy odgruzowałęm przedniego XT bo był tak zasolony że tylko nogą schodził na mniejsze blaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 regulacja po zimie tylnych v-ków i konserwacja łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam, dziś po 'dłuższej' -5cio dniowej przerwie 21km z pracy lekko na około;) odgruzowałęm przedniego XT bo był tak zasolony że tylko nogą schodził na mniejsze blaty to i tak dobrze, bo moja alivio umarła jakoś w grudniu i nie pomogło nic,młotek, smarowanie, rozebranie na el. pierwsze - ustawiona w pozycji środkowej i tak sobie tkwi nawet bez linki:D pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dostałam w prezencie Garmin Forerunner 305 co prawda bardziej to miało być do biegania niż do jazdy ale uchwyt do roweru na Garmina też dostałam więc się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziś 37km i czyszczenie napędu z piachu, soli i generalnie całego tego gówna pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Do pracy rowerkiem i z powrotem. A w pracy? Przyszła pierwsza dostawa Kellys 2010, jak to Kellys:P Skręciłem kilka rowerków. Tak na marginesie, wiecie jaka ładna jest przednia przerzutka SIS na ten rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dziś sobie pykłem 40km a co;]po pracy mi się nudziło;)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 po 21 dniach przerwy spowodowaną nie wiadomo czym wsiadłem na rower i wykręciłem 19,9km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dziś sobie pykłem 40km a co;]po pracy mi się nudziło;)pozdrower przed momentem zapadła decyzja że razem z kolegą Thrawn'em lecimy na fraszkę do Myśliborza, decyzja prawie spontan:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tylko 20 klocków + czyszczenie napędu i regulacja amorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Głaskałem swój rower po oponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Sprawdzałem czy nadal stoi na swoim miejscu; o dziwo, stoi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wielkie czyszczenie po zimie a babrania i radości mam tyle z tego że nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Odebrałem części, założyłem do roweru i wyregulowałem. Pierwsze wrażenie pozytywne. Jutro mam nadzieję że będę miał okazję obudzić rower z zimowego snu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jakieś 14km i pierwszy kapeć w tym roku, ze dwa kilometry pchania roweru bo po co brać zapas na krótką wycieczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Widzę, że coraz więcej ludzi zaczyna zaglądać na forum w związku z topniejącymi powoli śniegami:)Fajnie. U mnie dziś skręcone bloki do butów i nowe pedały spd:) Jutro 6 stopni ponoć więc i zapewne też mała przejażdżka testowa zakończona wizytą na myjce BP bo rower niedługo będzie wieziony autem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzisiaj pierwsza jazda w roku 2010. Kilkanaście kilometrów zrobione, ciepło, ciepło, ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wymiana pancerzy od przerzutek na troszkę dłuższe i jakimś cudem -10g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dziś 30km i zabiłem hamulec:D pozdro btw może ma ktoś z wro coś na sprzedaż tak do 500zł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pierwsza jazda w spd:) wypas:) tylko szkoda ze nie moglem dzis wiecej pojezdzic. Moze jutro sie uda:) No i male zdziwko-nie wiedziałem że jednak będzie aż tak odczuwalny luz na boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wróciłem z sklepu na nowym rowerze Wyciągnąłem sztyce z siodłem do góry bo była zbyt nisko. I założyłem swoje światła do niego teraz wygląda cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzisiaj znów kilkanaście km'ów, głównie po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.