evo07 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dziś 21km po bilet na pociąg dla Kobiety:) http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1861276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziś 61km Madzia do rozbiórki na zime nadszedł czas zimowego krossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Od wczoraj zdrapuję to co miałem na ramie czyli błoto, liście, trawa, krew... dosłownie wszystko chyba na niej było Pewnie szybciej by to zeszło gdyby nie impreza. Fajnie odkryć na nowo że ma się biały rower Teraz pora na całą resztę roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Rozwaliłem hamulec. Pewnie sprężyna pękła więc naprawa nie zajmie więcej jak kilka minut, ale to nie zmienia faktu, że wściekły jestem jak cholera. W dodatku czeka mnie mycie roweru. Nie zrobię tego ani na zewnątrz (zimno), ani w domu (w wannie? nigdy więcej!) a cały jest w piasku, błocie i glinie. Chyba omiotę go zmiotką i zaczekam do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A ja sobie dziś kontynuowałem rzeźbienie top capa Efekt wagowy to 3,3g, efekt wizualny też piorunujący Szczegóły: http://www.forumrowerowe.org/topic/59322-top-cap-obrobka-skrawaniem-by-odi/page__view__findpost__p__650282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wczoraj 52km, dzisiaj czyszczenie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Chyba omiotę go zmiotką i zaczekam do wiosny No proszę Cię prawie 4 miechy bez jeżdzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzisiaj złamałem swoją żelazną zasadę, nie cisnąć z górki do oporu jak jadę sam Miałem dziś prawie 5km zjazd w terenie i powiem tylko tyle, że na dole zatrzymałem się z drżącymi łapami. Jak dla mnie to momentami było za szybko, a od mega gleby dzieliły mnie momentami milimetry. Trasa napchana kamieniami, korzeniami do obrzydzenia, przez większość po prostu przeleciałem, a chwilami tak mną wywracało, że chyba miałem dziś więcej szczęścia niż rozumu. Ale było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Całe 17 km!! - testowanie nowego światelka i rekawiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzisiaj 27,91 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 do pracy i z pracy razem 32km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sprzedałem na allegro R7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co pakujesz w zamian? Mi dzisiaj nowe buty przyszły i bawiąc się w prowizorkę wkleiłem poluzowaną tuleję w damper na poxipol. Tulejka okazała się cała, a wyrobiony jakiś pierścień w damperze - w sklepach zamiennych części nie widziałem więc jakoś radzić sobie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co pakujesz w zamian? W zamian wsadzę Rebe SL 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 do pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1866656 i po pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1867736 w deszczu suma: 39km i ogólnie lux bo korki są masakra i do tego dzwony;/ po za tym po 7tyś km zdjąłem łańcuch HG50 i założyłem jakiś z makrokesza:D ot taka zamiana aaa i kupiłem skuwacz do łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 wczoraj zaliczyłam "pierwszą glebę w SPD przy prędkości 0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 standard do pracy i z pracy razem 33km dodatkowo założyłem na tył tioge factory DH i wymieniłem kasetę:]jakiś sram od kolegi Thrawn'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kupiłem Rebe SL 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Taa Co następnego kupujesz ? Napisz w avatarze może ktoś jeszcze nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dziś do i po pracy razem 33km, wymiana tarczy 33T, generalnie rewolucja z napędem i btw na nowej tiodze czuć konkretne opory toczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wymieniłem linke do przerzutki tył teraz jest 'makro-linka' na zime jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 wymiana tarczy 33T Czy aby na pewno 33 T ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Czy aby na pewno 33 T ? oj wielce literówka:]chodziło oczywiście o 32 a dziś znów stnd czyli 33km i pierwsza gleba w tym sezonie na śliskiej kostce na której nie zauważyłem studzienki kanalizacyjnej, na zakręcie i było...dup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kupiłem podkładki dystansowe i końcówki do pancerzy do blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ja wyczyściłem i nasmarowałem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.