evo07 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 przed zdjęciem spinki zawsze przeczyść ją pędzelkiem ze sztywnym włosem, wtedy spinka się ładnie rozpina to jest nowa spinka:D (kiedyś zakładałem spinki więc wiem jak to się robi)problem był tego typu, iż nie dało jej się zapiąć dopiero szczypce+kombinery pomogły(dwie pary rąk)po zapięciu odmówiła współpracy, jakby była pod 9-cio rzędowy napęd;)a jest jak widać do 8-mio rzędowego z poprzednią spinką (taką samą) i poprzednim łańcuchem nie było żadnego problemu a dziś takie klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dziś udało mi się wymontować mostek z mojego Retro MTB i pewnie wymienię na coś krótszego w międzyczasie bo jeździć trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 W naszym pięknym kraju czekania na wizytę u ortopedy to niekończąca się opowieść, a że kolano protestuje "tylko" podczas biegania, chodzenia i pływania, a od kręcenie na rowerze nic się nie dzieje, to machnąłem kilka km po śniegu. Uff, ale mi tego brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja dziś 33km - trening trochę biegany bo wszędzie nie dało się przejechac(taki a la przełaj) I po treningu wypucowałem rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ja dziś 110km z czego 82km z kolegą Chaozzem http://www.forumrowerowe.org/topic/10176-wycieczki-wrocaw-zgo-sie/page__view__findpost__p__668794 a resztę dokręciłem sam;)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 to ja dziś skromne 22 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 evo07, ile km masz zrobione w tym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 evo07, ile km masz zrobione w tym roku ? 1020km ale do Flash3M dużo mi brakuje:D ten to jest mega kozak(soul kozak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 1020km ale do Flash3M dużo mi brakuje:D ten to jest mega kozak(soul kozak) Łoł niezły wynik! Ja dziś 36km - po treningu rower był cały zalodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 przed zdjęciem spinki zawsze przeczyść ją pędzelkiem ze sztywnym włosem, wtedy spinka się ładnie rozpina Wystarczy, także psiknięcie Brunoxem lub kropelka jakiegoś smarowidła pokroju FL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dziś co by nogi nie zardzewiały po wczoraj pyknąłem sobie 40km;)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Panowie nie róbcie z nas lajkoników. Czasem spinka jest na tyle wredna, że nie pomaga żadne pędzelkowanie brunoxowanie, polewanie finish line`em i inne zabiegi i bez kombinerek sie nie obejdzie (żeby nie było, próbowaliśmy). Dziś jako że za zimno dla mnie na śmiganie - domowy serwis starego amorka i składanie nowej maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja dzis równe 50 km i zjazd na serwis bo zamarzła mi linka w pancerzu od hamulca tylniego nazbierało się syfu i wilgoci a w takiej temperaturze po prostu wszystko zamarzło. Trzeba bedzie pomyslec o pełnym pancerzu a nie "dzielonym". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 32km tylko zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dziś trochę mroźno to na rower nie pojechałem, ale za to zamówiłem licznik Sigmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, ja dziś 46km a na dzień dzisiejszy w lutym 380km;) ale najbliższe dwa weekendy mi wypadną z jazdy może uda się osiągnąć zamierzone 10kkm pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja dziś 12 km i rozwalone kolano - zachciało sie "zapiepszać" z góry. Ten luty coś pechowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej, ja dziś 40km - tempo było prawie jak na wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Yo! dziś 30km a u mnie tempo jak na rajdzie emerytów:D pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Również 30 km, tempem takim, na jakie pozwalały leśne drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam, ja dziś skromne 15km ;]normalnie szał, więcej nic dziś nie planuje pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dziś zamontowałem licznik bo przyszedł i mała rundka na test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzisiaj pociąłem klamkę Juicy 3 kątówką. Jutro zrobię z niej 2 breloczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 32km w terenie nowy mostek , pozytywne wrażenia i lepszy komfort jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Od tygodnia pałowanie tematu - jaki amortyzator nabyć, głowa boli bom w temacie mało obyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.