Kubus18 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Dziś chyba pierwsza jazda w ujemnej temp. tej jesieni. 35 km, duża część pod wiatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dziś 55km w lekko padającym śniegu i nie wiedzieć czemu ciągle pod wiatr, nie dość że nie mogę się przyzwyczaić do ciężko toczącej się Tiogi 2.3 to jeszcze pogoda daje po dupie:D fragment trasy do Leśnicy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1876826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 16 km w śniegu (musiałem wypróbować nową kurtkę bez względu na warunki ) - pod wieczór czysty lód - szczęśliwie jednak dotarłem do domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 35 km w śniegu i błocie - niezła zabawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dziś 45km z czego kilka z kolegą Thrawn'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W sobotę wyjąłem z Krossa przedni amortyzator i na to miejsce wsadziłem stalowego sztywniaka. Teraz mam dwa rowery mocno różniące się pochłanianiem nierówności- full suspension i full hard cojones. A dzisiaj do południa 19 km po śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Z racji tego że sezon dla mnie się skończył (problemy zdrowotne )Rozłożyłem bika na częsci pierwsze wszystko będzie poważone i złożone z powrotem (i oby zdrowie pozwoliło w przyszłym roku na jazde ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 witam, dziś stnd 34km, prędkości średnie jak i max spadły znacząco ale da się pocisnąć miejscami pod 40 nawet po 8h w robocie http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1883774 pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dziś niestety tylko do pracy i wyszło ledwie 17km pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 u mnie dziś 60km wreszcie znalazłem czas, żeby pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 u mnie dziś 60km wreszcie znalazłem czas, żeby pojeździć zazdroszczę czasu;] ja dziś z pracy do domu 17km http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1888004 i stwierdziłem że najwyższa pora na rękawice narciarskie, bo lekko w zimowych ręce zamarzają być może to przez ten przeszywający wiatr, pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 heh, no ja cały ubiór zimowy mam więc problemów raczej brak podczas jazdy w mrozie i śniegu, polecam ci jednak zamiast rękawic narciarskich rękawice rowerowe Scotta <zimowe z polaru> jak dla mnie są świetne i grzeją bardzo dobrze nawet przy mrozach do -20'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 heh, no ja cały ubiór zimowy mam więc problemów raczej brak podczas jazdy w mrozie i śniegu, polecam ci jednak zamiast rękawic narciarskich rękawice rowerowe Scotta <zimowe z polaru> jak dla mnie są świetne i grzeją bardzo dobrze nawet przy mrozach do -20'C w tamtym roku przy -21*C nie bylo problemu w narciarskich ale thx;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dzis 36km lekko mrozi napęd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Zamówiłem hamulce Avid Juicy Three. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Któryś tam już dzień pod rząd 10km... ale pieszo a na rower tylko patrzę, a właściwie nie rower a samą ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 odstawiłam wczoraj rower do lutego do przechowalni z serwisem. żeby mnie nie kusiło jeździć i niszczyć rower na zasolonych ulicach i chodnikach dziwnie się czuję z tym faktem, wziąwszy jeszcze pod uwagę że puste jest miejsce po rowerze w przedpokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Co do przedpokoju, mimo że nie mój rower nie stoi tam od pół roku to zawsze omijam miejsce gdzie kiedyś stał czasem potrafi to wyglądać dość dziwnie, ot siła przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wymieniłem łańcuch, korby, kasetę i kółeczka od przerzutki bo tamte to zajechałem na amen i łańcuch non topa przeskakiwał. Mam nadzieję, że teraz będzie OK bo hak od przerzutki jest trochę krzywy, ale wydaje mi się, że tak już wcześniej było... A i kupiłem kominiarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dziś do pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1891305'>http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1891305 i z pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1891305 razem 32km a na moście warszawskim pokazywało że jest -17*C lux;]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No to jesteś twardziel skoro, że przy -17 śmigasz na rowerze, ja już myślę kiedy rozbiorę swój do gołej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wczoraj śmigałem po krakowskich błoniach, jakieś -14...w sumie nawet OK, gdyby nie to że zielony finish Line nabrał konsystencji plasteliny i chrobotał jak na 100-letnim napędzie. Wojtku, przez ostatni tydzień były najlepsze warunki do jazdy we Wolskim w całym roku, ZERO błota, niesamowita przyczepność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ty to wiem, że deklarowałeś, że zimą z siodła nie schodzisz. Ćwicz, ćwicz, bo ja tam uderzam po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Wczoraj śmigałem po krakowskich błoniach, jakieś -14...w sumie nawet OK, gdyby nie to że zielony finish Line nabrał konsystencji plasteliny i chrobotał jak na 100-letnim napędzie. Wojtku, przez ostatni tydzień były najlepsze warunki do jazdy we Wolskim w całym roku, ZERO błota, niesamowita przyczepność... a ja wam tego lasku wolskiego ciut zazdroszczę, byłem tam ze 3razy w wakacje w tym roku i raz poprzedniego roku, miejscówka jak się patrzy:)pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 - 15 C dzisiaj - mój nowy rekord ujemnej temperatury na rowerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.