borowka Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 udało mi się wymienić szkła w nowych okularach, ustawiłem pulsometr, i się z tego cieszyłem, nie mogę się doczekać testu nowych akcesoriów, tylko szkoda, że nie mogę tego zrobić, bo zachorowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 68km w deszczu i wietrze , iście angielska pogoda>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja dziś 30 km na zimówce po Sikorniku a następnie dobrałem się do dalszej części renowacji mojego złomu http://img683.imageshack.us/i/200912230031.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 1h trenażer równe tępo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Pośmigałem z bratem po lesie. Przez godzinę 11km. Błota mnóstwo, ale było świetnie. Dobrze mieć błotniki Po drodze zgubiłem jedną zaślepkę od Crank MXR i zauważyłem to w domu. Dostało się tam trochę piasku i zgrzytało więc rozebrałem dziada na części pierwsze żeby wyczyścić i nasmarować. Jednego jestem pewien - nigdy więcej nie kupię Cranków bo to najgorsze pedały jakie miałem. Cena wysoka, a jakościowo straszna tandeta. I teraz muszę szukać zaślepki albo jakoś sobie ją dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja z rowerowych rzeczy to tylko jak byłem w piwnicy to popatrzałem na rower bo pogody nie ma, ciągle pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 A ja tylko patrzyłem na rower i żałowałem Rodzinka się zjechała z daleka i nie wypadało wyjść Pogoda była super. + 9* i zero deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 zmieniłem przednią tarcze w Chuckerze na nową 160mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nasmarowałem co trzeba było w rowerze i pognałem do lasu 36km po ciekawej nawierzchni : troszkę błotka , śniegu. Bardzo dobry dzień na jazdę przynajmniej dla mnie po przerwie świątecznej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rano kupilem a teraz cztam Rowertour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 zamontowałem adapter 180mm z tyłu w Reignie i jakieś 20km zrobiłem na Chuckerze(dzisiaj raczej skoki niż dłuższa jazda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Do południa byłem w rowerowym kupić przelotki do przewodu hydraulicznego. Po przyjściu do domu okazało się, że listonosz już był i musiałem czekać do popołudnia by móc odebrać paczkę z Avidami J3. Wieczorem zamontowałem hamulce do roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dziś kupiłem: - ramę Corrateca Verts Carbon - przerzutke przednią Sram X-Gen - stery Boplghta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 35km w Lesie...coś idzie mróz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wyregulowałem odległość klamki od kierownicy i szybkość łapania tarczy w nowych Avidach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Zamontowałem tacie kokpit Boplighta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dziś nędzne 16km ale cieszy i to:)deorka zalana dot'em po tygodniu ma się normalnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 16.51 km. Montaż nowego XCR'a + czyszczenie i instalacja wolnobiegu z łańcuchem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bemol14 Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 17km jazdy po ulubionym lesie po jeździe czyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzisiaj mała rundka po mieście miało być dalej ale strasznie mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 45min na rolkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 45min na rolkach Jak bym miał też bym smigną ale w planie jest zrobienie sobie Tak pozatym zamonciłem sobie nowa kierownice Tym razem przejście z giętej na prosta. ZObaczymy co to z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dziś 31km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Miałem kilka spraw do załatwienia w mieście, a nie chciało mi się łazić, więc zrobiłem trochę kilometrów po mieście na rowerku. A, że było już po 18 to kałuże na ulicach złapał mróz. W rezultacie uniemożliwiło mi to szybsze pokonywanie zakrętów (nie lubię smakować płyt chodnikowych) i żadnej adrenaliny mi to nie dostarczyło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 dziś 32km ostanie km w tym roku - kolejne w styczniu 2010:)pozdrower i szerokości na szlakach w nadchodzącym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.