grindz0ne Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Od tygodnia pałowanie tematu - jaki amortyzator nabyć, głowa boli bom w temacie mało obyty. To masz problem Gorzej chyba z gotówką teraz niż z problemami typu wybór...bo teraz wszystko co chcesz możesz kupić oprócz tam perełek jakiś które dostępne są na sprowadzenie lub na aukcjach internetowych... Dziś popsikałem ramę i kilka części które podatne są na korozję - zwłaszcza po przejazdach w takiej chlapie śniegu z wodą i błotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 37km pół na pół asfalt z terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Nasmarowałem piastę, wyczyściłem obręcz i szprychy i odkręciłem kasetę. Teraz trzeba czekać na nową . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 w nocy z piątku na sobotę 98km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 53 km z czego ponad 10 to pchanie roweru przez śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 47km - do ostatniej nitki wróciłem mokry, a na rowerze skorupa lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 47km - do ostatniej nitki wróciłem mokry, a na rowerze skorupa lodu Straszna lipa z pogodą wszystko topnieje śnieg mokry niezbyt ciekawie się jeździ chyba poczekam na całkowitą odwilż albo ujemną temperaturę... Rower wyczyściłem jak na odpust jeszcze z 2009 roku miałem na nim błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Straszna lipa z pogodą wszystko topnieje śnieg mokry niezbyt ciekawie się jeździ chyba poczekam na całkowitą odwilż albo ujemną temperaturę... Rower wyczyściłem jak na odpust :icon_mrgreen: jeszcze z 2009 roku miałem na nim błoto No lipa, lipa Ja niestety nie mogę czekac, bo pierwsze starty już na początku marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam po przerwie;]dziś lekkie 15km i czyszczenie napędu, jutro też 15km i pauza do poniedziałku pozdrower;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ja też mam przerwę w rowerowaniu. Patrzenie co leży na drogach i ścieżkach zniechęca totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 parę km na legendarnym już rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zamówiłem manetki SLX, kasetę HG-61 i łańcuch HG-73. Części będą do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zamówiłem manetki SLX Duuuuuży błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zobaczysz kulture pracy skoku tych manetek podczas jazdy to ci sie odechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wątpię, miałem okazję zobaczyć na sucho jak to działa i było ok. Nie stać mnie by dokładać do XT, a nie powiesz że SLX działa gorzej od Deore. SLX to jest właśnie moja półka osprzętowa, bo Deore jest zbyt turystyczne. P.S. Napisz na PW, a nie zaśmiecajmy tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja dziś 16km - noga wcale nie podawała, jakiś gorszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 22 km po WPKiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 30min na trenażerze z pięcioma przyspieszeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dwie godziny regulacji nowej SLX na tył i nic , namiętnie omija jedną koronkę przy wspinaniu się do góry???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Zakupiłem, a po przyjściu w domu dociąłem nowe pancerze Clarks'a. Tym razem wracam do standardowego, wiecznie modnego koloru czarnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Hmmm dzisiaj było technicznie:) Założyłem nowiutkie bloki do bucików no i wisienka na torcie: zainstalowałem nowy licznik Sigma BC 2006 MHR silver edition !!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dziś około 20km wyścigu klubowego między sobą w terenie Po ucieczce we dwóch na finish`u przegrałem o koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Właśnie skonczylem serwisowanie Reby (ciekła pod pokrętłem gate)+ wymiana pancerza przerzutki w żony rowerze. Został jeszcze mój amor do serwisowania (grubsza sprawa, wymiana oleju w tlumiku i chyba wymiana uszczelek - cieknie) Takze na razie psychicznie sie nastawiam do tego, bo zawsze jest duzo babrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 12 Km w kilku stopniowym mrozie w soli i piasku i po łańcuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.