Mod Team bogus Napisano 27 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Byłem w rowerowym dowiedzieć się coś więcej o hamulcach, które chcę w najbliższym czasie zakupić. Jutro mam nadzieję, że będzie przejażdżka o ile będzie ładna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kupując dziś obręcz Mavic X317 kolor cytrynowy widziałem w sklepie na ul. Piekary w Poznaniu stare Rock Shox'sy. Np SID World Cup 2005 z karbonową rurą i koroną zupełnie NOWY! DO tego SIDy też z podobną datą produkcji lub wcześniejszą, ale dokłądnie nie wiem bo nie znam się aż tak. Były też jakieś JUDY XC itd... Tzw leżaki magazynowe. Normalnie szok Tylko ceny zupełnie jak za nowe SIDy Sklep muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Sklep muzeum Chyba sklep skarbnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 108,7 km : Radunia w masywie Ślęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witam dziś 89km na dwie raty z czego http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1838862'>http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1838862 target trzebnica gdzie po drodze spotkałem sympatycznego bikera z temu Eska Rock na treningu wytrzymałościowym - wiec żeśmy kawałek polecieli razem, później odbił w prawo chyba na Świątniki czy co,ś drugi trip od rodziców do domu http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1838862 pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Machnąłem dziś prawie 140km i umieram , nie dla mnie takie dystanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dziś 70km, ładna pogoda, mało wiatru po prostu super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 77km, w tym zdobyta Magurka Wilkowicka, wszystko fajnie oprócz tego wiatru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dziś 55km z czego ok 30km z kolegą Thrawn'em http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1842969 pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzisiaj 42,15 km, i wymieniłem baterie w liczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A ja dziś z mężem położyłam 40 metrów wełny mineralnej do oceplenia dachu ale uciekam zaraz na basen, więc nie będę tak bardzo stratna dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Mimo, że to już koniec listopada ciągle jeździ się świetnie - pogoda w sam raz na 78km asfaltu. Ale bikowanie to jeszcze nic - minąłem ludzi, którzy urządzili sobie... spływ kajakowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A ja dziś z mężem położyłam 40 metrów wełny mineralnej do oceplenia dachu ale uciekam zaraz na basen, więc nie będę tak bardzo stratna dzisiejszego dnia a co to ma do tematu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryce Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Wczotaj 36km, dzisiaj 20km - po asfalcie. Nawet nie przypuszcałem że tak fajnie się jeździ, absolutnie nie jest zimno! Trzeba tylko odpowiednio się ubrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a co to ma do tematu?? A ma to się do tematu w ten sposób, że buduję sobie lokum gdzie będę swoje rowery trzymała a na basenie ćwiczę formę, oczywście na rower......(oh my god, myślałam że to takie oczywiste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 16 km wokół Pogorii III i kawałek IV zaliczony. Ładna pogoda, słoneczna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 jakieś 7km - wiem, hardkor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 69km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshi Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 54km okolo 40 w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Regulowałem hamulce przód i tył bo coś słabo łapały v-brakei moje stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabek Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Regulowanie napędu, dalej coś strzela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Rower stoi w pokoju i sama dętka szczeliła nowa Geax`a - więc wymieniłem. Dalej czekam na gripshifty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wszedłem pierwszy raz od dawna i odkryłem, że połowa funkcji nie działa w Chrome, choć działały za mojej młodości, zaraz po zmianach na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam, dziś do pracy http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1844722 i z pracy z kolegą Thrawn'em http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1845828 pozdrower:)łącznie 45km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wyczyściłem rower po wczorajszym masakrycznym błocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.