Wojtekmtb Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzisiaj 64km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A więc rano 40km czystego asfaltu na slickach Nastepnie powrót do domu zmiana opon na terenowe i w teren W terenie 28km- nie wiedziałem, że jestem aż taki zdolny do podjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dziś 20 km po małe zakupy do rowerowego........nowe zaciski kół ........ PMichalak - jestem z Celestynowa to okolice warszawy - chyba mówimy o innej Łysej Górze:-) to taki niewielki pagórek w lesie pod otwockiem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 właśnie wróciłam z tygodnia w Puszczy Białowieskiej wyjeździliśmy około 270 km jest gdzie jeździć chociaż dla amatorów górek teren się nie nadaje ale dla amatorów płaskich lasów pełnych baaardzo różnorodnych tras - jest akurat każdy znajdzie dla siebie coś miłego: wąskie trasy szosowe (o różnym stopniu dziurawości) na których zakazany jest ruch samochodowy, drogi piaskowe i szutrowe, wąskie ścieżki pełne piachu, korzeni i błota (można nawet zgubić buty w niektórych miejscach) a poza tym wspaniałe świeże powietrze, piękna roślinność i możliwość zobaczenia lokalnej fauny (prawie widzieliśmy dzika oraz widzieliśmy sarenkę i kilka rodzajów dzięciołów, wiewiórki, drozdy, ptaki drapieżne i całe mnóstwo innych stworzeń, chociaż najwięcej było komarów, gryzących much i gzów - lepiej się nie zatrzymywać podczas jazdy!) i zasmakowania owoców lasu (poziomki) a na odświeżenie kwas chlebowy który jest popularnym napojem w tych rejonach było fajnie a nowy rower spisuje się znakomicie, chyba jestem z niego bardziej zadowolona niż z tego skradzionego aha, mój sukces: wyposażyłam swojego chłopaka w kask! (jestem z siebie bardzo dumna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 PMichalak - jestem z Celestynowa to okolice warszawy - chyba mówimy o innej Łysej Górze:-)to taki niewielki pagórek w lesie pod otwockiem:-) No to raczej tak Łysa Góra to też jeden z większych pagórków w wielkopolsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A ja myślałam, że wy obaj o Świętokrzyskich rozmawiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzisiaj 25km i wyczyściłem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 54km- zaliczony jeden szczyt,a drugi niestety nie, bo podjazd był taki stromy-kamienisty że ledwo sie szło a co dopiero jechało I coś kurdę zaczeło mi strzelac w rowerze Zaraz idę i wszystko sprawdze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzisiaj 55km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzisiaj 42km i po drodze spotkałem J. Krzynówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rano regulacja przerzutek. Później 26km ze średnią 30,8km/h No i Tour de France Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 42 km asfaltem z Głuszycy do Świdnicy i z powrotem w trochę ponad 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 zamontowałem biały zacisk sztycy Accenta i 30km po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Oglądałem Tour de France i zrobiłem 22km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 73km Pojechalismy na MTB Challenge 5.etap i przejechaliśmy czesc trasy aż do mety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalesnik Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wypadzik zakończony niepowodzeniem. Kumplowi przebiła się dętka, a nie miał niestety zapasowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziś tylko 30km w tym 2 załapane kapcie w przeciągu 2km...nie wiem co się dzieje z tą tylną oponą... . Taśma siedzi an swoim miejscu, czyściutka bez żadnych zadziorów, opona czysta od środka no i dętka nie ma nic w sobie... . Testy Tune'a Speedneedle obiecująco , ale nie wypadły tak jak chciałem bo trasa za krótka. Zamontowałem nowe śrubki alu , łącznie 29 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wczoraj: góralem po asfaltach i szutrach - 61,6 km ze średnią 28,2 km/h. Dzisiaj: szosa szosą Dystans: 124,5 km Czas: 4:15 Średnia prędkość: 29,3 km/h Średnie tętno: 154 Gorąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Po lesie potestować NN 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzisiaj: Dystans: 26.44 km Czas: 1:28:40 Średnia prędkość: 18,08 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 10km po parkach. Oraz wyczyściłem i nasmarowałem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek9999 Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dziś 23 km szoską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wymieniłem oś w tylnej piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ostatnio wziąłem się za siebie i staram się jeździć. Intensywny trening co drugi dzień. A dziś w ramach przygotowań do wyjazdu w góry podokręcałem wszystko w rowerze i wyregulowałem przednią przerzutkę. Zastanawiam się dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej. Teraz wszystko pięknie śmiga. I od kilku dni mam nowe, fajne butki DMT Watt Black kupione za 40% ceny Myślę już tylko o urlopie i kilkudniowym wypadzie rowerowym w góry, który planuję od... 2004 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nocna przejażdka po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.