evo07 Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 http://www.forumrowerowe.org/topic/10176-wycieczki-wrocaw-zgo-sie/page__st__1340__p__666522entry666522 po za tym http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2021593 łącznie na dziś 56,5km pogoda lux;)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 22km - trochę mało, ale boczne drogi są przemienione w lodowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dziś lekkie 36km a później czyszczenie napędu pozdrower;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 23km przyjemnej jazdy bez szaleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 40km i starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Rozkręciłem staruszka na części pierwsze,wszystko muszę wymyć w najbliższym czasie,ramę sprawdzić i pomalować,resztę dokładnie przejrzeć czy jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 53km + 5km pchania roweru przez nieodśnieżoną ścieżkę w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Rozbiórka roweru na części pierwsze, dokładne czyszczenie całości, wymiana kasety, łańcucha oraz wkładek w hamulcach. Ponowne złożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zamówiłem nowy licznik, Sigme 1609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dziś 35km z czego te 5km przeprawa po wałach pozdrower:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja dziś mały trening po parku technikę pocwiczyc Do tego kupiłem Alu śrubki do koszyków i zamówiłem sztycę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dziś złożyłem sobie swój nowy rowerek Cube Acid'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Piotr, daj zdjęcie ja pokręciłem 20km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dziś 22,47 km w lesie Bardzo przyjemna pogoda i dość słonecznie w godzinach popołudniowych. Śnieg troszkę zmiękczony od słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam dziś po pracy mnie lekko poniosło i się powłóczyłem ciut http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2033270 w linku dodatkowo 4ry fotki, jednak po 8h w robocie nie ma już powera w udach:) może byłoby więcej ale lampki a raczej aku w nich wymagały reanimacji:]razem z porannym dojazdem wyszło 40km pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Przyszła sztyca, wyregulowałem przerzutki I 34km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witam, dziś 30km oraz wymiana kasety, łańcucha oraz klocków hamulcowych na metaliczne KS -pozdrower;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzisiaj 36km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam, dziś jakieś 38km z czego rano spacerek tak ze 6km bo zerwałem łańcuch depcząć na 3:8 (tak się zakończył mój trening interwałowy:D) chyba power is back:) w pracy z nudów założyłem nowy blat, kółeczka w wysłużonym LX'ie i pospinałem łańcuch pozdrower;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Evo07 co to jest za programik w którym pokazujesz trase? To jest jakiś GPS w tel który zapamiętuje trase a pózniej mozna ją wgrac do komputera?? Aby nikt nie mówił że OT - rozebrałem dziś rower do zimowego przegladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 35km i umyłem rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dziś poszalałem na śniegu w lesie 32km tzn. w miarę możliwości sprzętowych było najprzyjemniej jeśli chodzi o pogodę słoneczko po południu dogrzewało więc nie trzeba było warstwy zimowej zakładać na nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja dziś 63km po asfalcie na wytrzymałośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dziś 38km i zabawy ze spinką sram'a. spinka do łańcucha 8-imo rzędowego, łańcuch alivio - przebieg 75km i takie cuda - spinka po prostu odmówiła współpracy w końcu razem z kolegą Thrawn'em wsadziliśmy jego spinkę z przebiegiem nieznanym grunt ze napęd działa;)a moja nowa spinka poszła do niego do roweru pozdrower 4 all i dla pomocnego Thrawn'a;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 przed zdjęciem spinki zawsze przeczyść ją pędzelkiem ze sztywnym włosem, wtedy spinka się ładnie rozpina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.