Zidentyfikowany Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Odebrałem nową przednią latarkę. Potem skoczyłem kupić do rowerowego po tylną lampkę i kupiłem Brunoxa, chciałem jeszcze pare rzeczy kupić no ale chciałem jeszcze pojeździć a nie miałem plecaka I pokręciłem 34,5km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam ja dzisiaj trenazer 20km i wymieniałem dentke w kolazówce bo w dziure wjechałem uupsss;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 54km okolo 40 w terenie Mam rozumieć 40 km/h ? Kolego, chyba żeś terenu nie widział Rower stoi w pokoju i sama dętka szczeliła nowa Geax`a - więc wymieniłem. Ja też tam sobie czasami poSZCZelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 na pewno miało być 40km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ludzie! czytajcie ze zrozumieniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dziś rowerowo tylko do pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1847431 powrót niestety autem;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wczoraj torba z zakupionymi dużymi jogurtami wkręciła mi się w szprychy... BUM! i zupka jogurtowa w torbie gotowa... cud, że tylko jeden z czterech się rozwalił a tak przy okazji, udało mi się przekroczyć 4000km w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja dziś 3x45 min na rowerze stacjonarnym....nudziło mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 1.5h trenażer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 22 km szosy w uciążliwej mżawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 24km po pracy,część z kolegą Thrawn'em pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziś wreszcie przyszła paczka z czołówką Petzl MYO XP, którą będę używał głównie na rowerze. Jestem mile zaskoczony zasięgiem. Test musi poczekać, bo boli mnie gardło i nie chcę się zaprawić do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzisiaj 45 min trenazer równe tempo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Pierwszy raz od miesiąca na rowerze... i od razu pechowo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dziś 43km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dokończyłem zakładanie napędu i zrobiłem przedni hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 2 X 50 minut spiningu i w ogóle bez zadyszki i jeszcze przyszła mi książka "Program mistrza" napiszę wam za 7 tygodni czy moja forma wystrzeliła w kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Nareszcie przyszłe X.0, a więc je założyłem, po docinałem pancerze i na końcu wyregulowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dziś 34km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zapadła decyzja o wstrzymaniu się z kupnem J3 z allegro, bo znajomy ma mieć jakąś ciekawą propozycję na początku tygodnia. Zobaczymy jakie i za ile hamulce zaproponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Bedąc dziś na treningu trener powiedział że już ma dla mnie szosę A poza tym kilka fotek manetek na forum itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 37 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 63km po Lasku Arkońskim i znalezienie nowej miejscówki>>> filmik , wiem,że słaby ale nie miałem Fullface ani ochraniaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Założyłem następną opone i poklejoną dętke, chwile pojeżdże i dalej czekam na zime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 39 km po lesie Skrzypieć zaczyna mi nieźle przy wkładzie suportu będzie trzeba się zająć tym jak najszybciej...skrzypienie przez 1 godzinę jazdy było straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.