Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Od tygodnia pałowanie tematu - jaki amortyzator nabyć, głowa boli bom w temacie mało obyty.

To masz problem ;) Gorzej chyba z gotówką teraz niż z problemami typu wybór...bo teraz wszystko co chcesz możesz kupić oprócz tam perełek jakiś które dostępne są na sprowadzenie lub na aukcjach internetowych...

Dziś popsikałem ramę i kilka części które podatne są na korozję - zwłaszcza po przejazdach w takiej chlapie śniegu z wodą i błotem...

47km - do ostatniej nitki wróciłem mokry, a na rowerze skorupa lodu :P

Straszna lipa z pogodą wszystko topnieje śnieg mokry niezbyt ciekawie się jeździ chyba poczekam na całkowitą odwilż albo ujemną temperaturę... :wallbash:

Rower wyczyściłem jak na odpust :thumbsup:;):D jeszcze z 2009 roku miałem na nim błoto :whistling::icon_wink:

Straszna lipa z pogodą wszystko topnieje śnieg mokry niezbyt ciekawie się jeździ chyba poczekam na całkowitą odwilż albo ujemną temperaturę... :wallbash:

Rower wyczyściłem jak na odpust :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jeszcze z 2009 roku miałem na nim błoto :whistling::icon_wink:

No lipa, lipa :voodoo:

Ja niestety nie mogę czekac, bo pierwsze starty już na początku marca :P

• Mod Team

Wątpię, miałem okazję zobaczyć na sucho jak to działa i było ok.

Nie stać mnie by dokładać do XT, a nie powiesz że SLX działa gorzej od Deore.

SLX to jest właśnie moja półka osprzętowa, bo Deore jest zbyt turystyczne.

P.S. Napisz na PW, a nie zaśmiecajmy tematu.

Właśnie skonczylem serwisowanie Reby (ciekła pod pokrętłem gate)+ wymiana pancerza przerzutki w żony rowerze.

Został jeszcze mój amor do serwisowania (grubsza sprawa, wymiana oleju w tlumiku i chyba wymiana uszczelek - cieknie)

Takze na razie psychicznie sie nastawiam do tego, bo zawsze jest duzo babrania. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...